0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Re: Инсеминации- септември, октомври
« Отговор #240 -: Октомври 11, 2007, 16:46:35 pm »
Ох, лапарото мина идеално. След него ми казаха че очакват да забременея спонтанно. (25.07 т.г.) Мина и август и на септемврийския цикъл започнахме стимулация( Дойде ми на 28.09 и първия Менопур беше на 01.10) И....днес трябваше да ми е инсето но в понеделник Е2 беше само 23, а във Вторник 49. Казаха ми да ида и днес да ме видят пак, и след прегледа доки ми каза, че няма смисъл да се занимаваме повече, по-добре направо да правим инвитро другия месец и сега на 17.10 ( 20-ти ден от МЦ) да ида да ми направят диферилина.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #241 -: Октомври 11, 2007, 19:00:14 pm »
Баракудке, разбира се че се видя на УЗИ-то, че е спукан фоликула (иначе мира нямаше да имам  :) ) А що се отнася до начина - ами не е от най безболезнените процедури  :( . Доктора напипа фоликула (все пак беше 3,2см - цяло фоликулище  8O), притисна го и го спука.Съвсем вярно ти казвам! Честна счетоводителска!  :wink:

:D :D :D Бре,за първи път чувам такова чудо!А кой е този доктор,дето го умее този майсторлък?
*
« Отговор #242 -: Октомври 11, 2007, 21:39:33 pm »
Маги4ка, стискаме палци за ин-витрото, процента на успеваемост там е много по-голям, така 4е скоро ще се похвалиш с + ще видиш, горе главата и успех
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #243 -: Октомври 11, 2007, 22:35:14 pm »
магичка успех с инвитрото, може би така е по-добре да не губиш време
а на мен днес ми е 14 ден от инсето, на връщане от работа си купих тест и може би утре ще пробвам дефектен ли е или не  :lol:
« Отговор #244 -: Октомври 11, 2007, 22:41:16 pm »
Успех, vixi!
Много късмет на всички действащи и чакащи резултат!
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #245 -: Октомври 11, 2007, 22:42:33 pm »
:D :D :D Бре,за първи път чувам такова чудо!А кой е този доктор,дето го умее този майсторлък?

Д-р Стаменов  :)

vixi, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
         Equally Destructive
*
« Отговор #246 -: Октомври 12, 2007, 00:05:05 am »
Викси, айде прекъсни тая серия от дефектни тестове и направи един половителен утре :)
Стискам палци...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*
« Отговор #247 -: Октомври 13, 2007, 18:43:42 pm »
за съжаление и моя тест е -
днес ми дойде
следващата седмица започвам подготовка за 4 инсе, но както е тръгнало ми се струва, че скоро и ние ще преразгледаме стратегията и ще се насочим към инвитро
мисля си за инвитро на естествен цикъл като начало
ще питам доктора какво мисли по въпроса
дано октомври се окаже по -плодоносен от септември
успех на всички чакащи
« Отговор #248 -: Октомври 13, 2007, 19:22:29 pm »
И аз днес направих инсеминация на ЕЦ,но като чета по колко неуспешни опита имате и започвам да се отчайвам.На мене ми е втори опит-първия беше със стимулация и при друг доктор,а сега съм при д-р Стаменов и имам по-големи надежди.Ще ви пиша за резултата. :balk_50:
*
« Отговор #249 -: Октомври 13, 2007, 19:27:55 pm »
Викси,  :bighug: :hug2: :heartbeat: дано се полу4и от 4тия път и да не се налага тежка артилерия.../ин-витро, икси/
Стискам палци на вси4ки 4акащи...

« Отговор #250 -: Октомври 13, 2007, 19:31:41 pm »
vixi,съжелявам за резултата-не се отчайвай,ще видиш че ще се получи.Щом сме тръгнали по този път,няма как да не успеем.Пожелавам ти успех  следващият опит.
« Отговор #251 -: Октомври 13, 2007, 20:13:19 pm »
Магичка, успех с инвитрото,този път ще се получи ,вярвай в това.
Викси :bighug:
Поли ,стискам палци ,твоето чудо да се сбъдне . :crossfingers:
*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #252 -: Октомври 14, 2007, 10:31:17 am »
Ех vixi, много съжалявам  :( Не губи кураж и вяра! Пожелавам ти скорошен успех!  :crossfingers:

Да ви кажа за мен - от вчера ме болят гърдите, което е много типично за моя ПМС  :( Тъпа работа!
В петък имах много кофти преживяване - заплашваха мен и секретарката в офиса с физическо насилие пред погледите на трима мъже, никой от които не си направи труда да ни защити  :x :x :x За момента запазих самообладание, но часове наред след това треперех като лист  :( Не смятам, че това би се отразило на резултата от инсето, ама все пак си беше мнооооого голяма доза стрес  :x

Много  :bighug: :heartbeat: на всички! Успех на чакащите  :crossfingers:! И мисля че вече е време да имаме някой, а защо не и няколко  :bfp1:!
         Equally Destructive
*
« Отговор #253 -: Октомври 14, 2007, 10:35:58 am »
Значи това не са били мъже :balk_150:
« Отговор #254 -: Октомври 14, 2007, 10:37:25 am »
Цитат
Значи това не са били мъже
:good_post:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #255 -: Октомври 14, 2007, 10:38:15 am »
Здравейте пак!
Вчера ми беше 7-ми ден от инсе-то и реших да си направя тест, който би трябвало да отчита след 7-мия ден на зачатие.Е, на мен ми отчете отрицателен резултат.Храня все още някакви надежди, но май нищо не е станало.Не че няма да си направя и кръвен тест в сряда, но...Кофти работа!Предполагах че нещо се е получило,защото много ме боляха гърдите, но и този симптом взе да отминава.Хайде ще пиша пак след кръвния!Поздрави на всички!
Целта винаги оправдава средствата:)!!!
« Отговор #256 -: Октомври 14, 2007, 10:39:36 am »
 :bighug: :crossfingers: yahoo_17
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
« Отговор #257 -: Октомври 14, 2007, 10:42:29 am »
Диди рано е още
Ще видиш че другата седмица теста ще е  :bfp:
*
« Отговор #258 -: Октомври 14, 2007, 10:51:08 am »
Mpia, дано да  си права!Ако е така ще те открия и ще те черпя, черпя... :lol:
Целта винаги оправдава средствата:)!!!
*