Да дам повече подробности за електрическата помпа Авент.Нова цена- 150лв всичко!
Това е първата електронна помпа, която притежава ефективността на болничните помпи и същевременно е изключително малка и лесно преносима.
Начин на работа: със захранване от ел. мрежа, с батерии, и като механична. Уникалната цифрова технология дава възможност за задаване на индивидуален ритъм на изцеждане, който може да се променя пожелание.
Има функция на самоизключване при спиране на работа.
Комплектът включва:
- механична (ръчна) помпа Philips Avent ISIS IQ UNO
- захранващ кабел с адаптер
- кутия за батерии
- оригиналната чанта
- резервни силиконови части
- охладителни пакетчета за гърдите
- шишета за хранене Авент (125 мл и 260 мл)с чисто нови биберони и капачета
- брошура "Инструкция за кърмене AVENT"
Помпата е нова, използвана е само няколко пъти за проба, в отлично състояние, без никакви забележки!
Купихме я за презастраховане, защото бях убедена, че искам да кърмя!
Има резервни силиконови части и охлаждащи пакетчета за гърдите, които също не са използвани!
Подаръци:
Два адаптора Авент, с които може да се цеди направо в контейнерите за кърма.
Прибавям още 3бр. контейнери за кърма Авент, които са разграфени и могат да се съхраняват в камерата на хладилника.Те са много удобни да цедиш направо в тях.В тях след това може да се съхранява и пренася, и храна на детето.
Прибавям и още едно шише Авент 125мл с чисто нов биберон и капаче, и термос за шише!!!
Купувана е за 280лв, при първото ми по сериозно запушване на гърдите, но съм я използвала много малко, като я видите ще се убедите.
Подаръците, които съм включила са купувани поотделно.С тях целият комплект който съм направила, в магазина струва над 350 лв!
А и всички знаят, че Авент е най-добрата помпа, която е измислена.
Поемам и куриера, стига да сте в БГ:)))