0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Даниела

Препоръчайте ми специалист
« -: Септември 01, 2004, 14:44:53 pm »
Здравейте,
Казвам се Даниела и съм от Русе
Отчаяна съм, през какво ли не съм минала, на какво ли не съм се подлагала, но радостта така и не идва. Имам направени две операции, две цветни снимки, от три години правя лечение с хапчета и инжекции, от пет месеца правим инсеминации, но няма никакъв резултат. Имам чуството, че специалистите в Русе не знаят как да ми помогнат и експериментират с мен. Вече не знам, дали проблемът ми е толкова сериозен или просто не съм попаднала на подходящи специалисти.
Моля Ви, препоръчайте ми добър специалист,който да ми направи подробни изследвания и подходящо лечение, за да ми се усмисли живота, готова съм на всичко!
Хиляди целувки на всички майки и техните СЛЪНЧИЦА
Здравей Даниела
« Отговор #1 -: Септември 01, 2004, 21:22:28 pm »
Здравей Даниела. Аз също съм от Русе. Преживях много лоши периоди и моменти в желанието си да имам дете, и също не мога да кажа, че съм очарована от лекарското съсловие. Не ми се иска да споменавам имена във форума, но подробно бих могла да ти опиша одисеята си и лекарите, с които съм се срещала, ако ми посочиш е-мейл. Не мисля обаче, че трябва 100 процента да вярваш на чуждото мнение за този или онзи лекар, защото преценката на всеки е различна, случаите и обстоятелствата също са различни. Така за един лекар може да чуеш и хубави, и лоши неща. Мисля, че трябва да откриеш онзи, който ще погледне на проблева ти като на свой проблем, да срещнеш съчувствие и човешко отношение у него- това според мен и заема поне една трета от лечението.
Поздрави и успехи в това, което желаеш и за което се бориш.
Нека много скоро, всички бъдат благословени да изживеят едно хубаво майчинство.