Здравейте момичета, толкова много сте мили, че незная дали мога да ви се отблагодаря. Заведох лекар, оказа се че при принцесата /а тя за мен е такава/ има друг проблем, за който не бяхме разбрали. А отделно и моята майка. Исках да ви пиша още в събота,но нямах сили. Плача вече три дни. Още в сряда започна да ме напада, не искам да ви се оплаквам, но съм много нещастна. Цяла събота ме се кара, напада, че никога не я слушам, тя ми казвала да осиновя преди години, не съм го направила, сега как ще се оправя с това дете, и още много, много обиди, боже господи на никого не ги пожелавам, да ги чуе от майка си. Аз не мога да издържа това натякване. Нямам сили. Ще откажем бебенцето. Карайте ми се и вие. Лоша съм. И заслужавам наказание. Но не мога да се преборя с майка си, а толкова я обичам
Искам само да се помолим за мъничката прелестна душица.
И друго: днес си обещах, ако някога пак ми се случи това щастие, о на никого няма да кажа и никакъв лекар няма да водя. Дано не съм ви измъчила с моите писания. Повярвайте ми много ми е тежко. Не съм силна. И все пак заслужавам да ми се карате, затова че се поддадох на майка ми и лекаря.