0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Спите ли спокойно?
« Отговор #40 -: Септември 09, 2007, 22:58:40 pm »
Се съм чувала, се съм чела, 8O ама това с неуспешното присаждане на задница от жигули направо утепа рибата. :lol: :lol: :lol: По десетобалната система получава 18 от мен.
*
« Отговор #41 -: Септември 09, 2007, 23:46:35 pm »
Благодаря ви момичета посмях се от сърце!  :lol: :lol: :lol: Така се смях че мъжа ми ,който  гледа тв. в другата стая започна да се притеснява и 5 пъти  пъти се провикна за да разбере квоо става!  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #42 -: Септември 10, 2007, 01:11:34 am »
Аз съм много емоционална и в повечето случаи каквото се случи през деня или гледам някакъв филм и после насън ела да видиш! :D По едно време се бях побъркала по криминални филми и една нощ мъжът ми си ляга и аз съм му казала "Горе ръцете не мърдай полиция" :D Редовно му ги плямпам такива, но той вече е свикнал и само ми се смее и после ми ги разказва.
« Отговор #43 -: Септември 10, 2007, 09:01:19 am »
Голям смях се смях моми4ета с вашите истории.
Ние и джамата с брат ми едно време мнооого говорехме насън. И се разпитвахме един друг, разбира се  :lol: Една нощ той вика:"Абе дай валето бе!" и аз се събуждам и викам:"Какво,какво?", и той:"Дай валето,не попа". И аз :"Ок,ето вале,така добре ли е? И така изиграхме една игра на белот.  :lol:
Друг път пък той е ставал през нощта и "е бил на състезание"-започва да обикаля в стаята в кръг и изпреварваше даже!  :lol:  :lol:  :lol:
А аз миналата седмица из4етох пак темата за хлебарките и през нощта елате да видите какво става.Само хлебарки сънувам,даже по едно време бях с отворени очи и се стреснах от кичур коса пред лицето ми,помислих, че е хлебарка 8O и така изместих главата си назад,че се ударих със съпруга ми.  :lol:
Често сънувам 4е падам на едно място в нашия град, и чак подскачам в леглото.  :)
И честичко ми се явяват мои починали близки,все нещо ми говорят.  8O
Иначе мойто пиле често ме разпитва насън,чака някоя пикантерийка може би,някоя тайна да му издам  :lol:
Често някакво изправено до леглото момченце, на около 1.5-2 годинки сънувам.Толкова е хубаво чувството като се събудя...
Почти няма нощ, в която да не сънувам.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #44 -: Септември 10, 2007, 10:22:53 am »
Аз сънувам всевъзможни щуротии и небивалици, няма да ви занимавам с моето блуждаещо съзнание.
Но мъжът ми скърца със зъби, прави го всяка нощ и то многократно през нощта. С такава сила скърца, че ме буди редовно - то това нищо, ама си потроши вече някои зъби в устата. Като започне, се опитвам да го спра, галя го по лицето, говоря му, дори се опитвам да му хвана долната челюст, така че да му попреча да скърца. Най-странното е, че той в съня си ми отговаря, а на сутринта няма и спомен.
Стоматологът му беше направила специална пластмасова шина, но той от скърцане я потроши в устата си.
Често пътува по командировки и се налага да спи в една стая с друг свой колега /или колежка, знам ли :lol:/. Та, как го траят колегите му и аз не знам.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #45 -: Септември 10, 2007, 10:43:25 am »
Цитат
Стоматологът му беше направила специална пластмасова шина, но той от скърцане я потроши в устата си.
има силиконови отливки, специално за целта. Попитайте в някоя стоматолог. клиника.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #46 -: Септември 10, 2007, 11:02:34 am »
Ухааааа
така ви се посмях  :lol: :lol: :lol:
Ето тук е и моето място
Аз също ставам нощем, правя някакви абсурдни неща (които иначе не бих), говоря си и така ме разпитват какво съм правила  :lol:. Като малка, когато спях при баба в къщата съм излизала навън в тъмното, а иначе ме беше много страх.
Аз най-често на сън изживявам дните си или нещо за което се притеснявам. Много ме е яд, когато насън бягам и не мога да избягам, а това ако не знаете е заради чаршафа, юргана или одеалото с което сте се завили  :lol:

И моят мъж скърца със зъби, а лошото е че и аз съм прихванала неговото скърцане. Трябва да потърсим такива силиконови шини, за които Евро спомена, ама кога - не се знае.
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #47 -: Септември 10, 2007, 11:18:32 am »
и аз много санувам и то много реалисти4но.но мажа ми ме бие по вси4ки параграфи.даже и буквално може да го разбирате.тои се занимава с кикбокс и една ве4ер то4но преди састезание санува тои 4е е на ринга и се бие.като се запо4на едно бутане бласкане ритане направо ми призля и таи като бях без каска и наколенки реших да го срагам в ребрата да престане но то4но в този момент тои се изправи в леглото надвеси се над мен погледна ме право в о4ите и като ми избраска един юмрук направо ме вбеси.след което пак легна и продалжи да спи.неможах да се старпя станах и аз и като му вратнах един класи4ески шамар и един цигански.сабуди се на секундата и вика какво стана?изобщо не помнеше какво е направил.кошмарно е да се спи с такива хора.а да не разказвам и как харка.баба ми е на долния етаж и го 4ува.за говоренето то е ясно.все едно спя с телевизора.еиииии ще се разведа да мога да се наспя :lol: 
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #48 -: Септември 10, 2007, 13:04:52 pm »
един класи4ески шамар и един цигански
каква е разликата  :lol:

« Отговор #49 -: Септември 10, 2007, 15:19:11 pm »
Евро, благодаря за препоръката!
Той моя мъж си е работохолик и все не намира време да отиде до докторката си. Тя предложи да му изработи този път силиконова, но каза, че има риск тази да я накъса, скърцайки.
Иначе, не сме докарали до крушета като Петя. :)

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #50 -: Септември 10, 2007, 17:18:18 pm »
И сестра ми също така "сънуваше" на времето. Ставаше насън, ядеше си, говореше си адекватно с хорота, биеше ме, че съм й легнала на леглото или че съм й взела възглавницата. Ставаше и ми взимаше одеалото, защото на нея й било топло...
Никак не ми беше смешно тогава.
Аз бях друга категория. На мен ми звънеше часовника, аз го спирах и си лягах. И си сънувах как ставам, обличам се, отивам на автобуса, качвам се, отивам на училище... и накрая закъснявах.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #51 -: Септември 10, 2007, 17:20:06 pm »
класически - с дланта
цигански - с опакото на дланта
 :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #52 -: Септември 11, 2007, 18:56:16 pm »
класически - с дланта
цигански - с опакото на дланта
 :lol:
аааа  :wink: научих нещо ново и аз   :lol:

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #53 -: Септември 15, 2007, 11:21:41 am »
Цитат
аааа   научих нещо ново и аз   
добре 4е е на теория аз на практика разбрах как се бие право дясно круше :lol:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #54 -: Септември 15, 2007, 17:59:25 pm »
Аз пък често се смея на сън. Почвам да хихикам докато не се събудя. Рядко помня сънища, но си спомням един с Брад Пит дето ми беше голям приятел и седяхме в една стая с него  :wink:.
Иначе, моя мъж нещо ме беше ядосал насън и такъв ритник получи веднъж, че синина му оставих.  :lol:
Онази вечер обаче плаках....и той ме събуди и взе да ме целува. Да сънищата са отражение на подсъзнанието определено.
« Отговор #55 -: Септември 15, 2007, 22:03:30 pm »
Мимка, споко душа ние с мъжо и двамата постоянно говорим на сън, пък едни сънищааа, не е истина. Какво ли не съм сънувала. Обаче най-големия смях мъжо ми се смял с мен, когато съм седнала в леглото събудила съм го и съм му казала - Бързо давай инструментите, а той - кои инструменти бе душа, аз - ма как кои бе, за гръцките самолети :lol:
*
« Отговор #56 -: Септември 27, 2007, 23:32:33 pm »
Да подновя темата. Тези дни се върнах  от Адриатика и явно ми е направило огромно впечетление  пътуването. Пътувах с кола,пътя от БГ. до там е през планината, навсякаде пропасти , завои,неосветени тунели най-малко 50, огромна височина а пък аз имам фобия от високото. И тази седмица всяка нощ сънувам че падам от високо в пропаст ,направо е гадно. Да се надявам че тази нощ ще е друго. :balk_126:
« Отговор #57 -: Септември 28, 2007, 09:47:44 am »
И на мен ми се е случвало преди време, имах си сериозни лични проблеми, по-скоро сериозно съм ги изживяла, сега като се връщам назад се чудя на глупавия си акъл:(
Нов град, нов дом, нова работа, възрастни хора нуждаещи се от помощ на 200 км... Изоставих си съдружника във фирмата и близките ми хора в много труден момен, по настояване на приятеля ми, а след една седмица в жилището му намерих телефони, компютри пълни със снимки, смс-и, в моите чаршафи спеше с други жени...
Няма да ти казвам какво ми се въртеше в главата и то не само в просъница ... твоя паяк бледнее...
Накрая се оказа,че Господ наистина си знае работата .

Опитай да се успокоиш, колкото и невъзможно да ти се струва...
Ако ти не се щадиш ,няма кой да го направи...
Стискам палци нещата ,които те тревожат да се оправят.

« Отговор #58 -: Септември 29, 2007, 11:35:46 am »
Е, момичета да се присъединя и аз към клуба на сомнамбулите. :) Аз съм така от дете. Майка ме е намирала посреднощ да спя по двора и после започна да заключва и да крие ключа, да не се притеснява за мен...Това съм го наследила от баща ми. Майка все ми разказва как единят бълнувал да главата й , а вторият /т.е.аз/ се чувал от другата стая, и се сърди че и по това съм приличала на него... :D
   Още като се събрахме с моя да живеем съм го предупредила за моите изцепки, но ето вече 3 години откак сме заедно - човекът още не може да го приеме и много често забравя че бълнувам. Защото той казва че съм с отворени очи и не давам вид на спяща.... 8O Интересното е че помня всичко от сънуваното и има моменти, когато се усещам че бълнувам, но не мога да се спра. Осъзнавам, че това е сън, но не мога да контролирам говора и ходенето.... 8O Почти не минава вечер, дето да не приказвам. Най смешно ми беше като ми разправяше как една вечер съм го събудила и съм му викала: Стани, мило, та си дай долницата на пижамата, че измръзнах докато събирах това злато. Вържи отдолу крачолите, че няма вече къде да слагам...Била съм си съблякла горницата на пижама и съм я направила на бохча и упорито нещо съм събирала от пода....
И понеже много често сънувам напълно непознати хора, които после срещам, определено си мисля, че има нещо пророческо в сънищата по принцип. Друг е въпросът как ще ги ръзтълкуваш...
ААА, току-що изтеглих филма....Благодаря!
*
« Отговор #59 -: Септември 29, 2007, 15:27:37 pm »
Много добре си спя аз,ама едно ме дразни - че се будя от най-малкия шум -(явно спя много "леко").А това,че се будя си е кофти,като се има предвид милия ми мъж как често си похърква докато спи... :lol: Вече свикнах обаче без да се разсънвам много-много да го побутна да се усети сам да се обърне,или най-често направо да го обръщам аз - избутвам го от лежащ по гръб в лежащ на една страна :lol:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!