След 10 годишен стерилитет, 4 инвитро опита, една извънматочна бременност, забременях в клиника Якентро-Солун. Благодаря за което на проф.Прапас, д-р Даскалов за перфектната стимулация, и не на последно място координаторката Албена.
Бях в 16 седмица, когато пристигнах в Торонто. Дни след пристигането ми посетих гинеколг, който да ми следи бременността. При първия преглед ми пуснаха само кръвни изследвания и назначиха УЗД в 18 седмица. Тук УЗД не се прави при д-ра, който те следи, а се ходи на специални за целта центрове. Бях получила и течение, за което доктора при първичния ми преглед каза, че било нормално за бременни, без да вземе секрет, и без да е извършен какъвто и да е преглед. В 18 седмица направих УЗД, като кометара беше само, че е момченце и резултатите ще се получат при доктора ми от 7до 10 работни дни. Така и не дочаках до определената дата защото течението се увеличи нетърпимо. Посетих спешно кабинета, на следящият ми бременността доктор, и се оказа, че съм с много голямо разкритие. Веднага ме приеха в болница. След като разбраха, че нямам инфекция и не изтича амнио течността, ме вкараха в операционната за серклаж. За съжаление при опита да ме зашият са ми спукали мехура и са ми изтекли водите. Всичко това се случи в Моунт Сайнай Хоспитал, която се води за най-добрата на Торонто.