0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации- септември, октомври
« Отговор #320 -: Октомври 20, 2007, 11:21:17 am »
Ако има задържан фоликул е хубаво на следв.месец на първи ден от цикъла да се погледне,за да не се е превърнал в кистичка(при такова положение трябва да се лекува с противозачатъчни и при наличието на фоликулна кистичка не се прави стимулация нито инсе),а може такава кистичка с идването на М да се спука.
« Отговор #321 -: Октомври 20, 2007, 12:30:16 pm »
Ised мила, благодаря ти за отговора. Инсеминацията ми беше стимулирана с Chlomid от 3ти ден, по 1 таблетка. Сигурно от нея се е получило задържането на фоликула... А прегнила (10 000) ми го биха на 9тия ден, при само 1 фоликул с 18мм, лигавица 10мм.Инсето беше 27 часа след инжекцията... Питах доктора за количеството сперматозоиди - каза, че следващия път ще сложи повече. Друго не обясни, може и да не е имало повече. Мъжът ми е с морфология 11%, но казаха, че това не било проблем, понеже другите показатели били много добри. Въпреки това ме глождят съмнения... :?

УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ДАНО ИМА ПОВЕЧЕ ХУБАВИ НОВИНИ!!!! :bori_017:
« Отговор #322 -: Октомври 20, 2007, 12:31:55 pm »
Baksisa :bighug:
« Отговор #323 -: Октомври 20, 2007, 12:42:30 pm »
Makiyaki, търся инфо и аз, не ми е много ясно. Ние толкова дълбоко сме навлезли в материята, че интернет не е достатъчен. Мислех да отскоча вече до библиотеката за една патофизиология или учебник по АГ.:lol: Пиши, ако разбереш нещо. :balk_172:
« Отговор #324 -: Октомври 20, 2007, 13:23:48 pm »
Сериозно по въпроса мисля да не спирам да опитвам този месец - стария фоликул не може да подтиска развитието на нови такива. Те могат да си зреят по нормален път, а вероятно стимулацията е опасна дотолкова, че може да причини образуването на киста. Затова и докторът се отказа от нея,а оттам и от инсеминация, за да не се хабят патроните. Ако греша, моля поправете ме. :cheerleader:
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #325 -: Октомври 20, 2007, 13:46:21 pm »
И аз отпадам  :(
Кръвен тест на 13-ти ден  - ЧХГ 0,263  :(

Успех на всички чакащи! Моля ви, момичета, стегнете се  :) Не трябва да оставяме темата без  :bfp:  :crossfingers:
         Equally Destructive
*
« Отговор #327 -: Октомври 20, 2007, 16:46:11 pm »
Tarja :bighug:
*
« Отговор #328 -: Октомври 21, 2007, 01:04:11 am »
не съм се в включвала отдавна и сега попрочетох кой какво кога и къде,
за съжаление само минусчета виждам мацки, наистина трябва да се вземем в ръце :)

Дезире, относно задържаните фоликули мисля, че няма проблем да зрее нов фоликул в другия яйчник например, а относно броя на сперматоззоидите необходими за инсе съм чела че минимума е 10 мил.

Авре, овулацията настъпва до 48 след прегнила, т.е. цели се горе - долу следния момент - овулация на 36 час и инсе на 36 примерно или на 38 и т.н
аз лично си усещам ову-то и при последната инсеминация двата фоликула от ляво се отделиха вечерта, а инсето беше чак на следващия ден на обяд и според мен беше доста късно, ама божа работа все пак не мога като усея овулация посред нощ да будя доктора.
дано следващия път успеем да нацелим момента.
успех на чакащите  и много късмет на повтарящите,  потретващите, почетвъртващите и т.н.
*
« Отговор #329 -: Октомври 22, 2007, 00:05:59 am »
desiree
 и аз нямам никаква инфо, но от писаното до тук виждам 4е въпреки кистата, щом има нов зрял фоликул, който да съдържа яйцеклетка, защо да не се направи инсе на естествен цикъл?
За минусите в темата нямам думи, мисля да е затворим и да си отворим нова и да я напълним само с +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #330 -: Октомври 22, 2007, 08:44:44 am »
И аз отпаднах този път, затова предлагам нова тема за повече късмет. Наистина Ви пожелавам само положителни тестове от тук занапред. :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #331 -: Октомври 22, 2007, 09:40:32 am »
момичета, много съжалявам за 1-та чертичка, хайде дано следващия път да бъдат 2 - кураж и не се отказвайте  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #332 -: Октомври 22, 2007, 10:22:24 am »
Горе главата момичета
Следващия път ще има :bfp:
« Отговор #333 -: Октомври 22, 2007, 15:10:26 pm »
момичета не стигнах до тест ... дойде ми с пълна сила в събота... днес бях на преглед и започваме отново 5 опит....
*
*
« Отговор #335 -: Октомври 22, 2007, 15:36:59 pm »
Късмет на момичетата, които чакат резултат от процедурата. Кураж на мацките, които продължават борбата.
При мен, за жалост, нещо май не таймирахме инсето добре и нищо освен М не чакам. :( Толкова ми е тъжно и очите ми се пълнят със сълзи
Много ми се иска някоя мацка да се похвали с две чертички на теста и поне други очи да спрат да плачат
*
« Отговор #336 -: Октомври 22, 2007, 17:58:44 pm »
И на мен ми дойде М точно на време, въпреки всички лекарства.Днес съм при док да каже каква ще я вършим от тук нататък.Дано да може да започнем ново инсе.Само едно не ми става ясно-защо при кръвните тестове на всички, които сме с  :bfn: имаме различни стойности!Е, както и да е!Чакам новата тема и дано всички да се похвалим с положителен резултат!Целувки и кураж!
Целта винаги оправдава средствата:)!!!
« Отговор #337 -: Октомври 22, 2007, 19:00:30 pm »
Милички, да не се отчайваме, а да правим любов и то колкото се може по-често!  :P  Това беше новина миналата седмица в BBC online и немско-езичните вестници! Проучване на университета в Сидни доказва, че оплодителната способност на мъжете значително се повишавала при ежедневна еякулация. Сдве думи - повече секс, по-качествен спермен материал, повече бебета! Звучи страхотно,нали?  :P Предлагам да ставаме от компютрите,да облечем секси бельо и ... да посрещнем половинките. :bed: А за коледа да броим +++ тестове! :D

За тези, които искат да прочетат една от статиите ето линк, обаче на немски:
http://www.blick.ch/news/wissenschaftundtechnik/fit-durch-sex-73667

УСПЕХ!!!
:bighug:
« Отговор #338 -: Октомври 22, 2007, 19:08:33 pm »
Този месец не беше късметлийски за инсета.Как поне една не се похвали с +++ резултати за радост на всички.Аз още чакам,но така ме боли стомаха,че сигурно всеки момент ще ми дойде.Новата тема трябва да е само с :bfp:,няма да се излагаме я.
*
« Отговор #339 -: Октомври 22, 2007, 19:35:30 pm »
да успеваемостта на инсетата този месец рязко падна за съжаление на всич