Надин,
и аз така мисля, че една бременна трябва да се пази и да го дава по-кротко, стига да може да си го позволи, разбира се.
Първата си бременност я изкарах на работа до 5ия месец. А точно тогава в първите 3-4 месеца се чувствах най-зле. Работех на автогарата във Варна в една от билетните каси. Нявахме климатик, а тия бетонни пакриви като се напекат, можеш да пукнеш вътре. Освен това, аз повръщам по няколко пъти на ден, постоянно ми е лошо, спи ми си, тогава не веднъж съм заспивала на бюрото. Там нямахме и тоалетна, ползвахме на близката бензиностанция ОМВ. познайте, какви опашки имаше, щом от цялата автогара, ходехме там. Шефката почна да ми прави забележки, че често съм отсъствала по 10-15 мин. - ами толкова ми бяха необходими, за да отида до тоалетна. В последствие почнах да си повръщам в мивката в офиса, а отвънка гадните клиенти стоят и ме гледат. Чакат да повърна на воля, че да им продам билет. наскоро една от колежките от съседната каса ми каза:"чудех ти се за какво стоиш и се мъчиш тук, а не си вземеш болничен" А аз, честно казано, се опасявах да не би близките ми да ме сметнат за мързелива, че искам да вися на техен гръб и търпях стоически. Освен това ме водеха на минимална заплата.
тъй че, момичета, ако можете, най-добре, наслаждавайте се на бременността си и по-кротко.