0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Психиката и желанието за бебе
« Отговор #20 -: Септември 17, 2007, 16:00:00 pm »
здравейте дами , бихте ли ми казали какво представлява спонтания аборт без да предполагаш за бремеността премерно.
*
« Отговор #21 -: Септември 17, 2007, 19:50:49 pm »
 Закъснял цикъл.
« Отговор #22 -: Септември 18, 2007, 14:42:55 pm »
 :balk_175: Здравейте,отскоро съм регистрирана във форума и искам да споделя и аз
нещо с Вас. И аз като повечето съм изпадала в състояния на отчаяние след поредното
посещение при лекар и отрицателния тест.Лутам се вече почти 10 години между ентусиазма и отчаянието,но винаги намирам сили да си кажа,че и ние ще успеем.Последното, което скоро направих е да си запиша час при д-р Стаменов е ще трябва да почакам до юни 2008 г.,но пък знам,че ще е за добро.Между другото решихме със съпруга ми да си правим секс през това време за удоволствие,а не за да се случи нещо планирано.Знам ли може би стават чудеса!!...Ако пък не се случи чудо ще се срещна със добър специалист,който ще ми помогне.Искам да Ви кажа да не преставате да се надявате и всичко ще е наред.
*
« Отговор #23 -: Септември 18, 2007, 16:49:35 pm »
И аз мисля така- моят час за Д-р Стаменов е за месец май! :)
« Отговор #24 -: Декември 11, 2007, 11:56:12 am »
Здравейте отново мили дами!Аз потънах за известно време в пространството, но реших да Ви драсна някой ред!Дано не се сърдите, за моята немърливост!Реших да Ви споделя, че все още не съм се решила на стъпката "бебе", но пък така да се каже"таткото", много се е надъхал, и нищо чудно, нова година, нов късмет, нов член в семейството :D!Май при мен психолигическия проблем се задълбочава, дано нещо се случи, което да ми даде насока, и ми помогне да преодолея бариерарата, която сама си поставям и ми казва да спра!Това е което се случва при мен, на всички които от сърце желаят и мечтаят за едно сладко бебче, дано Ви се случи и за нова година всичките се радвате на тест с две лентички!Успех на всички!
« Отговор #25 -: Декември 11, 2007, 12:14:03 pm »
здравей  мани, сигурна съм че ти искаш дете, защото всяка една от нас копнее да бъде майка. аз винаги съм се страхувала от мисълта, че има вариант да не мога да си родя бебче,но въпреки това преди да се омъжа реших, 4е първите 6 м ще се пазим, НО неиздържах и 1м, защото  не мога да се примиря и да забравя факта, че докато чакаме да станем готови може времето да мине и да се окажв че е твърде късно за бебе. Моят съвет е да не мислиш колко си готова и колко не, дали искаш или не, нека съдбата реши, от теб се иска да опиташ и ще видиш, че в момента в който видиш двете черти, ти ще си най-готовата и най- щастливата жена на света! Пожелавам ти най- искрено в най-скоро време да ни се похвалиш,че ще ставш майка :).
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #26 -: Декември 15, 2007, 15:03:44 pm »
Цитат
[Реших да Ви споделя, че все още не съм се решила на стъпката "бебе", но пък така да се каже"таткото", много се е надъхал, /quote] 8OМаи надахания татко трябва да пише в форума.Форума на за4атие е за хора които от4аяно искат дете и го искат пове4е от вси4ко на света,а не за такива които не искат или незнаят дали искат.
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*
« Отговор #27 -: Декември 30, 2007, 23:01:26 pm »
Здравейте, реших и аз да споделя с вас. Ние се опитваме от три години и половина да си направим бебе. Винаги съм искала поне три деца, може би от както съм на 16-17г. Запознах се с мъжа ми когато бях на 21г. В началото ме беше много страх да не забременея, той също иска да има много деца. Когато решихме да се женим, решихме да имаме и деца, но за съжаление вече три години това не се случва. Отначало отказвах да го приема, не исках да говорим за това, че не мога да забременея. Решихме най-накрая, че трябва да се ходи на лекар, ние и двамата по принцип не боледуваме и не ходим на лекар. Аз вече съм на 30, а той на 36 и вече нямаме време да отлагаме. Честно да ви кажа, мъчно ми е като гледам мои познати как забременяват без да са напълно сигурни, че искат да имат дете (макар и второ).
Искам най-искрено да ви пожелая на всички, които се опитвате да видите най-прекрасната гледка на света, през новата година да ви се случи.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #28 -: Декември 31, 2007, 09:01:13 am »
Meggy, пожелавам ти скоро да си имаш бебче.
Доста си чакала и най-разумното решение е да посетите клиника по стерилитет /звучи страшно, но там са най-добрите лекари/
Най-често обикновените гинеколози трудно се ориентират и бавно откриват проблема,ако има такъв.
А открие ли се проблема, лечение и бебче  :D
Няма за какво да се притесняваш, просто направи каквото е нужно.

Тук ще намериш най-добрите съвети.
Попаднала си на точното място, от мен добре дошла и успех!
 :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #29 -: Януари 06, 2008, 21:50:52 pm »
Denis: благодаря за подкрепата!
Наистина тук намерих много подкрепа от момичетата и много насочваща информация, защото както се оказва тя е най-важна. Ориентирали сме се вече към такава клиника, пропускаме директно русенските лекари и си стискам палци. :D

« Отговор #30 -: Януари 06, 2008, 22:03:04 pm »
Meggy, все едно аз съм го писала това. Аз винаги съм си мислила, че ще имам три дечица. И накрая, когато 2006 година се намерихме със съпруга ми се оказа, че и той като мен има желание за деца. Но....не всичко става така, както сме го планирали. Първо преживяхме едно "кухо яйце", а после ...вече цяла година след това не става нищо. Аз съм на 31, той е на 36. Вече не знам какво става. Другия месец тръгваме по изследвания в клиника по стерилитет. Надявам се докторите да помогнат. Всичките ни приятели си имат деца, една моя приятелка вече трето детенце ще си има, а ние....все още нищо.
*
« Отговор #31 -: Януари 07, 2008, 01:47:27 am »
Аз да си призная, момичета, съм на периоди - ту много ми се приисква бебе (обикновено като съм била около племенниците, или пък случайно видя някое сладко бебче на улицата), ту пък като ми закъснее някой път с ден-два почвам да се шашкам и си викам "не му е сега времето" (визи ще подновяваме, работа ще сменяме, жилище поне да си купим). И така времето си тече. Аз съм вече на 28, мъжа ми на 33. Свекървата с повод и без повод ни пожелава "скоро да сте трима".
Вчера си говорих с моята сестричка. Темата беше какъв "късмет" трябва да имат тези 15-18 годишни момиченца, които забременяват случайно и без да искат. Реално в целия месец имаш точно 3 дни в които да забременееш, и докато ние чертаем графики, мерим температури, ходим по доктори и се молим, други се проклинат за лошия си късмет (защото за мен си е точно късмет да забременееш без да си го планирал - при реален шанс 1 към 10).
Е кажете сега, честно ли е това? (въпроса е риторичен  :) )

Never say "Never"
*
« Отговор #32 -: Януари 08, 2008, 21:52:00 pm »
И аз мисля така- моят час за Д-р Стаменов е за месец май! :)

Защо толкова много се чака за него?Че то ако трябва да направи 10 прегледа,ще минат 5 години.
*
« Отговор #33 -: Януари 08, 2008, 22:04:48 pm »
Дано да видиш  :bfp: докато ти дойде часът, то направо може една бременост да изкараш за толкова време. Не е нормално това.
Вчера си говорих с моята сестричка. Темата беше какъв "късмет" трябва да имат тези 15-18 годишни момиченца, които забременяват случайно и без да искат. Реално в целия месец имаш точно 3 дни в които да забременееш, и докато ние чертаем графики, мерим температури, ходим по доктори и се молим, други се проклинат за лошия си късмет (защото за мен си е точно късмет да забременееш без да си го планирал - при реален шанс 1 към 10).
Е кажете сега, честно ли е това? (въпроса е риторичен  :) )

Така е за съжаление и понякога нищо не можем да направим за това. Щастие за едни, лош късмет за други.

*
« Отговор #34 -: Януари 08, 2008, 22:07:50 pm »
Вече записват за 2009г.  :wink:
*
« Отговор #35 -: Януари 08, 2008, 22:11:24 pm »
Е, не, не е честно, нямам думи. Аз не бих могла да чакам една година да отида на лекар и без това трудно се навивам да ходя.

*
« Отговор #36 -: Януари 08, 2008, 22:54:09 pm »
Вече записват за 2009г.  :wink:
Още по-лошо.За 10 прегледа-10 години. Това е гадно.Докато на едно момиче се открие причината за стерилитета и ще я хване критическа. 8O
*
« Отговор #37 -: Януари 09, 2008, 10:08:44 am »
Само за първичен преглед се чака толкова
*
« Отговор #38 -: Януари 09, 2008, 20:10:25 pm »
Да, само за първичен, но все пак някакси не е нормално това. Аз лично ще изперкам ако трябва да чакам толкова, сигурно бих си потърсила друга алтернатива.

« Отговор #39 -: Януари 09, 2008, 22:11:23 pm »
Да, само за първичен, но все пак някакси не е нормално това. Аз лично ще изперкам ако трябва да чакам толкова, сигурно бих си потърсила друга алтернатива.
когато за няколко години си обиколил доста лекари,без резултат и си се отчаял и изнервил максимално,и знаеш,че даден лекар ще ти помогне със сигурност(или поне на повечето хора е успял) чакаш и още как ,една година чакане,е нищо всравнение с години-лутане без посока!!!затова етолкова и наплива при някои лекари,защото помагат :D
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!