0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #1420 -: Октомври 22, 2007, 09:25:42 am »
Ази, много се радвам за теб.Тези дни се сетих и ми стана странно , че те няма а то ето те :bighug: :bighug: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_103: :balk_103:
*
« Отговор #1421 -: Октомври 22, 2007, 09:34:05 am »
eganeva, du6ka
момичета не се предавайте, имайте още вяра и търпение, че нещата ще се подредят и за вас, че и във вашата къща ще се смее детенце - силно вярвам в това, прегръщам ви  :bighug: :bighug:

Ази хайде мила, стискам палци за 2-те чертички след 2 седмици :) :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #1422 -: Октомври 22, 2007, 09:50:25 am »
Жени, Душка,
много тъжно ми стана  :(
 :bighug: :bighug: :bighug:

lb2f
*
« Отговор #1423 -: Октомври 22, 2007, 10:19:41 am »
Жени, Душка, сигурна съм в безпътните ви мисли в момента. Де да знаех, как се премахват... Как се гони болката...
Сигурна съм обаче, че мечтите винаги се сбъдват.
И вашите ще се сбъднат, онези ГОЛЕМИТЕ. Аз ще вярвам вместо вас, докато съберете сили.
Прегръщам ви силно.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #1424 -: Октомври 22, 2007, 10:27:05 am »
Хайде и аз в тона на темата -  при мен всичко завърши без трансфер. Нищо не се е оплодило. Те бяха само 3 яйцеклетки, ама нещо са се нацупили всичките и не е станало оплождане. Следващия път - ИКСИ с лека стимулация. Явно няма смисъл от повече лекарства - все по 3 правя  :?.
Успех на останалите!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1426 -: Октомври 22, 2007, 10:32:02 am »
ТА, съжалявам! :(
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #1427 -: Октомври 22, 2007, 10:35:36 am »
Цитат
Нищо не се е оплодило
другия пат. горе главата и не се от4аиваи ще стане :bighug:
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #1428 -: Октомври 22, 2007, 10:44:52 am »
Хайде и аз в тона на темата -  при мен всичко завърши без трансфер. Нищо не се е оплодило. Те бяха само 3 яйцеклетки, ама нещо са се нацупили всичките и не е станало оплождане. Следващия път - ИКСИ с лека стимулация. Явно няма смисъл от повече лекарства - все по 3 правя  :?.
Успех на останалите!
:hug2:
Защо при малък брой яйца не ги иксират?!

Много кофти сезон се заформи. Момичета тъгувам с вас! :?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #1429 -: Октомври 22, 2007, 10:47:03 am »
ТА,горе главата :bighug:
*
« Отговор #1430 -: Октомври 22, 2007, 10:54:18 am »
Е защо така стана... ТА, Душка, Жени... вие сте мъжки момичета, ще се справите и тоя път както и многото пъти преди. Трябва да се съхраните защото там някаде ви чака малкото същество за да ви каже мамо. Викайте, блъскайте, но след това се изправете и хайде пак. Ох толкова мъчно ми стана...Някой няма ли да разведри обстановката с хубави новини или както се предложи по-горе да започнем нова тема. 
*
« Отговор #1431 -: Октомври 22, 2007, 10:57:18 am »
ТА не се предавай, следващият път ще е твоя  :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #1432 -: Октомври 22, 2007, 11:19:47 am »
Е защо така стана... ТА, Душка, Жени... вие сте мъжки момичета, ще се справите и тоя път както и многото пъти преди. Трябва да се съхраните защото там някаде ви чака малкото същество за да ви каже мамо. Викайте, блъскайте, но след това се изправете и хайде пак. Ох толкова мъчно ми стана...Някой няма ли да разведри обстановката с хубави новини или както се предложи по-горе да започнем нова тема. 
:goodluck: :balk_144:
*
« Отговор #1433 -: Октомври 22, 2007, 13:25:55 pm »

Защо при малък брой яйца не ги иксират?!

И аз това исках да зная. Обвиняват ми Хепатит С. Следващия път дано се получи...
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1434 -: Октомври 22, 2007, 14:28:04 pm »
Хайде де, няма ли някой да се похвали. :D

Поне да се зарадваме малко.
 :bighug: :cheerleader:
*
« Отговор #1435 -: Октомври 22, 2007, 16:09:43 pm »
Момичета, благодаря ви за топлите думи, за куража, за вярата, за прегръдките, за съпричастността... Наистина имам нужда някой да вярва вместо мен...поне до като се съвзема...Лошото е обаче, че не мога да плача, да крещя, да викам, а всичко трупам в сърчицето си и не знам то до кога ще издържи...няма с кого да споделя...добре поне, че сте вие... :thankyousign: :bighug:

*
« Отговор #1436 -: Октомври 22, 2007, 16:14:02 pm »
ТА - съжалявам  :bighug: !

*
« Отговор #1437 -: Октомври 22, 2007, 16:22:40 pm »
  Момичета,темата стана много тъжна   :balk_145:   Жени,Душе,ТА  :bighug:
Направо не знам какво да кажа...     
« Отговор #1438 -: Октомври 22, 2007, 17:25:11 pm »
ЕГанева,много съжалявам......каквото и да напиша ще е недостатъчно да опише мъката с която аз преживях четейки твоят постинг.....от личен опит зна че нищо не помага ефикасно срещу болката освен времето.....Дай си колкото ти е необходимо време първо да потушиш болката а после да събереш нови сили за нови планове..
Душке незнам какво да пиша ...твоята болка беше и моя .Какво стана напоследък с тая тема ....няма ли да има лъч надежда ....
Та, мила думите са излишни за загубените надежди.....но винаги идва следващият път .Горе главата !!!
Момичета не се предавайте ,съвземете се ,сменете си лекарите намерете пътя до надеждата и пак напред ....борбата продължава !
Ази желая ти от сърце много късмет на теста след две седмици ,а до тогава много търпение и спокойствие.. :P
*
« Отговор #1439 -: Октомври 22, 2007, 19:42:04 pm »
Душе, не трупай всичко в сърчицето си!!!Излей го някъде!Оф незнам!Гадно е много...
ама аз те прегръщам!И сега като четеш вдигни глава и се усмихни!Ще намериш правилния път за теб!!Сигурна съм!

Та, съжалявам, че не стигна до трансфер и аз миналия път минах през това!Гадно е!Но ще се справиш и ще продължиш напред!!

Жени, прегръдка от мен!

Обичам ви всичките! :bighug: