Знам,че не трябва да се отчайвам но вече и аз незнам какво става.Писала бях,че от 4 год. се опитваме да си имаме бебче.Януари месец ходих на гинеколог и след прегледа и последвалите изследвания се разбра,че нямам овулация.Мензиса ми също не е редовен.Гинекологично няма друг проблем.Потърсих ендокринолог-по думи,чути тук-там д-р Манолова била ;много добра;/от Бургас/.Седем месеца тази жена ме лекува само като ми мереше пулса.през цялото това време ми предписа да пия Пропицил 2x2.Но виждах,че нямам подобрения-дори ставах по-зле.
След като влязах в този форум,разбрах,че наистина нещо не е както трябва.
Отидох при д-р Димитрова,а от там тя ме прати на ехограф и за изследвания.
FT3-7,15pmol/L при реф ст-ст 2,8-7-1
FT4-16,45pmol/L 11,50-22,70
TSH-0.32mlU/ml 0,35-5,50
Anti-Tg-63,37lU/ml 0-115
Anti-TPO-499,3lU/ml o-34
Ехографията-Двата дяла и истмуса са с уголемени размери.Десния дял и почти целия истмус са ангажирани от възел с размер 34/21мм.В левия се виждат няколко възела-7мм,13мм,24мм.
При което,след като видя резултатите,д-р Димитрова ме праща във Варна при проф.Коева.Споменаче има вероятност да съм за операция.На 4септ.имам записан час.
Страх ме е,много ме страх.След толкова време на очакване на бебче,мъжът ми вчера не издържа-наговори ми от рода ;искам здрава жена,която да ми роди дете;.
Отчаяна съм.Страх ме е от това,което ще ми кажат във Варна-да не е най-лошото.Отчаяня съм от съпруга си,че когато имам най-голяма нужда от него,той се плаши от това,което ни предстои.Страх ме е от това, дали изобщо имам някакви шансове за забременяване.
Дано не съм ви дотегнала много с моите проблеми,момичета.Но ми е по- лесно да споделя с вас,защото само вие може би ме разбирате какво ми е.
Благодаря Ви.