0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации- септември, октомври
« Отговор #280 -: Октомври 17, 2007, 21:20:10 pm »
Меги,знае ли се може теста да е сгрешил :balk_602:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #281 -: Октомври 17, 2007, 21:35:37 pm »
Момичета ,задължително правете кръвен тест!!!!
*

norma

• **
  • 88
  • обичайте се
« Отговор #282 -: Октомври 17, 2007, 22:23:33 pm »
здр. момичета,
много положителни емоции на всички от мен.само че за мен няма в момента,усещам се все едно съм в задънена улица,направих си всички изслевания с мъжа ми в софия в клиника по стерилитет на него му няма нищо а на мен ми е запушена една от тръбите,докторката не иска да ми прави инсеминация защото не можела да ми намери ову.тък като мие дълго разтоянието между циклите40дни,а аз със дома6ните тестове откривам...иска лапароскопия..а тя няма да ми помогне тък като тръбата отново ще се запучи а цената на операцията е огромна...смятам да смням докторката..незнам какво да правя
*
« Отговор #283 -: Октомври 17, 2007, 22:36:57 pm »
Здравей Норма,
определено трябва да си смениш доктора.А дали има овулация и кога е се установява с фоликометрия.Няма значение,че цикъла ти е дълъг.
Успех мила!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #284 -: Октомври 17, 2007, 23:24:12 pm »
здр. момичета,
много положителни емоции на всички от мен.само че за мен няма в момента,усещам се все едно съм в задънена улица,направих си всички изслевания с мъжа ми в софия в клиника по стерилитет на него му няма нищо а на мен ми е запушена една от тръбите,докторката не иска да ми прави инсеминация защото не можела да ми намери ову.тък като мие дълго разтоянието между циклите40дни,а аз със дома6ните тестове откривам...иска лапароскопия..а тя няма да ми помогне тък като тръбата отново ще се запучи а цената на операцията е огромна...смятам да смням докторката..незнам какво да правя
Ако на снимката се видя 1 тръба запушена,не е задължително да е наистина така!!!!
Когато аз си направих цветна снимка ,се оказа една запушена и една походима тръба.
След време решихме да направим лапаро да проверим за ендометриоза и ако е възможно да направим пластика на запушената тръба.При лапаро се оказа ,че и двете тръби са напълно проходими.(при снимка се е получил спазъм,и от там грешен резултат).
Ти при кой лекар ходиш???
« Отговор #285 -: Октомври 18, 2007, 01:25:33 am »
Момичета, препоръчайте ми при кого да направя инсе във Варна. Маркова не се занимава с такива. :?
« Отговор #286 -: Октомври 18, 2007, 01:29:31 am »
Момичета, препоръчайте ми при кого да направя инсе във Варна. Маркова не се занимава с такива. :?

Инсе плюс магнити ли? :))))
*
« Отговор #287 -: Октомври 18, 2007, 09:27:32 am »
Благодаря ви за подкрепата момичета! Само че знам че надежда няма, дори разговарях с док-той потвърди че теста е отрицателен.Както и да е!Казах ви вече-другия месец нов опит, стига всичко да е наред.Остава да чакам да отворите нова тема-Инсе ноември!Поздрави и успех на всички!
Целта винаги оправдава средствата:)!!!
*
« Отговор #288 -: Октомври 18, 2007, 09:48:25 am »
Мили момичета, благодаря Ви за вдъхнатия кураж! Инсето наистина не боли, аз се бях наплашила от преживяното на хидротубацията.
Мъжът ми се беше представил отлично и фоликулът ми се беше спукал. Не вярвам, че ще стане от първия път, при това на естествен цикъл, но съм много доволна, че след обработка сперматозоидчетата на мъжо са отличници и няма да се наложи на този етап икси, че с такава препоръка първоначално бяхме. А и че с пукането на фоликула нямам проблеми, че не всеки цикъл се пука.
Следващия месец ще правим стимулирана инсе от 5 -ти ден на МЦ. Дано ми понесе стимулацията. Моля, мацките, които вече са били стимулирани да споделят опит.
Желая на всички инсеминирани  :D положителен тест
« Отговор #289 -: Октомври 18, 2007, 10:31:09 am »
Момичета, благодаря за подкрепата! Снощи мъж ми донесе друг тест, ама решихме да изчакаме още 2,3 дни, щото по график трябва да ми дойде днес или утре. Като отчетем и евентуалното закъснение от дуфастона и утрогестана-значи може да се почака още малко.Така или иначе в събота съм при доки...И снощи като се върна с теста, се сетих как една позната /тя е доста по-възрастна от мен/ ми разказа как навремето нямало тестове за бременност и имало някакъв дядо, дето "гледал" на жаби...:) Не мога точно да си спомня технологията, ама беше нещо пак с урина от евентуално бременната, която се инжектира на жабата....и тук малко ми се губи точно как се познавало дали си бременна или не - та снощи като го видях моя и изведнъж се сетих за това и му викам: то май трябваше да ми донесеш жаба, че поне това да ни излезе по-евтино и като почнах да се смея, щото така ми беше гадно, че вместо да рева ме изби на такъв смях, че моя чак се уплаши да не изпадам в някоя депресия...Та докато се успокоя и да му обясня за жабата бая се посмях...:)
« Отговор #290 -: Октомври 18, 2007, 10:39:19 am »
Меги
« Отговор #291 -: Октомври 18, 2007, 10:43:44 am »
Ох, то и ний така...Дано, дано
*
« Отговор #292 -: Октомври 18, 2007, 10:48:12 am »
Меги :crossfingers:
*
« Отговор #293 -: Октомври 18, 2007, 10:55:43 am »
Момичета, забравих да питам - да спра ли ходенето на йога докато тестът отчете бременна ли съм
« Отговор #294 -: Октомври 18, 2007, 13:52:58 pm »

Инсе плюс магнити ли? :))))

А, не, докато не го патентоваме никакви магнити.Само инсе. :lol:
« Отговор #295 -: Октомври 18, 2007, 13:54:46 pm »
Момичета, забравих да питам - да спра ли ходенето на йога докато тестът отчете бременна ли съм

Инструктора ви не знае ли дали е полезно или вредно. Не знам много за йога ама по-добре я спри до резултата.
*

norma

• **
  • 88
  • обичайте се
« Отговор #296 -: Октомври 18, 2007, 14:45:23 pm »
здр. момичета,
Ако на снимката се видя 1 тръба запушена,не е задължително да е наистина така!!!!
Когато аз си направих цветна снимка ,се оказа една запушена и една походима тръба.
След време решихме да направим лапаро да проверим за ендометриоза и ако е възможно да направим пластика на запушената тръба.При лапаро се оказа ,че и двете тръби са напълно проходими.(при снимка се е получил спазъм,и от там грешен резултат).
Ти при кой лекар ходиш???
здр.милаМНОГО МЕ ЗАРАДВА ТОВА КОЕТО МИ НАПИСА,НЕ СЪМ И ПРЕДПОЛАГАЛА ЧЕ МОЖЕ СНИМКАТА ДА НЕЕ ВЯРНА:)ходих в клиника по стрерилитет в софия"репробиомед" д-р Табакова,тя е добър специялист,не се съмнявам в нея, но не съм съгласна да минавам лапаро,преди да сме пробвали инсеминация....тка мисля поне,кажи ми пава ли съм
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #297 -: Октомври 18, 2007, 14:53:28 pm »

Аз не бих спряла.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #298 -: Октомври 18, 2007, 16:08:14 pm »
Мели, благодаря за отговора. Утре отивам щом няма опасност
« Отговор #299 -: Октомври 18, 2007, 18:16:30 pm »
Норма,при мене също на цветна снимка излезе,че едната тръба трудно проходима и направих лапарото с цел да я прекъснем за да не пречи на инвитрото.Оказа се на лапарото,че и двете тръби свободно пропускат течност и сега пробвам с инсеминация.Обаче не ти препоръчвам инсе,ако има съмнение за тръбите.Ще е безцелно,а може и опасно.