0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте,

бремеността ми прекъсна в 5 месец. От тогава вече два цикъла са много болезнени, свързани с много кръвотечение, силна отпадналост, леко виене на свят. Нормално ли е това, споделете мнения моля. Благодаря
*
Re: невероятен цикъл след прекасната бременност
« Отговор #1 -: Септември 07, 2007, 14:10:33 pm »
Здравей an_slavova! Преди 5 месеца ми направиха абразио.
При мен също 2-та месеца бяха болезнени и с обилно кръвотечение.
Но след това отшумя. От време на време ме прерязва долу ниско.
Сигурно е нормално, но ако се претесняваш се обади на док.
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #2 -: Септември 07, 2007, 17:39:48 pm »
Ани, при мен първите два цикъла след миседа бяха на 30-ия ден и двата и също много болезнени, с тъмночервена кръв и съсиреци. Казаха ми че един вид организма се чисти. Но наистина, ако имаш притеснения - обади се на лекаря си. Аз имам по принцип много обилен и болезнен цикъл, но тези двата си протекоха с мигрени и обща отпадналост. 
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #3 -: Септември 08, 2007, 11:40:38 am »
... и двата и също много болезнени, с тъмночервена кръв и съсиреци.   

И при мен беше така с една разлика, че след спиране на цикъла отново започваше кървене след около седмица. След втория месец се нормализира менструацията ми.

Ани, съжалявам за случилото се.  :(

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
« Отговор #4 -: Септември 08, 2007, 17:15:18 pm »
ани ,сажалявам  за слу4илото се :(
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*

jimn

• **
  • 68
  • щастлива мама
« Отговор #5 -: Септември 10, 2007, 13:40:40 pm »
здравейте,

бремеността ми прекъсна в 5 месец. От тогава вече два цикъла са много болезнени, свързани с много кръвотечение, силна отпадналост, леко виене на свят. Нормално ли е това, споделете мнения моля. Благодаря
:( Здравей, много съжалявам за случилото се не знам каква е била причината при теб но аз когато бях най-щастлива и ми се случи и то 2-бебчета умряха в мен наистина знам какъв кушмар е това .
Не можех и нямах сили да опиша всичко което преживях преди 2-3 месеца .
Относно въпроса ти аз по същия начин след абразиото имах цикъл 14-15 дни и до следващия имах и зацапване казаха ми че е нормално понеже бебетата са били по-големички .Мина и на по следващия отново -цикълът е нормален ,но зацапване си имах периодично докато се установи че има мнимален остатък недоизчистен .И отново ЮЛИ-месец чистене и от тогава мина нормален цикъл .
Мой съвет отиди пак на лекар матката и при мен беше още уголемена и явно не се е виждало хубаво .Така че -посети отново лекаря си.
Късмет.
 :oops:
« Отговор #6 -: Септември 14, 2007, 16:12:25 pm »
При мен при второто абразио след няколко дни започна отново обилно кървене със силни болки. Не знаех къде се намирам. Изписаха ми Регулон, за да успее организма по-бързо да възстанови нормалния си ритъм.
п.п. Много съжалявам за загубата ти  :(