0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моля за съвет
« -: Август 29, 2007, 13:57:50 pm »
Здравеите.Имам един вапрос на които много искам да ми отговорите.Последния ми МЦ беше на 10.08 Овуто ми беше на 21.08.След стимолация на яичниците и бебеправене по време на Ову от 27.08 започна да ми прилошава да ми се спи постоянно и се чувствам мн отпаднала и наи странното ми се отвори голям апетит сега ям през 1ч а преди само вечер.Гардите ме наболяват а трябва да ми доиде към 7.09.Вапросат ми към вас е може ли да съм забременяла и ако е да кое е по добре да си направя тест или кръвен тест и кога е наи добре да го направя и ориентировачно колко ще ми струва.Благодаря предварително на всички от сарце. :bbt: :needleani: :ask:
*
Re: Моля за съвет
« Отговор #1 -: Август 29, 2007, 14:03:03 pm »
За теста немога да ти отговоря,но за това-дали е възможно толкова скоро да се почувстваш зле-да,възможно е моят опит го доказва,тези неща са различни при различните хора,но на мен лично ми става лошо още на 1-вата седмица,такаче УСПЕХ!
Роби-10.07.1994г.
Александър-30.07.2008г.
« Отговор #2 -: Август 29, 2007, 14:04:12 pm »
стискам ти палци, дано е станал беб4о.Малко е рано за симптоми, но тези,които си описала отговарят на диагноза "бременност". Да ти кажа според мен по-добър вариант е кръвния тест,който на мен ми струваше 15 лв. За да се регистрира бременност, трябва кръвния тест да се повтори сле 48-72 часа, за да се види дали се повишават стойностите на ЧХГ. Изобщо има доста писано по темата, поразрови се малко.
Успех!  :)
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #3 -: Август 29, 2007, 14:10:52 pm »
Искренно ви БЛАГОДАРЯ момичета. :balk_81:
« Отговор #4 -: Август 29, 2007, 21:01:29 pm »
Ели ,стискам палци ,не знам кога може да се появят най рано симптомите ,но за всеки човек са индивидуални предполагам ,според мен направи си кръвен тест около датата на очакваната М и след 48 часа повтори теста за да се види дали чхг се е удвоило.Успех  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #5 -: Август 30, 2007, 09:52:17 am »
Благодаря много rouzi-anna така и ще направя,защото този вариант май е най надежден.Защото моя позната забременява идва и МЦ и чак във втория месец разбра 4е е бременна.:a_cat_01:
*
« Отговор #6 -: Август 30, 2007, 10:15:53 am »
Ели стискам палци и аз да видиш двете чертички  :)
Моля те да споделиш как се е чувствала приятелката ти и какви симптоми е имала, поне на мен ми е инересно да разбера повече за тази мистерия "цветна бременност".

В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #7 -: Август 30, 2007, 10:37:44 am »
Здравей Eli_m, датата на последната менструацията и следвашата, овулацията и ранните симптоми са ни едни и същи - сякаш чета за мен. :lol: Даже и имената ни са еднакви!!!
Дано тове е добър знак и за двете! Желая ти късмет и :bfp1:! :crossfingers:

*
« Отговор #8 -: Август 30, 2007, 11:06:16 am »
Благодаря Elissa.Дано скоро резултатите са  :bfp1:.Стискам :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,и .... :ask:  :balk_602:.Желая ти от все сарце едно малко ангелче. :goodluck:
« Последна редакция: Август 30, 2007, 11:08:47 am от Eli_m »
*
« Отговор #9 -: Септември 01, 2007, 13:24:53 pm »
  Ели, стиснала съм здраво палци! Дано скоро да се похвалиш с две чертички
*
« Отговор #10 -: Септември 01, 2007, 18:11:55 pm »
Благодаря bobka мисля утре сутрин да си направя тест.Дано резултата е  :bfp:  :wink:.
*
« Отговор #11 -: Септември 02, 2007, 12:22:10 pm »
Много е рано.
Симптоми за бременност може да се появят и при силно желание за бебе както е при всички нас.
*
« Отговор #12 -: Септември 02, 2007, 13:37:34 pm »
Неразбрах за какво е рано?Аз имам силни болки в гардите подуват ми се краката,от време на време ми се повдига и много ми се спи.Днес бях на лекар но каза че е рано да се види плода.Мисля да си направя кръвен тест утре.Моля даите си и вие мнението по вапроса дали да си напражя теста или да изчакам до 9.09 когато ми 30 ден от МЦ.Кажете ми какво да правя??????????? :(.
*
« Отговор #13 -: Септември 02, 2007, 13:54:02 pm »
Направи си тест-  така ще разбереш има ли бременност или не и няма да ти се наложи да се притесняваш до 9.09
Според мен е рано за признаците за бременност.
Като си направиш изследването -пиши.
« Отговор #14 -: Септември 02, 2007, 17:34:48 pm »
Направи си тест-  така ще разбереш има ли бременност или не и няма да ти се наложи да се притесняваш до 9.09
Според мен е рано за признаците за бременност.
Като си направиш изследването -пиши.
И аз мисля така .Спокойно всичко ще се изясни ,сега трябва да си много спокойно.Успех  и утре да си направиш кръвен. :bfp: :crossfingers:
*
« Отговор #15 -: Септември 02, 2007, 21:19:44 pm »
Благодаря rouzi-anna.Непременно ще пиша резултатите от изследването като ги направя :).Малко съм притеснена но това е нормално.Благодаря много много на всички ви. :bighug:
*
« Отговор #16 -: Септември 03, 2007, 12:29:41 pm »
Ходих и ми казаха че нямало смисал да правя кръвен,защото ми наближавала датата на МЦ и е по добре да изчакам да ми закаснее.Ще изчам и ще видя.Но малко сам притеснена,защото днес почувствах леко придарпване ниско доло с лека болка :(.
« Отговор #17 -: Септември 03, 2007, 12:56:40 pm »
Ходих и ми казаха че нямало смисал да правя кръвен,защото ми наближавала датата на МЦ и е по добре да изчакам да ми закаснее.Ще изчам и ще видя.Но малко сам притеснена,защото днес почувствах леко придарпване ниско доло с лека болка :(.

разбира се,че има смисъл да се направи кръвен тест, за да се установи дали в действителност е имало имплантация.
При първия си опит не направих кръвен тест и не знаех нищо.Но на втория си опит направих, оказа се положителен,така че със сигурност имаше имплантация, но за съжаление не за дълго.Сега ще търся причините за незадържането на ембриончетата.И имам изходна посока за това.
А придърпване всички сме имали.
Успех и си направи теста.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #18 -: Септември 03, 2007, 13:10:14 pm »
Ами ще отида утре.Права си че трябва да съм наястно с това,което става.Ще те послушам и ще направя кръвния тест.Благодаря ти много. :needleani:
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #19 -: Септември 03, 2007, 13:38:53 pm »
Eli_m, от къде си, българка ли си и в България ли живееш?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.