0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Най-после бременна на 40 години
« Отговор #40 -: Септември 09, 2007, 19:45:34 pm »
Предлагам, ако и утре момичето не е писало в темата да бъде изтрита от медоретор. Щото първо и единствено мнение си е чиста реклама.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #41 -: Септември 10, 2007, 08:31:16 am »
честито и лека бременност. здраво бебче на финала.
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #42 -: Септември 10, 2007, 09:20:24 am »
Честито! Лека бременност и здраво бебче, което да ви радва!
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

*
« Отговор #43 -: Септември 10, 2007, 10:07:01 am »
Честито, лека бременност и здраво и пухкаво бебче накрая! :) Бъдете много щастливи!  :babyflips:

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
« Отговор #44 -: Септември 10, 2007, 10:16:16 am »
ЧЕСТИТО И ЛЕКА БРЕМЕННОСТ !

*
« Отговор #45 -: Септември 10, 2007, 10:41:18 am »
Честито Поля  :D ..... лека бременност и щастлив край. Момичета успокойте се де .... ами може да няма възможност да пише жената ... може да няма достъп до интернет и т.н.
Усмихнат ден от мен  8)
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #46 -: Септември 10, 2007, 11:35:40 am »
Честито Поля, страхотно е, че си успяла!  :D  Лека и много щастлива бременност ти пожелавам.

п.п. и понеже сега прочетох отзивите - момичета, дори и да е реклама /което силно се надявам да не е/, какво от това, ние да не сме "тикви" - някоя от вас ще отиде ли при този доктор само защото е прочела един възхваляващ ред за него?! Мисля, че не ...  :wink:
« Последна редакция: Септември 10, 2007, 11:39:47 am от denito »

« Отговор #47 -: Септември 10, 2007, 12:03:41 pm »
Честито Поля, страхотно е, че си успяла!  :D  Лека и много щастлива бременност ти пожелавам.

п.п. и понеже сега прочетох отзивите - момичета, дори и да е реклама /което силно се надявам да не е/, какво от това, ние да не сме "тикви" - някоя от вас ще отиде ли при този доктор само защото е прочела един възхваляващ ред за него?! Мисля, че не ...  :wink:

Ако някой иска реклама, трябва да си плати. Иначе нямам нищо против. Просто трябма да се спазват правилата на форума. В противен случай тук ще се превърне в едно рекламно табло и нищо повече.

Честито Поля  :D ..... лека бременност и щастлив край. Момичета успокойте се де .... ами може да няма възможност да пише жената ... може да няма достъп до интернет и т.н.
Усмихнат ден от мен  8)

И като няма достъп изведнъж намира форум за стерилитет и решава да каже - оппа аз съм бременна. Поне да разкаже историята си.
« Последна редакция: Септември 10, 2007, 12:06:29 pm от wassilena »
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #48 -: Септември 10, 2007, 12:53:49 pm »
Хайде сега нима всички момичета, които успяха при д-р Стаменов и споделиха тук радостта си му напрвиха реклама? Д-р Козовски няма нужда от реклама всички(особено от Варна) знаят кой е той. Реклама би било ако се говореше за някой непознат досега лекар.
[/quote] И като няма достъп изведнъж намира форум за стерилитет и решава да каже - оппа аз съм бременна. Поне да разкаже историята си.
[/quote]

Ами че защо пък не .... ами представи си че сега е научила за този форум....всъщност това вече е издребняване според мен какво било що било важното е, че жената е успяла да забременее на 40 години, което всъщност е много окуражаващо. Относно историята, която много настоваш да сподели ами защо пък трябва да я споделя може да не иска жената .. не е задължително.
Чао и много усмивки  :)
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
« Отговор #49 -: Септември 10, 2007, 13:54:19 pm »
Има една приказка - щом си казал А трябва да кажеж и Б.

Наистина, евала на доктора и честито на момичето, че е успяло.
Но, ние всички сме тук не само да се похвалим, а и да споделим проблемите, тревогите, да обменим така нужната информация по пътя към успеха.

Така, че моля те разкажи твоята история та дори и накратко.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
« Отговор #50 -: Септември 10, 2007, 15:24:40 pm »
Честито,Поля! Лека и успешна бременност!
Браво на д-р Козовски!  :D
"Надеждата" е създание хвъркато,
което се загнездва в душата,
пее ни без думи
и никога не спира...не спира..."
                     Емили Диксън
« Отговор #51 -: Септември 10, 2007, 16:04:55 pm »
Честито и лека бременност!
« Отговор #52 -: Септември 10, 2007, 16:45:18 pm »
Честито и лека бременност! :P
*
« Отговор #53 -: Септември 10, 2007, 17:16:26 pm »
Честито и лека бременност!

P.S. Май по-правилното е, че жената се е "похвалила" с бременността си! :D Не съм чувала някой да "рекламира" бременността си?! И какво значение има, щом е бременна на 40?!
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #54 -: Септември 10, 2007, 17:27:40 pm »
До този момент Polja_varna е само с един постинг.
На мен ми звучи повече като реклама.
Наистина не е в стандартния вид:
Постинг 1: Знае ли някой от вас добър лекар от Варна, който би се занимавал с мен. Аз съм на 40.
Постинг 2: Да доктор Козовски. Когато всички доктори се отказаха от мен заради възрастта ми той ме пое и сега съм бременна. Направи ми ... каквото се рекламира там.

Четете случая за доктор Мишел.

П.П. Аз определено съм мнителна повече от нормалното... защото известно време работих с хора.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #55 -: Септември 10, 2007, 18:48:45 pm »
Ами ра3бира се, че е реклама и пишем вече 3 страници с "Честито" :x
*
« Отговор #56 -: Септември 10, 2007, 19:15:06 pm »
Ами ра3бира се, че е реклама и пишем вече 3 страници с "Честито" :x
Щото сме добрички!!!  :D Може пък и да е реклама на доктора! Едва ли обаче някой ще ни осветли по въпроса!  :D
« Отговор #57 -: Септември 11, 2007, 10:23:06 am »
Честито мила  :D :D :D Лека и безпроблемна бременност  :bighug:
*
« Отговор #58 -: Септември 11, 2007, 22:18:19 pm »
Честито, Поля! лека и безпроблемна бременност ти желая
« Отговор #59 -: Септември 16, 2007, 09:02:38 am »
здравеите на всички. :) честита бременост. :wink: искам да кажа че и на мен ми предстои лапароскопия при д-р Козовски. за първи път бях при него преди 3 дена ,докато чаках да ме приеме в коридора имаше 2 жени около 40 години -бремени .не е реклама, може би късно е намерила форума или има други причини за да непише . Моля се и аз да се похвала с добра новина