0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
това е складовата цена по каталог.възможно е ако г-н Марешки реши да направи още от 5 до 10% отстъпка.зависи от кой склад ще го зареди и самите те колко ще му дадат.
говорих с дилър на Хигия.в склада им в София имало налични 20бр от 100Е. цена 108.76. това е цена без отстъпка.за аптека с голям оборот както е Марешки отстъпката може да е около 8-10%. Така че изнудвай да смъкват още цената поне на 100лв.
Питах само за лекарствата, защото част от сумата сме я събрали.Това е пояснение де.
Искам да питам диферелина колко струва и изобщо да ми разкажете за него, за какво е и колко време се поставя.
Здравейте момичета,имам нужда от съвет.От здр.каса ми дадоха Menogon75IU-14амп.,но лекарката ми не иска да ги ползваме и ми препоръча Gonal.Мога ли да ги заменя или да ги продам и да си купя гонала,какво да правя?
Цитат на: kalka в Октомври 03, 2007, 17:04:37 pmЗдравейте момичета,имам нужда от съвет.От здр.каса ми дадоха Menogon75IU-14амп.,но лекарката ми не иска да ги ползваме и ми препоръча Gonal.Мога ли да ги заменя или да ги продам и да си купя гонала,какво да правя? На мен също ми изписаха меногон, но аз не мога да го намеря в нито една аптека и доколкото разбрах няма д гоима поне още месец, че може и повече. Затова ако наистина искаш да го продаваш и го имаш наличен аз проявявам интерес. Трябват ми две ампули от 75 UI.