0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Загубих моето слънчице!Искам да умра!!!
« Отговор #60 -: Септември 26, 2007, 16:33:05 pm »
То не е за тази тема, но ОК  :wink:
Забременявам на естествен цикъл. Имунологичните ми са в норма. При генетичните има проблем, който води до повишена склонност към тромбофилия (според Генетика). Владимиров е малко скептичен, че това е проблема, но ми назначи терапия с аспирин и при  :bfp: фраксипарин. Ако и така не стане, препоръча инвитро с преимплантационна диагностика.
За имунологичните ме прати в Александровска, за генетичните в Майчин дом. Иначе и за Малинов и за Плевен все хубави работи пише из форума и не мога да дам съвет  :?
Дано съм била полезна на някого  :D
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #61 -: Септември 26, 2007, 20:27:52 pm »
 :balk_81:
на мен поне - да
« Отговор #62 -: Септември 27, 2007, 08:31:30 am »
*

jimn

• **
  • 68
  • щастлива мама
« Отговор #63 -: Септември 27, 2007, 12:09:18 pm »
Един въпрос.В Епикризата ли е описан резултата от хистологията или се взима отделно от нея.Аз си я взех но никъде не пише за този резултат.Единственото което има като иследвания е Лабораторни изследвания.
8O :oops:Още веднъж -съжалявам за случилото се .Аз преди няма и 3-месеца изживях същия "ШОК" и то с 2- бебета- в 13г.с Сега реших да пиша -защото нямах сили да се изправя.Единствено мисълта и вярата ми че пак ще стане ме вдигна на крака.И ето че наново стартирах с процедурите .
Относно -хистологията на мен ми беше написано на самата епикриза .Не че ме успокои но така и не се писа нищо същественно освен ,че загубата е причинна от инфекция която така и не ми даде достатъчно яснота по въпроса .Какво я е породило от къде и прочие..Но..!!!!
Много ,много съжалявам...още веднъж. :oops: :oops: :oops:
Сега се възстановявай максимално бързо за да започнеш с положителна енергия няма връщане борбата продължава.
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #64 -: Септември 27, 2007, 18:09:44 pm »
в моята епикриза има данни само за това, че действително е имало бременност...че матката е била уголемена, отговаряща на действителните седмици от бременността, че няма усложнения, че не са открити причини и т.н.
в общи линии др. Персенска каза, че епикризата не дава отговор на въпроса - защо се е стигнало до мисед...

мацки....горе главата...
трябва да се борим
трябва да сме силни
трябва да имаме вярата, надеждата, че отново ще сме дебелички...:)
трябва да го направим, за да грее отново щастието в очите ни!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
:bighug:
*
« Отговор #65 -: Септември 27, 2007, 18:58:35 pm »
така е, minim, права си. и точно заради това, колкото и странно да звучи, очаквам с нетърпение да ми дойде М..знам ли, за да се успокоя най-сетне, за да знам, че скоро борбата започва отново :)
в този ред на мисли, искам да ви попитам - на вас колко време след аборта ви дойде? защото аз утре правя точно един месец, а нямам абсолютно никакви признаци и понеже съм голяма параноичка, вече си мисля какво ли не.. 8O
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #66 -: Септември 27, 2007, 19:55:33 pm »
и аз бях изпаднала в паника докато ми дойде...
това стана на 42 ден....голямо чакане подна...
при нормален цикъл от 28 дни, това чакане направо ме побърка...
вече се бях отчаяла и си мислех, че пак ще има някакъв проблем...
спрях да го мисля и да се притеснявам...казах си "каквото ще да става"..и то взе че ми дойде...
знам, по принцип, че е нормално от 30 до 45 дни...така каза и док...
така, че...свиркай си...не го мисли и той приятно ще те изненада....:) :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
пожелавам ти това да е съвсем скоро...:)
*
« Отговор #67 -: Септември 27, 2007, 20:11:15 pm »
ох, дано, дано!! :)
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #68 -: Септември 28, 2007, 14:01:27 pm »
При мен след миседа дойде точно на 30ия ден. Аз съм с нормален цикъл от 28 дни. Предполагам, че при всеки си е индивидуално, но е нормално в рамките на 30-40 дни да е времето до идването на новия цикъл.
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #69 -: Септември 28, 2007, 18:39:18 pm »
ми аз явно си го "предизвиках" - днес е точно 30-тия ден и то взе че ми дойде. иначе се бях настроила за по-дълго чакане. сега почнах да се чудя кога да отида на преглед - дали да изчакам още един цикъл, или да изчакам да свърши този...
извинявайте , че ви занимавам, сигурно въпросите ми ви се струват безумни  :D ама аз съм си такава - все питам, все искам да знам..  :D
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #70 -: Септември 28, 2007, 18:51:10 pm »
Дидима, на мен ми казаха след 1 цикъл да отида. Според мен е най-добре веднага след цикъла да се отиде и да се види какво е състоянието на нещата. Можеш да си пуснеш и хормони. И не се притеснявай - безумни въпроси няма, на никой не му е лесно след такова нещо, нормално е да питаш, да се чудиш. Питай, когато те притеснява нещо :D
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #71 -: Октомври 06, 2007, 12:46:00 pm »
Цитат
Загубих моето слънчице преди 3 дена,бях в 12г.с. и сърчицето му спря.Незнам как ще издържа,толкова ми е мъчно и болно.Не ми се живее!!!Искам си бебчето!
Ооооооооооо, мила ,така добре те разбирам.Аз загубих своето момченце преди 7дни.Вече преполовила 6месец и то си отиде.БОЛИ, О"КАК БОЛИ.МОГА ДА ТИ ДАМ САМО ЕДИН СЪВЕТ - обичайте се много с таткото, споделяйте болката.Само така ще я направите поносима.
« Отговор #72 -: Октомври 08, 2007, 18:11:06 pm »
Кога можем да подновим (не опитите за бебе) половият си живот със съпруга ми.Моя позната ми каза че трябва чак след първата нормална менструация.Моля ви кажете какво мислите по въпроса! :ask:
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #73 -: Октомври 08, 2007, 18:36:13 pm »
и аз така знам...след първия нормален цикъл...
някакъв вид презастраховане от инфекции.....
и така и направих...чинно си чаках...
*
« Отговор #74 -: Октомври 08, 2007, 18:42:37 pm »
след като спре кървенето
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #75 -: Октомври 08, 2007, 19:39:50 pm »
на мен ми казаха след месец,защо моят цикъл е мнооого дълъг.
<br />
« Отговор #76 -: Октомври 09, 2007, 09:45:06 am »
Първият път ми казаха на втория цикъл. Вторият път - след 15 дни. Изчакай си втория цикъл според мен.
*
« Отговор #77 -: Октомври 09, 2007, 11:41:05 am »
Кога можем да подновим (не опитите за бебе) половият си живот със съпруга ми.Моя позната ми каза че трябва чак след първата нормална менструация.Моля ви кажете какво мислите по въпроса! :ask:

Ами на мен лекарката ми каза след първият нормален МЦ.А друг лекар (специалист патологична бременост) ми каза да изчакаме 15-20дни.Общо взето докато спре кървнето.
в тази връзка искам да попитам: на вас кога ви спря кървенето след аборта.Защото на мен днес ми е 11ден и все още имам слабо кървене.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #78 -: Октомври 09, 2007, 12:02:46 pm »
алед първият аборт(9-та г.с.) някъде 3-4 дни.След вторият аборт(20 г.с.) ми тече 20 дни и след преглед се оказа,че има остатъци от плацентата(а ме чистиха 2 пъти в МД) и се наложи наново кюртаж.
<br />
« Отговор #79 -: Октомври 09, 2007, 13:52:37 pm »
И двата ми аборта бяха 7-8 г. с. Първият беше с вакуум и кирвих само първия ден. Вторият беше с кюрета и кървих до 10 ден, а до 20 ден ми зацапваше.