desihg, по-добре отиди при д-р Константинова в Терапията там правят генетични изследвания но вземат кръв за имунологични и я изпращат в Плевен. Докторката е много мила и обяснява всичко каквото я попиташ, даже за генетичните платих 75 лв. и станаха за 8 дни, а в София ми казаха 150 лв.
Трябва ли предварително да си запишеш час при д-р Константинова?Казваш че си платила 75 лв. за генетичните, а имунологични пратиха ли в Плевен и ако да би ли ми казала колко ти излезе всичко и дали док прецени какво точно да пусне защото знам че имонологините са много. Питам защото и аз искам да си направя, но общо взето си ги самоназначавам, имам 1 неуспешен опит инвитро и ми предстои 2-ри,моите лекари са в шах защо не е станало първия път, била съм с перфектни ембриони а дори за момент не ми споменаха за имонологични или генетични изследвания
dessi-kk не се безпокой - след първо неуспешно инвитро рядко се правят изследвания. аз си ги самоназначих след 3-тото и то след консултация по имейл с доц. Конова в Плевен - обясних й какво се е случило 3-те пъти и тя ми каза какво да изследвам. за съжаление док не гледа много сериозно на тези изследвания и смята, че все още не е доказано че тези неща влияят на зачеването и за сега не иска да правим каквито и да е вливания /понеже това ми препоръча доц, Кнова/.
а за лаборатория - аз ги правих в лаборатория Надежда - Варна - струваха ми 395 лв и включваха антифосфолипиди, генни мутации, НК клетки и ТАТ и МАТ. имай предвид, че там обаче плащаш за всяко изследване по 10лв на лабораторията + цената на изследванието в Плевен, така ми взеха 120 лв. отгоре - бях бясна
, но това го разбрах в последствие /по тел ми казаха че работят на цените на Плевен като си плащаш само куриера и вземането на кръвта/. за 120 лв. щях да ида до Плевен и поне да се консултирам на място.
Успех миличка и дано съм ти помогнала