сега ще ви разкажа още няколко случки(по специално за ради мимка
)!
като бях малка (да поясня само че са ме гледали баба и дядо)една вечер както съм си спяла до баба ми на спалнята и през ноща съм сънувала,че се караме с сеста ми и в съня ми тя ми изпердашила един шамар..
,пък аз сега нищо че съм по-малка няма да и остана длъжна я,та съм и го върнала:lol:,само че в действителност съм фраснала баба ми
,а тя милата се събудила естествено :lol:и взела да пита"какво става?защо ме биете?"
,дядо ми ядосан че го събудила се троснал-"заспивай,бе,никой не те бие сънувала си!!"
!после и обясних каква е била работата на жената-горкичката..извинявах и се цял ден
а мъжи ми за първи път като ме чул да бълнувам - още като гаджета
,бяхме се скарали(почти скъсали)и след извинение от моя страна,сдобряване и т.н. сме заспали,през ноща по-едно време съм почнала да нареждам ядосана разни работи..и той схванал само думите"ще го науча аз него!!!!"
!на сутринта ми вика "и да не си мислиш сега да ми връщаш нещо..няма да се разберем така..",а аз го гледам и се чудя "на тоя сега пък какво му прищрака
"..а то каква била работата,човека се стреснал
!после все ме беше страх да не издрънкам нещо на сън,дето не трябва
..даже като излизахме с приятели и той все се хвалеше"жена ми не може да пази тайна,само я чакам да заспи и тя всичко си казва
,неможе да скрие нищо от мен!"
ааааа сещам се за още една случка-на морето сме в бунгала(4 приятелки)и аз почвам посред нощ(явно тогава съм в стихията си на говорене-към 3-4 часа
) "дайте ракията бе!!!,дайте я бе!!!"
,другите се скъсали да се хилят и да ме разпитват каква ракия да ми дадат..а като имате предвид,че алкохол пия малко,пък ракия изобщо не близвам
!!нямам идея какво съм сънувала!
обобщено: явно по-емоционалните хора(те имат и по-развита интуиция,усещат много неща които другите -не) много често сънуват!а и голяма част от сънищата имат някаква символика и са проекция на наши мисли,затова и се тълкуват!!но при мен съм забелязала,че когато съм говорила или вършила нещо насън-НЕ ГО ПОМНЯ!,но ако съм сънувала нещо което помня,то обикновено е означавало нещо и в повечето случаи се е сбъдвало!!