Абе ей, бременни момичета, днес май сте в лошо настроение или имате премного свободно време и търсите под вола теле
Защо се скарахте? Не видях никой да е казал нещо, което да е повод за този тон.
Каси, мила, никой за нищо не те упреква
По същество - аз подкрепям идеята за нещо като вътрешна борса на Зачатие, стига модераторите да одобрят и позволят. Знам, че има Продавалник и т.н., но аз нещата ги чувствам като Мари - тука все пак се чувстваме близки по някакъв начин.
И ако нямате против, ще започна първа. Ето някои неща, които на мен не ми влязоха в употреба и ще се радвам да ги подаря на някоя бъдеща майка, която иска да си направи една разходка до кв. Изгрев Сф:
1. Шише 260мл на B Free - неизползвано, разбира се
2. Каучуков биберон залъгалка на Chicco - разопакован, но неизползван ( дъщеря ми така и не пожела да ползва такова нещо, отхвърли около 10 вида и този така и не го предложих)
3. Играчка за количка на Дисни - подариха ми друга, която ми хареса повече и тази не я ползвам
4. Пудра на Бюбхен - наразопоакована
5. Таблетки за стерилизация Амукина
Ами това е - ако някой прояви интерес, да ми пише на лични.
Това, което аз искам да закупя втора ръка, е столче за кола - следващото след "кошницата", ама предполагам, че майките тука все още си ги ползват.
Също мисля СтифиЗ беше споменала за бънджи, което дъщеря й не е искала да ползва - ако го продават, интересува ме.