0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Да сe надявам ли?
« -: Август 27, 2007, 22:11:39 pm »
Привет момичита,
искам да знам дали да се надявам на ЧУДО!!!
Възможно ли е да се появът ранни симптоми на бременност веднага след овулация /24.08./?
Значи, един ден след това се появи напрежение и болка в гърдите, ден по-късно и остра болка в корема ниско долу (като пробождане), а днес вече е и тъпа, пареща, но и на кръста, точно като ПМС.  По принцип съм много лакома и винаги ям в голями количества, но тея дни е на често и по малко, и след това имам неприятно усещане в стомаха, все едно ми се ходи по голяма нужда.  От време на време имам и киселини.
Знам, че не трябва де се анализирам толкова, но предполагам ще ме разберете! Толкова го искаме и чакаме! Моля ви, кажете си мнението!!!

Предварително ви благодаря!
Целувки!
« Последна редакция: Август 28, 2007, 14:28:53 pm от Elissa »
*
Re: Да си надявам ли?
« Отговор #1 -: Август 27, 2007, 22:24:38 pm »
Привет момичита,
искам да знам дали да се надявам на ЧУДО!!!
Възможно ли е да се появът ранни симптоми на бременност веднага след овулация /24.08./?
Значи, един ден след това се появи напрежение и болка в гърдите, ден по-късно и остра болка в корема ниско долу (като пробождане), а днес вече е и тъпа, пареща, но и на кръста, точно като ПМС.  По принцип съм много лакома и винаги ям в голями количества, но тея дни е на често и по малко, и след това имам неприятно усещане в стомаха, все едно ми се ходи по голяма нужда.  От време на време имам и киселини.
Знам, че не трябва де се анализирам толкова, но предполагам ще ме разберете! Толкова го искаме и чакаме! Моля ви, кажете си мнението!!!

Предварително ви благодаря!
Целувки!

Да възможно е, аз съм този пример..... а колко време ти закъснява? По-добре спри да отдаваш зна4ение на усещанията в организма, защото повярвай ми не е много "здравословно", от 3.5 опит го знам... Из4акай си солидното закъснение и направи тест, може и кръвен!!!
« Отговор #2 -: Август 27, 2007, 23:06:47 pm »
Там е работата, че още не съм наближила датата за менстуацията - 07.09.  :oops: Наистина са ранни признаци, и направо съм за убиване, нали!?
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #3 -: Август 27, 2007, 23:18:49 pm »
Извинявай но за 3 дни след ОВУ не мисля, че можеш да усетиш признаци на бременност, дори и да е станало(има едни 5-7 дни ако не ме лъже паметта на придвижване на яйцеклетката в тръбата и евентуалното и инплантиране), което аз ти пожелавам от все сърце. Изчакай датата на М и закъснение и тогава вече може да говорим за признаци. Сега на мен ми се струва прекалено рано. А надежда винаги има. Късмет.
« Отговор #4 -: Август 27, 2007, 23:27:37 pm »
И според ме е мноого рано за признаци но въпреки това дано да е така иа да ни зарадваш Елисса.Щте стискам палци!!!!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Август 28, 2007, 06:52:46 am »
Elissa миличка,много е рано още! :D
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #6 -: Август 28, 2007, 08:21:47 am »
мда, раничко си е, а и ти сама казваш "точно като ПМС", които вече се усещат по това време от цикъла ...но все пак ти стискам палци, дано ти закъснее
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #7 -: Август 28, 2007, 09:03:01 am »
Я оправи заглавието, че звучи странно така.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #8 -: Август 28, 2007, 09:09:25 am »
Elissa, при мен беше подобно - някъде 4-5 дни след овулацията имах невероятно стягане в яйчниците, почти до болка, която продължи около седмица и след това затихна. Такава болка имах по принцип за някой час преди да ми дойде МЦ. Така, че е напълно възможно мила и при теб организма да реагира по такъв начин при настъпващи промени. Аз съм доказателство  :wink:
С тези си думи не искам да ти давам напразни надежди, а просто да споделя при мен как се случиха нещата - вече съм в 3 месец  :D.
Силно ти стискам палци и дано тези признаци се окажат това, за което си мечтаеш !   :P
*
« Отговор #9 -: Август 28, 2007, 09:27:58 am »
Elissa,според мен е доста рано за признаци,но както пишат момичетата при всеки е различно.Надявам се това което чувстваш да е начало на бременност-желая ти го от сърце,защото много добре знам какво е да чакаш.Колкото за надеждата,не спирай да се надяваш,не губи вяра,това което ти е драснато/по съдба/ще се случи,трябва само малко време.Стискам палци скоро да се похвалиш :bfp: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #10 -: Август 28, 2007, 10:06:02 am »
Знам, че е рано за каквито и да е било симптоми говорещи за бременност, но наистина чувствам всичко това за които ви пиша.
Много съм чела и продължавам да чета и не е да кажеш, че съм гола и боса по тази тема, но явно синлното желание за детенце ми е размътило мозъка и във вашите очи изглеждам като наивница и незнаеща, но ви благодаря от все сърце, че сте толкова мили и отзивчиви!!!
*
« Отговор #11 -: Август 28, 2007, 12:03:23 pm »
Недей така Елиса,момичетата просто казват,че е още рано да се каже.Това не означава,че не е станоло.
И мила Елиса не спирай да се надяваш,чудеса стават!Всяка от нас чака своето чудо.
 :bighug:
« Отговор #12 -: Август 28, 2007, 12:45:55 pm »
Елия, и от мен  :bighug:
*
« Отговор #13 -: Август 28, 2007, 13:28:23 pm »
Елиса, аз нещо не мога да разбера. Пишеш в друга тема че мъжа ти има "ретроградна еякулация (спермата не излиза през канала, а се враща в пикочния мехур и я изпишква)", как си забременяла, би ли ми обяснила? А за симптомите, не мисля че това са симптоми на бременност. Все пак оплодената яйцеклетка, ако има такава, няма връзка с организма ти поне 5-7 дена. Дано да е станало, но все пак....
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #14 -: Август 28, 2007, 13:46:33 pm »
Elissa, при мен беше подобно - някъде 4-5 дни след овулацията имах невероятно стягане в яйчниците, почти до болка, която продължи около седмица
С тези си думи не искам да ти давам напразни надежди, а просто да споделя при мен как се случиха нещата - вече съм в 3 месец
Спомням си като бях малка и баща ми ми подаде някаква и пръчка и ми каза: "Ето ти една вълшебна пръчка. С нея като замахнеш и онзи гълъб ще се преметне". Първо се усмихна, а после се замисли и добави: "Ама ако гълъбът се преметне да не си помислиш, че пръчката наистина е била вълшебна!"

Мими26 е права - бъди реалистка. Това са по-скоро симптоми на стомашно разстройство или летен грип...
А и това за "ретроградна еякулация" за пръв път го чувам, ама не ми звучи никак обнадеждаващо.
И накрая, моляте оправи си темата: Да си надявам ли? Какво да сИ надяваш?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #15 -: Август 28, 2007, 20:41:57 pm »
Знам, че е рано за каквито и да е било симптоми говорещи за бременност, но наистина чувствам всичко това за които ви пиша.
Много съм чела и продължавам да чета и не е да кажеш, че съм гола и боса по тази тема, но явно синлното желание за детенце ми е размътило мозъка и във вашите очи изглеждам като наивница и незнаеща, но ви благодаря от все сърце, че сте толкова мили и отзивчиви!!!

Миличка ,не се взирай толкова в симптомите......няма смисъл. :DКогато майка природа е решила да стане,то си става с симптоми или без.
Продължавай обаче да мислиш положително...надеждата я има,само господ знае в кой момент ще станат нещата. :D :D :DУспех!!!!Дай Боже много скоро да се похвалиш с положителен резултат!! :D
*
Re: Да сe надявам ли?
« Отговор #16 -: Август 28, 2007, 21:05:36 pm »
Определено е прекалено рано за каквито и да било симптоми. Но ти желая искрено успех! :goodluck:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #17 -: Август 28, 2007, 21:56:04 pm »
Елиса, аз нещо не мога да разбера. Пишеш в друга тема че мъжа ти има "ретроградна еякулация (спермата не излиза през канала, а се враща в пикочния мехур и я изпишква)", как си забременяла, би ли ми обяснила? А за симптомите, не мисля че това са симптоми на бременност. Все пак оплодената яйцеклетка, ако има такава, няма връзка с организма ти поне 5-7 дена. Дано да е станало, но все пак....

Хм, аз пък никъде не видях да пише, че е забременявала.
Поправете ме ако греша.
« Отговор #18 -: Август 29, 2007, 00:36:42 am »

Мисля 4е моми4етата просто се опитват да те предпазят,и да те върнат на земята.А това с размътването на мозъка и прекалено ранните 'симптоми',вси4ки сме го минали,така 4е не се притеснявай.Успех!!!
*
« Отговор #19 -: Август 29, 2007, 09:59:37 am »

Хм, аз пък никъде не видях да пише, че е забременявала.
Поправете ме ако греша.
Нали пита за симптоми? Предполага се че са симптоми на бременност. За да има симптоми, трябва да е забременяла. Или аз греша?