0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Спите ли спокойно?
« Отговор #60 -: Септември 29, 2007, 23:42:48 pm »
като си говорим за хъркане да споделя.Качвам се аз в автобуса и си търся номера на седалката а на съседната млад мъж.Сядам аз до него и той започва да звъни по телефона и на всички казва да не го притесняват ,че щял да спи.Добре де заспа и като се почна едно хъркане,едно чудо.Чудя се ако го събудя дали ще ми се развика,че го будя или ще се обърне и пак ще захърка.Реших да не рискувам и се изместих. 
« Отговор #61 -: Декември 11, 2007, 21:07:50 pm »
Мимка, спокойно, аз сомнамбулствам.... Като по-малка често, сега само говоря на сън, а също така и разговарям с човека до мен ако е буден. Една нощ като по-малки бутам сестра ми и викам Любче, Любчеееее...А тя ми казва - какво. Отговора ми бил "лайно, какво"  :oops: и неистов хилеж от моя страна, което аз изобщо не помня. А колко още такива. Скоро исках отверка на любимия, но не само с думи, показвам с жест, че нещо се завива....По-отдавна ставах и се разхождах, нашите са ме намирали в градината с възглавница, на балкона да спя права и подпряна в един студ, след което настинах зверски...
:lol: :lol: :lol: :lol: лелееее,момичета съсипах се от смях!!!!!!ама със сълзи ви казвам...
аз мислех,че съвсем съм изперкала,щото и аз говоря насън от малка,само не съм излизала заспала от къщи май,поне доколкото знам :lol:....последната година не ми е казвал мъжа ми да се е случвало,но тая нощ съм се изправила в три през ноща в леглото :lol: :lol: :lol: и съм му била казала"мило бременна съм"...а той милия се шашардисал!!!почнал да се чуди сънувам ли или какво!! :lol: :lol: :lol: :lol:
и днес като ми звъня в работата-ме пита "как си?",горкия сигурно е решил че съм превъртяла вече  с тия опити за бебе... :lol: :lol:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

lidi

• 153
  • За умния стига и намек
« Отговор #62 -: Декември 11, 2007, 21:28:57 pm »
Мила Катя,
Ти ме накара /от много време не се беше случвало/да се смея така.  :D :D :D.
Не си нито изперкала, нито превъртяла просто желанието за бебе е толкова голямо, че мислиш дори в съня си за това. Пожелавам ти това да ти се случи в най скоро време в действителност. :)
 :bfp: preggo ylinfant
 :crossfingers:

« Отговор #63 -: Декември 11, 2007, 21:37:34 pm »
мерси  :D!ама по-смешното е,освен че не помня нищо такова да се е случило..,ми като ми звъня днес и ме пита как съм..накрая ми разказа и аз се смях със сълзи още в работата!!!толкова убедена съм му го била казала(това че съм бременна)..изправена с отворени очи..всички екстри..,че той едва заспал после :lol: :lol: :lol:!!!какви неща търпят близките на сомнамбулите само...
сетих се за още случки,но ще ви ги разкажа утре,че да пак да се посмеем :wink:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #64 -: Декември 12, 2007, 03:11:03 am »
Момичета добре ме развеселихте :lol:.Аз обаче искам да ви попитам дали можете да разгадавате сънищата.Преди известно време сънувах,че едно гнездо със 6 яйца пада от небето точно в ръцете ми и от едното яйце се излюпи пиленце..Какво ли ще е това?
« Отговор #65 -: Декември 12, 2007, 09:41:17 am »
Момичета добре ме развеселихте :lol:.Аз обаче искам да ви попитам дали можете да разгадавате сънищата.Преди известно време сънувах,че едно гнездо със 6 яйца пада от небето точно в ръцете ми и от едното яйце се излюпи пиленце..Какво ли ще е това?
щом пада от небето трябва да е хубаво си мисля :wink:!!ама какво значи незнам!ще питам баба ми :oops:,ако не има най-различни съновници на търсачката(бг.съновник и т.н.)!виж какво ще излезе от там :crossfingers:
« Отговор #66 -: Декември 12, 2007, 10:02:31 am »
сега ще ви разкажа още няколко случки(по специално за ради мимка :D)!
като бях малка (да поясня само че са ме гледали баба и дядо)една вечер както съм си спяла до баба ми на спалнята и през ноща съм сънувала,че се караме с сеста ми и в съня ми тя ми изпердашила един шамар.. :lol: :lol: :lol:,пък аз сега нищо че съм по-малка няма да и остана длъжна я,та съм и го върнала:lol:,само че в действителност съм фраснала баба ми :lol: :lol: :lol:,а тя милата се събудила естествено :lol:и взела да пита"какво става?защо ме биете?" :lol: :lol: :lol:,дядо ми ядосан че го събудила се троснал-"заспивай,бе,никой не те бие сънувала си!!" :lol: :lol: :lol:!после и обясних каква е била работата на жената-горкичката..извинявах и се цял ден :oops:
а мъжи ми за първи път като ме чул да бълнувам - още като гаджета :wink:,бяхме се скарали(почти скъсали)и след извинение от моя страна,сдобряване и т.н. сме заспали,през ноща по-едно време съм почнала да нареждам ядосана разни работи..и той схванал само думите"ще го науча аз него!!!!" :lol: :lol: :lol:!на сутринта ми вика "и да не си мислиш сега да ми връщаш нещо..няма да се разберем така..",а аз го гледам и се чудя "на тоя сега пък какво му прищрака 8O"..а то каква била работата,човека се стреснал :lol: :lol: :lol:!после все ме беше страх да не издрънкам нещо на сън,дето не трябва :wink:..даже като излизахме с приятели и той все се хвалеше"жена ми не може да пази тайна,само я чакам да заспи и тя всичко си казва :lol:,неможе да скрие нищо от мен!"
ааааа сещам се за още една случка-на морето сме в бунгала(4 приятелки)и аз почвам посред нощ(явно тогава съм в стихията си на говорене-към 3-4 часа :lol: :lol: :lol:) "дайте ракията бе!!!,дайте я бе!!!" :lol: :lol: ,другите се скъсали да се хилят и да ме разпитват каква ракия да ми дадат..а като имате предвид,че алкохол пия малко,пък ракия изобщо не близвам 8O!!нямам идея какво съм сънувала!
обобщено: явно по-емоционалните хора(те имат и по-развита интуиция,усещат много неща които другите -не) много често сънуват!а и голяма част от сънищата имат някаква символика и са проекция на наши мисли,затова и се тълкуват!!но при мен съм забелязала,че когато съм говорила или вършила нещо насън-НЕ ГО ПОМНЯ!,но ако съм сънувала нещо което помня,то обикновено е означавало нещо и в повечето случаи се е сбъдвало!!
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #67 -: Февруари 12, 2008, 11:19:52 am »
И аз знам, че по принцип, когато човек е поставен под нервно напрежение или емоционални проблеми, а понякога и от преумора - сънува и то много ярки сънища.
На мен ми се е случвало от преумора в два през нощта да ставам и съпруга да ме пита:"Къде тръгна?", а аз: "Е как къде - на работа, ей сега си правя кафе и тръгвам."  :)
Пък през първите месеци в новото ни жилище - все ставах сред нощ да проверявам дали е заключена вратата :), веднъж така съм станала и той пак:"Къде тръгна?" , "Да проверя дали е заключено", а той "Заключено е, лягай си.", пък аз, "Е тогава да ида да пиина една вода" :)И на него му се е случвало понякога да бъбри за работа, все си я носим вкъщи и понякога така се случва :)
Пък понякога ми се е случвало да се будя сама от плач, и тогава е кофти, защото се събуждам с едно неприятно усещане, което ме преследва по цял ден.
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #68 -: Февруари 18, 2008, 06:07:22 am »
Не,не спя спокойно.Повечето са кошмарни сънища.Уж всичко ни е наред.Но поне спя.
Има сутрини в които не ми се събужда.
« Отговор #69 -: Февруари 18, 2008, 17:32:09 pm »
Не,не спя спокойно.Повечето са кошмарни сънища.Уж всичко ни е наред.Но поне спя.
Има сутрини в които не ми се събужда.
:bighug:
« Отговор #70 -: Февруари 18, 2008, 19:37:12 pm »
Не, от доста време време вече нямам здрав сън. Почти няма нощ, в която да не се пробуда няколко пъти и после трудно да заспя...
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #71 -: Февруари 18, 2008, 20:27:40 pm »
Да, и аз нямам спокоен сън.
Съпругът ми е моряк и го няма по 4 месеца.Върне се и му трябват поне 2 седмици за да нормализира дните и нощите си:)Събужда се в 3-4 сутринта...събужда ме и мен (е, поне го прави с кафе) и започва да ми разказва случки и да се смеем като лудите.Ставаме, излизаме да разходим кучето си и после към 6 пак си лягаме само, че на мен не ми се спи вече и разбира се на обяд съм като претрепана:)
Ваканция си е по 2 месеца и тъкмо си свикнем и си спим спокойно става време да тръгва отново и тогава май е най - гадно:)Поне седмица преди да замине и двамата неможем да спим защото е...гадно да се разделяме постоянно.После той като замине, аз 1 месец немога да доида на себе си и да спя по цяла нощ защото се стряскам от шумове, от това , че го няма и, че нещо не е както трябва.
От 20 дни (преди толкова замина) се събуждам между 3 и 4 а не си спомням кога за последно съм сънувала.
Е, не ви разсмях но ми олеква като си разкажа:)
И да спите спокойно:)
« Отговор #72 -: Февруари 18, 2008, 21:38:46 pm »
http://chshkt.data.bg/The_Secret_www.thesecret.tv.avi - филма
http://chshkt.data.bg/The_Secret_www.thesecret.tv.srt - субтитри

Темата е от няколко месеца и тези линкове не работят. Moже ли някой да пусне по актуален линк към филма. Четох и в друга тема за този филм, но като го търсих нещо не попаднах на него. :? Намерих субтитри и файл с част от филма около 5мин. и прекъсва.
Обещах на Ganka:)
« Отговор #73 -: Февруари 19, 2008, 00:04:22 am »
http://chshkt.data.bg/The_Secret_www.thesecret.tv.avi - филма
http://chshkt.data.bg/The_Secret_www.thesecret.tv.srt - субтитри

Темата е от няколко месеца и тези линкове не работят. Moже ли някой да пусне по актуален линк към филма. Четох и в друга тема за този филм, но като го търсих нещо не попаднах на него. :? Намерих субтитри и файл с част от филма около 5мин. и прекъсва.

Има го в замундата - и двете части на филма :)
« Отговор #74 -: Февруари 19, 2008, 18:25:02 pm »
megiaries, :thankyousign:
Обещах на Ganka:)
« Отговор #75 -: Март 31, 2008, 21:48:31 pm »
Изобщо не спя спокойно! сънувам непрекъснато кошмари,и някакви супер откачени сънища! и всяка нощ, повярвайте ми ВСЯКА нощ сънувам бебета-но не е моето бебе,винаги е нечие чуждо:(
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #76 -: Април 12, 2008, 16:34:11 pm »
Ех, момичета, и аз изгубвам част от спокойния си сън. Това сигурно е заради страха.
Скоро се замислих-вечно се боим от нещо-първо докато сме по-млади-да не забременеем, че това може да ни пречи, после като поотраснем ни е страх, че няма бебе и че има проблем. След това, когато заветната мечта се сбъдне-започва голямото чакане-на първото сакче, на първия тон, на първия преглед-да е цяло, да е здраво, после да се роди здраво и безпроблемно. После да го отгледаме и възпитаме в добрия тон, да стане добър човек.
Този страх предизвиква кошмари.Сънуваме, какво ли не.
Аз напоследък сънувам с ужас, как най-голямата ми мечта се разпада пред очите ми.
Дано не съм лош пророк. Единственото ми успокоение е, че съпругът ми е до мен и ми дава кураж. Той ми каза онзи ден-аз съм спокоен, всичко ще бъде наред :)
И това ми даде опората, от която имах нужда.
Кураж и спокоен сън момичета желая ви го от сърце :)
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #77 -: Април 12, 2008, 21:25:46 pm »
:(много навреме върнахте темата момичета:)
сно6ти за първи път от много време сънувах ко6мари, оба4е си наваксах за 3 години напред.Такова нещо не ми се беше случвало.За 1 нощ изсънувах всички гадосто.Сънувах, че катастрофирам, 4е се самоубивам, че съпругат ми ме пребива, 4е ме убива и всичко това придружено с подобаващи сцени.В 3 иавно не съм издържала и се събудих и не заспах разбира се пове4е, но днес цял ден бях като 4ели са скачали отгоре ми.
Незная какво беше това но още ми е трудно да се съвзема и да се успокоя.

Факт е, че от известно време не спя изобщо спокойно.когато спя де:)

ННа вас обаче пожелавам аз да съм ви изсънувала и вашите кошмари и да спите спокойно:)
« Отговор #78 -: Април 13, 2008, 14:35:39 pm »
мила Lisko,съжалявам за кошмарите,които си имала..,но макар и да се събуждаш с тягостно чуство..в повечето случаи гадните неща които сънуваме означават всъщност нещо хубаво,което ще се случи.. :hug2:
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #79 -: Април 13, 2008, 16:31:12 pm »
Благодаря ти мила Любопитка:)
Мога ли аз да си го пожелая хубавото :wink::)