0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Ninakos

От почти 2 години съм с мъж, с когото искаме да имаме дете, но това още не се получава, въпреки ходенето по лекари и опитите.
Той е на 41 и напоследък забелязвам у него поведение, което силно ме притеснява. Мисля, че е силно привлечен от момичета, на 12-13 години и това ми се струва ужасно. Заглежда ги по улицата и реагира доста емоционално. Понякога си мисля, че просто им се радва, но понякога, че ги приема като малки жени. Дори изглежда притеснен, ако момичето е близо.
Опитах се да разговарям с него за това, но той отрича или мълчи.
Все пак това може би ще е бащата на детето ми и не знам какво да правя - той няма да отиде на психолог по никакав начин. Единственото, което искам да знам е дали наистина проявява сексуален интерес към тях, за да се махна докато е по-лесно.
Ако някой може да помогне със съвет, ще бъда благодарна.
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
От собствен опит знам,че някои мъже,като застареят,почват да се побъркват!
Но на твоя му е още рано!
Моя е над 50-те,и все викаше,че нямал никакъв проблем да спи с някоя
15-годишна!Даже това е геройство за него!
Чувствала съм се много гадно,и особено като заговореше тия
простотии пред приятели!
Като станеше на въпрос за някоя,все се изтъкваше възрастта и/ако е по малка/
Та не знам точно какво да ти кажа,мъжете имат слабост към "по-малките женички"
А и момичетата на тая възраст вече не стоят "мирно"!
Все пак опитай пак да поговориш с него,или проследявай реакциите му,
и му обясни,че не ти е приятно той да се държи така!Да те уважава все пак!
Успех!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
Моят съвет е да преразгледаш връзката ви,и доста добре помисли.Ясно е на всички че мъжете ни си заглеждат други жени,те просто трябва да напълнят окото,такава си им е природата.Но да ги заглежда пред теб,и да реагира доста емоционално,това вече е много.Бащата на бъдещото ти дете трябва да ти е опора,а не източник на неприятни емоции.А някои мъже не се променят,баща ми цял живот си е хойкал,и все още не спира,последно имаше 18 годишна любовница,а той е на 52.Няма да ти обяснявам колко весело и е на майка ми,сигурно се досещаш.Така че мисли с мозъка,не със сърцето,и недей да градиш общ живот,който да ти носи само неприятности.Ние не знаем каква е ситуацията с приятеля ти.Само ти знаеш,и потърси отговорите в себе си,сигурна съм че те са там,и ти само чакаш потвърждение от някой друг за неща,които вече знаеш.
А може и бебчо да не става,защото това НЕ е твоята половинка.Господ си знае работата.Не те ангажирам с мнението си,пак повтарям,потърси отговорите в себе си.
Успех и много късмет!!!

*
  Само искам да вмъкна,че тези"малки женички",са малолетни и интересът към тях се нарича педофилия.Да,вярно е че такива момичета не стоят много мирно,но уверявам ви,интересът им е насочен към техните връстници,а не към 40 и повече годишни мъже.Ninakos,ако твоят приятел  интерес към малолетни момичета,то ти имаш огромен проблем.За тези" увлечения" има текст в наказателния кодекс.
*
  Само искам да вмъкна,че тези"малки женички",са малолетни и интересът към тях се нарича педофилия.Да,вярно е че такива момичета не стоят много мирно,но уверявам ви,интересът им е насочен към техните връстници,а не към 40 и повече годишни мъже.Ninakos,ако твоят приятел  интерес към малолетни момичета,то ти имаш огромен проблем.За тези" увлечения" има текст в наказателния кодекс.
Подкрепям  :good_post:
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....

:good_post:
Факт е обаче, че мъжете на определена възраст, поради комплекс търсят буквално деца за да си докажат, че все още стават.
Също никога не съм разбирала връзките с такава голяма разлика
А може и бебчо да не става,защото това НЕ е твоята половинка.

В случая не знам как стоят нещата, но не обичам тази реплика като цяло. 

Уточнила съм какво имам предвид/Господ си знае работата.Това е моето мнение и никого не ангажирам с него.
*
Цитат

Аз също не обичам тази реплика.

Момичета,не ме разбирайте погрешно.Никога ли не ви се е случвало нещо,което много искате,да не стане,а после да разберете причината и че е било за добро.Давам ви един пример от форума/Фоксче.Опити,опити,опити/нищо.Забременя след като взеха решението за осиновяване на Исак.А ако беше забременяла веднага,след като е пожелала,щеше ли да срещне слънчицето Исак?Това което се опитвам да обясня е че за всичко си има причина,и Господ мисли за всички.В случая,по темата,какво ще се случи ако Нинакос си има детенце с въпросния господин,и проблема се задълбочи?Единственото,което искам да кажа е че може да е за добро че детенце все още няма.Така би и било по/лесно да прекъсне връзката си,АКО се окаже че проблема с приятеля и е наистина сериозен.
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Глезотиите към 2-3 годишни бебоци ги разбирам, ама емоционалните реакции и заглеждане по непознати (пък дори и познати) момиченца на 13 години има голяма вероятност да е проблем. Пък и с днешното развитие на младежта, те 13 годишните са вече много напред с материала. Ама знам ли, може пък и да им се радва човека бащински  :wink:
Не бих искала да те плаша или да звуча песимистично, но таве НЕ е нормално! Дори и да поговориш с него и той да промени поведението си, каква е гаранцията, че няма да го прави само за пред теб, а после пак по старому. Такива неща мен лично ме ужасяват и съм сигурна, че носят проблеми. Мила, просто добре си помисли за вашата връзка като цяло, направи си разчет на приоритетите и действай разумно.
Успех!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
От почти 2 години съм с мъж, с когото искаме да имаме дете, но това още не се получава, въпреки ходенето по лекари и опитите.
Той е на 41 и напоследък забелязвам у него поведение, което силно ме притеснява. Мисля, че е силно привлечен от момичета, на 12-13 години и това ми се струва ужасно. Заглежда ги по улицата и реагира доста емоционално. Понякога си мисля, че просто им се радва, но понякога, че ги приема като малки жени. Дори изглежда притеснен, ако момичето е близо.
Опитах се да разговарям с него за това, но той отрича или мълчи.
Все пак това може би ще е бащата на детето ми и не знам какво да правя - той няма да отиде на психолог по никакав начин. Единственото, което искам да знам е дали наистина проявява сексуален интерес към тях, за да се махна докато е по-лесно.
Ако някой може да помогне със съвет, ще бъда благодарна.
За  да разбереш дали е привлечен сексуално от момиченца ,трябва да намериш някакъв начин да изкопчиш от него отговори!Това звучи като сериозен проблем,и ако е така,наистина трябва да се замислиш искаш ли това да е бащата на детето ти!Пази Боже,ако един ден имаш момиченце!?Тогава
ще ти е още по-трудно!Не искам да сипвам сол в раната ти,надявам се да ме разбереш правилно!
Щом си споделила тоя проблем,за мен значи,че го осъзнаваш и си готова да приемеш съвети и да вземеш мерки.Миличка,опитай да получиш отговори,заплашвай,предупреждавай...използвай женски хитринки,изнудвай ако трябва.Изкарай "тежката артилерия"и направи всичко възможно да се убедиш
как стоят нещата!Има го и другия вариянт,ами ако не е така и това е твоята половинка?!Да не го изгубиш напразно!?
Много се надявам на щастлив край!
Аз ще кажа само-КОФТИ.Като ги перне тая вълна няма оправия.Следващата е още по-кофти.
Когато мъжете стигнат  една определена възраст започват да се заглеждат по по-млади жени и това е нормално. Но става въпрос за жени, а не за 12-13 годишни деца! Непременно трябва да си изясниш дали им се радва, както казваш, или проявява интерес. Аз например много бих се тормозила от подобен неизяснен въпрос, представи си че ви се роди дъщеря и продължаваш да си задаваш още същите въпроси...