Пак се почна "моят лекар е добър, пък твоят не е". Мисля, че тук трябва да пишат само пациенти на клиниката и в случая на д-р Емин, които могат да споделят личен опит. Колкото до възрастта му и сравняването с други лекари - ами това му е плюс за мен, че е млад, че се интересува от новите неща. И д-р Стаменов и д-р Владимиров са млади и прекрасни специалисти. И аз като пациентка на Стаменов съм се притеснявала при инсетата си - последният път не ми казаха размери на фоликул и лигавица, дали се е бил пукнал или още е бил там фоликулът. Но въпреки че не съм забременяла при него, дълбоко го уважавам. Има ли лекар, за който да не се е писало и лошо и добро?
На мен д-р Емин винаги ми е вдигал телефона - понякога през деня не е успявал, но тогава съм звъняла вечерта, защото ми е ясно, че няма как във всеки един момент да говори по телефона. И мен не ми е давал дълги обяснения, но е отговарял на всеки зададен от мен въпрос. Така беше и при д-р Стаменов - питаш и отговаря. И от д-р Персенска имам хубави спомени за внимателното отношение. Хем се оплакваме, че много се чака в клиниките, хем искаме да ни се обяснява всичко от-до. От къде да знаят лекарите, коя от нас до колко е запозната и до колко иска да знае подробности.