Аз пък като бивша негова пациентка съм малко раздвоена по отношение на д-р Емин и ще споделя и защо.
защото при нас случая е малко по-особен, аз съм с ИЯР и инвитро с донорска яйцеклетка, д-р Емин единствен досега възприе това, като някакво предизвикателство. Вярн,о хвърлихме маса пари в клиниката за много изследвания, някои ненужни (това според мен, други може би, нужни) но си, мисля, че по-особените случаи са неговият "специалитет", т.с приема ги като предизвикатество и малко съжелявам и съм сърдита сама на себе си, че не продължих, защото имах усещането, че с него опитът ми щеше да е успеше, а сега при д-р Александорв, колкото и добър специалист да е той, съм притеснена по отношение на положителният резултат. Но от КИРМ Плевен се отказах по ред причини най-вече финансови, но затова съм писала вече и няма да ви занимавам. Но въпреки всичко и премисляйки всичко дотук, въпреки дръпнатият му характер, смятам, че д-р Емин е един перспективен лекар, развиващ се в всички направления и най-вече изпипващ нещата, отвкякъде, дори и някои от методите му да са остарели ... така мисля аз