0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мнение за д-р Велевски Пловдив
« -: Септември 14, 2007, 09:28:30 am »
Момичета дали някоя от вас посещава д-р Велевски от Пловдив, работи в Окръжна болница в Патологична май. Моя позната имаше проблеми и благодарение на него успешно забременя и износи едно много хубаво момченце. Аз реших вече да ходя при него, но отникъде другаде нямам мнения дали е добър специалист, а той иска след следващия ми цикъл да ми прави лапароскопия, не знам дали да му се доверя. :ask:
Куклена  молитва
Боже, Боже... Каква красива душа.
Като кукла! Като ангел! Като звезда!
Изпрати я, Боже в този светъл дом,
дай й път, любов, подслон!
ТЕ искат детенце да имат –
дари ги, Боже, направи ги трима.
Чудото светло скоро стори –
куклата тяхна по ангел прати:
близнаци, дъщеричка, син...
Да бъде, Господи! Амин!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: Мнение за д-р Велевски Пловдив
« Отговор #1 -: Септември 14, 2007, 09:50:26 am »
Здравей, neliovu!
Какви са му основанията/съмненията за да настоява за лапаро?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #2 -: Септември 14, 2007, 12:45:27 pm »
Имам един спонтанен аборт миналата година в 24 седмица,имам и двурога матка и вече 6 месеца откакто не се пазим не съм забременяла. Та той иска явно да види матката и яйчниците от по близо
Куклена  молитва
Боже, Боже... Каква красива душа.
Като кукла! Като ангел! Като звезда!
Изпрати я, Боже в този светъл дом,
дай й път, любов, подслон!
ТЕ искат детенце да имат –
дари ги, Боже, направи ги трима.
Чудото светло скоро стори –
куклата тяхна по ангел прати:
близнаци, дъщеричка, син...
Да бъде, Господи! Амин!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #3 -: Септември 14, 2007, 16:16:37 pm »
Явният проблем в случая е двурогата ти матка, но съвсем не е основание да се смята за твърде категорична причина за спонтаннния аборт. Мисля че е добре да си направиш някое друго имунологично изсл. и цветна снимка като за начало. Иначе лапарото е добър начин за диагностика, стига това да се налага.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #4 -: Ноември 28, 2007, 21:11:46 pm »
знаешли и на мен ми предложиха лапароскопия но това май си е страшничко.Дано мине нормално и да кажеш как точно се сьстои.Успех
http:
« Отговор #5 -: Декември 01, 2007, 22:56:08 pm »
Кой ти я предложи, на какво основание.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #6 -: Декември 07, 2007, 14:29:03 pm »
Здравейте!И аз бях за първи път при д-р Велевски на преглед и имам същия въпрос към вас-някой ходи ли при него и какво ви е мнението?До миналия месец ходих при д-р Мандов ,но не съм доволна от него.Велевски ми го препоръча близка, която с много проблеми и лекарства си има бебче живо и здраво!Това което ме притесни  е че още на първи преглед без да съм правила други изследвания нито на мен,нито на мъжа ми без да сме наясно изобщо има ли някакъв проблем/отидох само на консултация защото пия антидепресант и имам претиснения за забременяването/той настоя в рамките на месец да правя лапароскопия!Това стил на действие ли му е или какво?!Не знам какво да правя сега-при него ли да продалжа да ходя или и той прави пари от чужди проблеми?Ако имате някаква информащия за този лекар моля споделете,защото съм много притеснена!
*
« Отговор #7 -: Декември 07, 2007, 15:51:59 pm »
Здрасти,
Мнения за лекаря не мога да дам, но мисля че е твърде рано за лапароскопия щом не сте правили никакви изследвания.
Според мен преди да се стигне до лапаро трбява да направите спермограма, да си проследиш овулацията ама не с БТ, а с фоликуметрия. Ако с някое от тези неща има проблем, то той да се лекува. При липса на овулация, мисля че е добре да се направят хормонални изследвания. Следващя стъпка е цветна снимка за проверка проходимостта на тръбите (това става и с лапароскопия, но тя си е операция, цветната снимка е по-щадяща за организма). Ако се установи проблем с овулацията или тръбите, чак тогава мисля е наложителна  лапароскопията.
Ще ти препоръчам д-р Даскалов. Работи в Медикус Алфа

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #8 -: Декември 09, 2007, 15:40:31 pm »
Благодаря за подробната информация!Моля ако някой ходи при д-р Велевски да сподели мнение за методите му на лечение,защото във вторник имам час при него и се чудя...
« Отговор #9 -: Декември 02, 2009, 00:17:18 am »
Бягайте далече от този измамник и печалбар. Дано по-малко момичета пострадат от тази жалка дребна душица...
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #10 -: Декември 02, 2009, 11:28:46 am »
Бягайте далече от този измамник и печалбар. Дано по-малко момичета пострадат от тази жалка дребна душица...
Сподели нещо повече за твоя случай, моля. Така не прави много добро впечатление за току-що регистрирал се потребител да изрови тема отпреди две години и просто да очерня някого.

« Отговор #11 -: Декември 16, 2009, 23:25:44 pm »
Сподели нещо повече за твоя случай, моля. Така не прави много добро впечатление за току-що регистрирал се потребител да изрови тема отпреди две години и просто да очерня някого.

За две години нещата не са се променили при това докторче .................. изобщо не съм забелязала, че за последно в темата е писано преди две години.

Не искам да си развалям настроението за предстоящите празници като си спомня за тази жалка личност...
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #12 -: Декември 17, 2009, 09:56:56 am »
И все пак е редно да се знае какво е оставило отрицателно впечатление от този лекар.
         Equally Destructive
« Отговор #13 -: Декември 17, 2009, 19:26:21 pm »
Не съм ходила при въпросния лекар, НО този при когото ходех също настояваше за лапаро -В вашия случа лапарото е по удачно от цветната снимка,ми се каза.
Защо ли,ами защото тогава лапарото беше близо 600 ,а цветната снимка 100.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.