0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Инсеминации- септември, октомври
« Отговор #300 -: Октомври 18, 2007, 21:10:03 pm »
здр. момичета,
много положителни емоции на всички от мен.само че за мен няма в момента,усещам се все едно съм в задънена улица,направих си всички изслевания с мъжа ми в софия в клиника по стерилитет на него му няма нищо а на мен ми е запушена една от тръбите,докторката не иска да ми прави инсеминация защото не можела да ми намери ову.тък като мие дълго разтоянието между циклите40дни,а аз със дома6ните тестове откривам...иска лапароскопия..а тя няма да ми помогне тък като тръбата отново ще се запучи а цената на операцията е огромна...смятам да смням докторката..незнам какво да правя
Ако на снимката се видя 1 тръба запушена,не е задължително да е наистина така!!!!
Когато аз си направих цветна снимка ,се оказа една запушена и една походима тръба.
След време решихме да направим лапаро да проверим за ендометриоза и ако е възможно да направим пластика на запушената тръба.При лапаро се оказа ,че и двете тръби са напълно проходими.(при снимка се е получил спазъм,и от там грешен резултат).
Ти при кой лекар ходиш???
здр.милаМНОГО МЕ ЗАРАДВА ТОВА КОЕТО МИ НАПИСА,НЕ СЪМ И ПРЕДПОЛАГАЛА ЧЕ МОЖЕ СНИМКАТА ДА НЕЕ ВЯРНА:)ходих в клиника по стрерилитет в софия"репробиомед" д-р Табакова,тя е добър специялист,не се съмнявам в нея, но не съм съгласна да минавам лапаро,преди да сме пробвали инсеминация....тка мисля поне,кажи ми пава ли съм

Превди време и аз бях пациент на д-р Табакова! :(Съжалявам че си изгубих времето!!!!!Точно при нея направих снимката кадето изглеждаше че имам запушена тръба.Там направих и 2 инсета,които с такава тънка лигавица вобще нямаше смисъл да ги правя(с лигавица 6-7 мм инсето предварително е обречено на неуспех),но уви по-важното е да ти вземат парите! :(................................останалите неща ще ти ги спестя,неискам да се върщам в миналото.
Освен това цената на лапаро при Табакова е прекалено висока!!!!
Лично моето мнение е да се консултираш и с друг лекар.
*
« Отговор #301 -: Октомври 18, 2007, 21:34:41 pm »
диди не се отчайвай, следвщия месец ще е нашия ;)
Аваре не я мисли стимулацията от сега , пък и дано изобщо не стигаш до нея
силно стискам палци на  всички очакващи  :bfp:
« Отговор #302 -: Октомври 18, 2007, 23:04:06 pm »
Аз също се притеснявах от физ. натоварвания в периода след инсето. Играя тенис 1-2 пъти в седмицата. Лекарят каза само първите 2 дни да не се натоварвам и да си запазя дневния режим от преди. Въпреки  съвета му прекъснах - много се изморявах и не ми стигаше въздуха. Наивно си мислех, че съм бременна. Така че и аз съм съгласна с Мели,  йогата не би навредила. Действа по-скоро релаксиращо. Да не говорим, че на запад големият хит е Йога за бременни. :)
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #303 -: Октомври 19, 2007, 08:39:57 am »
И аз ще отпадна от групата, защото не издържах и снощи направих тест, но е  :bfn:.Но все пак ще си изпия лекарствата и днес и утре пък ще видим как ще е следващия път. На всички успех и дано съм последната с отрицателен тест. :?
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #304 -: Октомври 19, 2007, 10:13:05 am »
Диди, дано следващия месец е по-късметлийски за нас и да видим заветните 2 4ерти4ки, Меги, Джоли, рано е за тестове- те са от дефектните, повторете пишкането след 2-3 дни  :goodluck:
Моми4ета, май в тази тема никой не се похвали с + резултат, явно аз съм голям кърък дето я отворих, айде има още 2 седмици до края на месеца- дано все пак някой се похвали...
Ина4е темата за ноември,декември нека някой друг я запо4не, та дано е на късмет по-голям  :D
Аз още не знам кога ще мога да запо4на 2ро инсе, дали ноември или декември, но дотогава има време, вий отворете тема, пък аз съм там :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #305 -: Октомври 19, 2007, 10:43:05 am »
И аз ще отпадна от групата, защото не издържах и снощи направих тест, но е  :bfn:.Но все пак ще си изпия лекарствата и днес и утре пък ще видим как ще е следващия път. На всички успех и дано съм последната с отрицателен тест. :?

Абе душата, ще ти дърпам аз ушите на теб  :lol: Марш да си пуснеш кръвен тест, това с уринния не е много достоверно  :lol: При това уринния се прави с първа сутрешна урина, така чееее.... никакво отчаяние, че ще се карам  :bighug:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

*слонче*

• 1764
« Отговор #306 -: Октомври 19, 2007, 11:01:36 am »
Слушам Рали, но понеже теста е насрочен за утре, а аз мисля да спя, ако не дойде лелката да понеделник сутринта ще вървя за кръвен. А отчаяние няма, борбата продължава и ще действаме без почивки - веднага, докато съм яхнала метлата. :wink:
« Отговор #307 -: Октомври 19, 2007, 12:35:26 pm »
Здравейте, момичета! Включвам се и аз в групата с инсе на естествен цикъл. За първи път ми е, с такова нетърпение очаквах да започнем най-сетне. Вчера ми поставиха Прегнил 10000 и утре е инсеминацията.
Това, което ме притеснява е, че мъжа ми е на работа и ще се наложи да отделим материала вкъщи. До клиниката сме за 15-20 мин. път с кола, но все пак дали това ще се отрази много на показателите?...Дали да го държа близо до тялото ми, за да се запази, колкото може телесната температура?
Успех на всички, все още чакащи! Време е за положителни резултати в темата!
*
« Отговор #308 -: Октомври 19, 2007, 12:53:02 pm »
Успех утре  :crossfingers:
« Отговор #309 -: Октомври 19, 2007, 13:18:41 pm »
 mpia, благодаря ти! :)
« Отговор #310 -: Октомври 19, 2007, 14:28:11 pm »
Момичета, има ли някой опит с отлагане на втора инсеминация заради задържан фоликул?  На прегледа се видя един 12мм...:( Не ми предписаха нищо, лекарят каза, че се надява да се отдели от само себе си. Не разбирам обаче може ли да се образува нова яйцеклетка все пак и струва ли си да опитваме сами? Не ми се иска да губим време...нямам много... Освен това, чета за инсеминиране на 20-39млн. сперматозооиди , а при мен първия път използваха 4млн. - не е ли прекалено малко това или няма значение?? :00001754:
*

*слонче*

• 1764
« Отговор #311 -: Октомври 19, 2007, 15:16:32 pm »
desiree, хубаво е да се консултираш с доктора си. успех и не го мисли, ако е писано да става та става. :wink:
*
« Отговор #312 -: Октомври 19, 2007, 15:37:43 pm »
Дезире стимулирана ли е исеминацията, мисля, че след като се случва втори път трябва
да направиш допълнителни изследвания пък и четири милиона не са най-доброто.Аз съм
правила три инсеминации при мен проблем няма а при мъжа ми най-лошия резултат беше
11 милиона,най-добрия 21 ,то има значение и морфологиятя де... ама ако пиеш клостил недей да си хабиш патроните питай доктора, ти трябва да си наясно какво става.     
*
« Отговор #313 -: Октомври 19, 2007, 17:14:54 pm »
Четох доста от форума за инсето и съм се паникьосала - на мен ми биха прегнил 48 часа преди инсето - май няма как да е доживяла яйциклетката да се срещне със сперматозоид :(
« Отговор #314 -: Октомври 19, 2007, 18:48:34 pm »
avre, при мен също ще се получат почти 48 часа до инсето, но вярвам, че докторът си знае работата. Ние правим това, което зависи от нас, докторът - това, което зависи от него. Останалото е късмет!  :crossfingers:
« Отговор #315 -: Октомври 19, 2007, 21:04:09 pm »
Е, аз вече съм в групата на "нечакащите" - дойде ми...:( И то точно на деня...при положение че пих дуфастон и утрогестан едновременно...
Утре съм на преглед и да видим какво ще правим занапред.

Успех на всички чакащи :goodluck: :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #316 -: Октомври 19, 2007, 21:15:37 pm »
megiaries,жалко за резултата,но имай вяра в следващият месец.Искам да те питам,твоето инсе стимулирано ли беше,и за кой път ти е?А от този дуфастон хапваше ли повече?
« Отговор #317 -: Октомври 19, 2007, 21:21:41 pm »
Да, беше стимулирано с меногон. Първо инсе ми е. В интерес на истината, аз даже отслабнах - не знам дали е нормално да се пълнее от стимулацията и от дуфастона...
На мен ми се спеше много като по часовник: като стане 11,30 и следобед в 16,00 направо права заспивах...Ама май на всеки различно действа:) И ми се опънаха нервите, също :(
« Отговор #318 -: Октомври 19, 2007, 21:37:57 pm »
Аз съм на ЕЦ,имам страшен апетит и не ми се спи.Явно при всеки е различно.Другият петък ще видим и моят резултат. :P
*
« Отговор #319 -: Октомври 19, 2007, 21:56:37 pm »
Меги, гушки много и успех следващия месец
бинки, успех утре, най-добре дръжте материала на телесна температура
desiree, и мен въпроса за задържания ф много ме интересува, аз не отидох на преглед като ми дойде и не знам дали съм си задържала от стимулираните ф.
но ми се ще да знам ако има задържан фоликул дали тръгва да се отделя и да зрее нов или 4ак като се махне стария тръгва нов  :ask:
Моми4ета и аз отслабнах от стимулацията ,а от утрогестана ми се спеше зверски  :lol:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!