0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моля за съвет
« Отговор #20 -: Септември 03, 2007, 13:44:07 pm »
Да българка съм,но това има ли значение.Защо????????????????
« Последна редакция: Септември 03, 2007, 16:52:00 pm от Eli_m »
« Отговор #21 -: Септември 03, 2007, 18:54:49 pm »
Ели ,немога да разбера защо са ти казали че няма смисъл,мисля че 6 дни преди очакваната м може би трябва да покаже кръвния,но да кажат и другите момичета които са по компетентни и имат повече опит .Успех мила. :bfp: :crossfingers:
*
« Отговор #22 -: Септември 03, 2007, 22:05:29 pm »
Много ВИ благодаря за подкрепата.Незнам можеби като им казах кога трябва да ми доиде МЦ не са счели за нужно да си правя теста.Целувки и още веднъж БЛАГОДАРЯ rouzi-anna.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #23 -: Септември 04, 2007, 09:17:27 am »
Дано не се включвам късно, но аз лично съм останала с впечатление, че кръвния тест се прави най-рано 10 дни след инплантацията, което си е кажи речи деня на МЦ. По-рано няма смисъл. А съм чувала и мнение, че дори и тогава може да се окаже рано. Т.е. нивата на ЧХГ да се повишат по-късно. Затова най-сигурно било да се направи при закъснение от 5 дни, а онзи пикливият тест се прави при закъснение от 7 дни. Преди това ако резултатът е (-) може да е грешка. Може би затова са ти казали, че такъв тест ти е малко излишен.
Иначе на мен преди 3 месеца ми взеха 20 лева за теста.
Ако те притесняват придърпванията ниско долу пий но-шпа или папаверин. Но-шпа е по-силно и по-малко горчиво. При бременност се препоръчват тези, а не бусколизин.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
« Отговор #24 -: Септември 04, 2007, 11:45:00 am »
Ами незнам аз лично се двуомя,дали да си направя сега теста или да изчакам има още 3,4 дни до МЦ.А и по добре е да си изчакам закъснението,но болката в гардите ми продалжава даже бих казала че се засилва на моменти.Незнам дали е нормално но зърната ми потамняват и после пак изсветляват.Но може би като ми закаснее ще го направя,неискам сама да се надъхвам и после да се разочаровам пак  :balk_144:.
« Последна редакция: Септември 04, 2007, 11:46:36 am от Eli_m »
*
« Отговор #25 -: Септември 04, 2007, 11:55:24 am »
Много пъти съм се изкушавала да направя кръвен тест. Е веднъж направих- както каза Тамара срещу 20 лв. И какво като направих нищо. Беше си отрицателен.Според мен можеш да изчакаш 2-3 дни датата на цикъла, няма защо да бързаш и да си даваш парите. А относно симптомите-всеки мисец ги имам.......Но и всеки месец цикъл. Вече на симптоми не вярвам!Не пиша това да те обезкуража, а напротив - бъди търпелива!
« Последна редакция: Септември 04, 2007, 12:07:27 pm от Bellla »
Пристрастена към д-р Хаус!
*
« Отговор #26 -: Септември 04, 2007, 12:03:06 pm »
Благодаря Bellla и аз така мисля че ще е най добре да изчакам.Апък то ако е станало ще си проличи.Многото мина остана малко. :wink:.
*
« Отговор #27 -: Септември 04, 2007, 12:05:49 pm »
Благодаря Bellla и аз така мисля че ще е най добре да изчакам.Апък то ако е станало ще си проличи.Многото мина остана малко. :wink:.
:bighug:
Пристрастена към д-р Хаус!
*
« Отговор #28 -: Септември 04, 2007, 16:31:57 pm »
 :balk_602: :bighug:
« Отговор #29 -: Септември 04, 2007, 17:07:39 pm »
И аз като Bella всеки месец имам симптоми и всеки месец цикъл.
Единствения път когато имах + тест( за жалост за кратко) не усетих никакви симптоми.  Аз тогава и не очаквах да е станало нещо.
*
« Отговор #30 -: Септември 04, 2007, 19:58:21 pm »
 :balk_144:
« Отговор #31 -: Септември 04, 2007, 20:42:41 pm »
:balk_144:
Eli_m какво става мили4ка не съм ти писала до сега но сега про4етох теми4ката стискам ти палци и пиши! :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #32 -: Септември 04, 2007, 21:36:11 pm »
Здравей VICTORIA M.D. засега си чакам лелката.И се моля да забрави да дойде. :)Благодаря ти много за подкрепата и ще ви даржа в течение.Целувки засега и успех на всички от мен. :bighug:
« Отговор #33 -: Септември 05, 2007, 11:02:02 am »
Стиснати палци и от мен. Дано всичко е така както мечтаеш да бъде. Не мисля, че е  рано за първипризнаци на бременност. Това с гърдите ми се случи и на мен още преди да ми закъснее. Аз по принцип не страдам от ПМС и тогава смених сутиените за 2 седмици, а за яденето също мога да потвърдя, че имах страшен апетит, особенно сутрин. Няма да забравя, че преди да разберем че съм бременна си купихме печено пиле. Половинката без да се усети изяде 2/3 от него. Такъв скандал дигнах, че направо се изненадах от себе си, бях като мечка стръвница. Е, след два дена се разбра защо съм откачила за едното пиленце - бременна бях.  :lol:
Подкрепям идеята да се пусне кръвен тест на 48 часа.
*
« Отговор #34 -: Септември 05, 2007, 11:51:39 am »
Много БЛАГОДАРЯ за  :crossfingers:  atanasovaira.Дано скоро видя  :bfp:. :bighug:,но до 9.08 има още време,така че засега ще си чакам закъснението и след това започвам с тестовете. :goodluck: на всички от мен.
*
« Отговор #35 -: Септември 05, 2007, 15:18:46 pm »
Случи ми се нещо много странно.Преди около 2 часа ми зацапа но много розово.Стомаха ме наболява но много тъпа болка.Зацапването продалжава,но като течение на моменти.Гардите много ме болят.Може ли някой да ми каже от какво може да е това и на някой случвало ли му се е такова нещо.Много съм обаркана.Моля за вашата помощ  :ask: :balk_144:
« Отговор #36 -: Септември 05, 2007, 15:23:46 pm »
Случва ми се всеки месец,когато ми идва. :?Дано да не е цикъл,но все пак не е зле да приемеш че и тази възможност е много вероятна.
*
« Отговор #37 -: Септември 05, 2007, 15:29:26 pm »
Ами на мен за първи път ми се случва това.На мен си ми е идвало нормално,но нз всичко се случва,ще си проличи.Но съм много обаркана и затова искам и вашата помощ,съвет. :(
« Отговор #38 -: Септември 05, 2007, 15:33:04 pm »
Е какъв съвет,освен да изчакаш да видиш дали ще стане цикъл или не?За съжаление всички чакаме,имаме симптоми,идва ни,пак чакаме и така.Това е положението.Успокой се и то ще си покаже.Ако този път не е станало,продължаваш да опитваш докато стане.Успех и много късмет! :) 
*
« Отговор #39 -: Септември 05, 2007, 15:35:35 pm »
 :balk_136: дам така и ще направя.Мерси.