0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Не мисля , че има такъв във Търново. Аз ходех при д-р Ангелов от Мед. Център Фамилия. Той лекува левкоцити на мъжа ми , без необходимите изследвания , каза ми че нямам хламидии , а после се оказа , че имам, прави ми персуфлация , която се оказа твърде остарял метод , и така нататък. За други нямам инфо. ако проблема е стерилитет - не си губи времето в Търново.
ходила съм при д-р Мавроди Калейнски.Изключително внимателен към пациентите си,задава много въпроси, анализира,изслушва,праща за изследвания, добър диагностик. Незнам да е специалист по стерилитет, но със сигурност е добър гинеколог.Успех!
Цитат на: kapka_lubov в Август 30, 2007, 15:44:57 pmходила съм при д-р Мавроди Калейнски.Изключително внимателен към пациентите си,задава много въпроси, анализира,изслушва,праща за изследвания, добър диагностик. Незнам да е специалист по стерилитет, но със сигурност е добър гинеколог.Успех!В никакъв случай, моля те !
Здравейте!Аз не съм от Търново!Имам проблеми с яйчниците.Ходих при доктор бързашки в град Плевен, но сега искам да отида при доктор Ангелов за втора консултация.Някой може ли да ми каже къде му се намира кабинета и да ми даде телефон за връзка с него?Благодаря Ви!
не е съвсем така, щото някои не могат е секрет да вземат правилно.