0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Случвало ли ви си е?
« -: Септември 27, 2005, 14:51:28 pm »
Здравейте!!! Както съм писала по-рано имах няколко стимулации с Клостилбегит, Прегнил и Дуфастон, съответно под контрол на УЗК, но нищо не стана. От юли месец не правя стимулации, а в края на октомври ми предстои лапаро със съмнения за евентуална ендометриоза. Та въпросът ми е, че от както не съм на стимулации т.е. от юли месец менструацията ми е само 2 дни, на какво според вас може да се дължи това? По принцип преди това ми беше 3-4 дена. Пишете ми ако имате мнения по въпроса!!!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Случвало ли ви си е?
« Отговор #1 -: Септември 27, 2005, 14:52:54 pm »
Изследвай си прогестерона на седмия ден след овулацията.
*

kiara

• 1449
Случвало ли ви си е?
« Отговор #2 -: Септември 27, 2005, 15:06:01 pm »
Здравей, Лали! Какви са вариантите според теб, може да ми е нисък ли?

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Случвало ли ви си е?
« Отговор #3 -: Септември 27, 2005, 15:14:10 pm »
Ами може би лигавицата е тънка.
*

kiara

• 1449
Случвало ли ви си е?
« Отговор #4 -: Септември 27, 2005, 15:17:17 pm »
Благодаря ти, Лали ще си го изследвам този цикъл преди лапарото!!!

*

geri28

Случвало ли ви си е?
« Отговор #5 -: Септември 27, 2005, 17:47:59 pm »
Дали не караш цветна бременност? Имам близка която беше с цикъл 3-4 дни и се усети в 5 месец на бременноста
Цикъла и беше станал 2 дни но не обърна внимание! Дано не ти давам напразни надежди! Успех!
*

kiara

• 1449
Случвало ли ви си е?
« Отговор #6 -: Септември 27, 2005, 19:13:23 pm »
Гери, цикъла наистина си ми е 2 дни, но не знам ако е цветна бременност кървенето не е ли съвсем оскъдно?

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Случвало ли ви си е?
« Отговор #7 -: Септември 27, 2005, 21:34:29 pm »
На мен август така ми дойде-3-4 дни само зацапване.Септември обаче си ми беше съвсем нормален-7 дневен и оболен.Не знам и аз защо беше такъв предния месец.
<br />
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Случвало ли ви си е?
« Отговор #8 -: Септември 28, 2005, 07:32:05 am »
Направо се притесних с този постинг момичета. Моя цикъл винаги е бил много кратък- най- продължителния е 5 дни, като обилно течение само на 2-ри ден, праз другото време е зацапване. Хормоните са ми ок, имам доказана ову на ехограф.  :roll:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
Случвало ли ви си е?
« Отговор #9 -: Септември 28, 2005, 07:54:31 am »
Цитат на: mini
Направо се притесних с този постинг момичета. Моя цикъл винаги е бил много кратък- най- продължителния е 5 дни, като обилно течение само на 2-ри ден, праз другото време е зацапване. Хормоните са ми ок, имам доказана ову на ехограф.  :roll:

Абе я не се шашкай :D И на мен ми върви 4 дена като първия и втория е най-силен.
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
Случвало ли ви си е?
« Отговор #10 -: Септември 28, 2005, 11:05:10 am »

И аз бях така. А откакто спрях утрогестана ми е два дни обилен и още 5-6 дни зацапва  8O

Kiara я обясни как ти е по-точно два дни силно и после зацапване или всичко на всичко два дни. Защото, ако е второ може да е както казва Лали тънка лигавица, но е възможно да ти е бил ановулаторен цикъл. Както и не изключвам варианта за цветната бременност, ама аз нещо все го изключвам това като вариант.
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*

kiara

• 1449
Случвало ли ви си е?
« Отговор #11 -: Септември 28, 2005, 11:33:39 am »
Здравей, Василена! Първият ден ми е слабо, вторият доста обилно и с това приключвам, трети ден нямам нищо. Така съм вече няколко цикъла, не че по принцип ми е повече, но 3-4 дена ми е било, все пак е друго.

Случвало ли ви си е?
« Отговор #12 -: Септември 29, 2005, 13:12:20 pm »

Мини, ти пък защо се притесни. Това си е средна продължителност на цикъла, нормална. :D
Благодаря ти, Бени!

Случвало ли ви си е?
« Отговор #13 -: Септември 29, 2005, 22:52:55 pm »
Абе Мини миличка, при теб всичко си е ок, не виждам защо се притесняваш за тези неща. Само повече спокойствие ти трябва и всичко ще си дойде на мястото.... :beerdr: и след това ей така ще се черпим, някои с безалкохолна бира де :wink:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Случвало ли ви си е?
« Отговор #14 -: Септември 30, 2005, 07:01:00 am »
Абе зная ли и аз вече- това го изкоментирахме и с д-р Даскалов- той каза ок си, ама нали все за нещо трябва да се мисли  :oops:
Ох, милички, дните до вторник ще ми минат много много бавно- тогава сме на контролна спермограма и много се надявам да имаме добри резултати!!!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Случвало ли ви си е?
« Отговор #15 -: Септември 30, 2005, 09:45:55 am »
Мини, стискам палци!

Чакаме да споделиш как е минало после :)
Благодаря ти, Бени!