0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #1300 -: Октомври 18, 2007, 16:49:22 pm »
Гонала по принцип се води по-изчистен препарат и по-хубав от Пурегона.
Аз лично съм била и на двата. С Пурегона направих повече.
Аз също имам наблюдения, че по принцип с Пурегона се правят повече яйцеклетки - на момичета, които са правили различни опити и са били и на двата.
« Отговор #1301 -: Октомври 18, 2007, 16:52:24 pm »
Гонала по принцип се води по-изчистен препарат и по-хубав от Пурегона.
Аз лично съм била и на двата. С Пурегона направих повече.
Аз също имам наблюдения, че по принцип с Пурегона се правят повече яйцеклетки - на момичета, които са правили различни опити и са били и на двата.

Направо не зная какво да си мисля...Съвсем се обърках.... :( :( :( То се видя,че едва ли ще имам повече фолекули.И може би докторката иска да се развият тези по-хубаво ли...????  :(
« Последна редакция: Октомври 18, 2007, 16:56:14 pm от Nushka76 »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #1302 -: Октомври 18, 2007, 16:55:07 pm »
Логично да се направят повече фоликули, като се единицине ФСХ са повече.

Що да си се объркала бе Нуше?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #1303 -: Октомври 18, 2007, 16:55:43 pm »
Всичко е по принцип индивидуално, Нуше.
Не си пълни главицата с излишни неща :)
Смело напред  :heartbeat:
Дори и ако са еднакви, Евро :)
« Отговор #1304 -: Октомври 18, 2007, 17:00:09 pm »
Зная,че всеки организъм е сам за себе си...Но...разбирате ли...това че никой нищо не ти казва и ти трябва да гадаеш.....Е...,направо ме побърква.Всеки все за нещо бърза.В понеделник нещо не разбрах и питах докторката да ми го повтори....Веднага бях "срязана"..."Да си чула..."/познайте от кого?/  Е...,хем да питаш,хем да не питаш... 8O
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #1305 -: Октомври 18, 2007, 17:06:33 pm »
Варна,Варна.....
Що така се получава тази година ,незнам.
Нуше,стига вече.
Говорихме и ти казах ,че е най добре да не го мислиш толкова!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #1306 -: Октомври 18, 2007, 17:08:29 pm »
Варна,Варна.....
Що така се получава тази година ,незнам.
Нуше,стига вече.
Говорихме и ти казах ,че е най добре да не го мислиш толкова!
   Ами....,няма да го мисля...Оставям се на течението и толкова....Каквото кажат,такова.... 8O
*
« Отговор #1307 -: Октомври 18, 2007, 17:26:09 pm »
Ох сладури, отидох аз днес за трансфер на 3я ден. Настаних се. Пих вода до припадак и пишках към 9 пъти и накрая Маркова дойде и ми каза да се върна и да дойда пак в събота. Всичките 11 ембриона се развивали прекалено еднакво и не знаели кой е по хубав, а тя исала да вкара само два и то най хубавите. Уффф...айде събрах си багажа и в събота втори опит, дано да са по-хубави тогава. Ама това с водата е голямо мъчение да ви кажа и на всичкото отгоре след пункцията пишкам по на често от спазмите и болките. Много боли бе хора, кога ще мине. Понякога имам чувството че чак температура вдигам от болка, особено вечер.
Е това е от мен..
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1308 -: Октомври 18, 2007, 17:33:05 pm »
 Ами....,няма да го мисля...Оставям се на течението и толкова....Каквото кажат,такова.... 8O

Най-добре. :balk_602:
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #1309 -: Октомври 18, 2007, 17:45:03 pm »
Кой го казва?
Другата за бой. :lol:
« Последна редакция: Октомври 18, 2007, 19:06:28 pm от valikir »

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #1310 -: Октомври 18, 2007, 17:59:56 pm »
Nadin4i,стискам ти  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Много се радвам,че нещата при теб се развиват така добре. :balk_21:
*
« Отговор #1311 -: Октомври 18, 2007, 18:08:35 pm »
Нушеее :bighug: И на теб :goodluck: и двете да завършим успешно!! 
*
« Отговор #1312 -: Октомври 18, 2007, 18:10:21 pm »
Нушка, не се притеснявай от броя на яйцеклетките. Аз уж имах 11, а от тях 8 бяха добри, а при пункцията се оказа, че не са 8, а 5 добрите. Всички се бяха оплодили и ми върнаха 3-те най-добри ембриона. Така, че не е важно количеството, а качеството. Спокойно!!!
« Отговор #1313 -: Октомври 18, 2007, 18:16:15 pm »
Нушеее :bighug: И на теб :goodluck: и двете да завършим успешно!! 
  Разбира се,че ще завършим успешно... :D Аз само,че малко по-бавно вървя след теб..... :wink: :wink: :wink:  И малко по-трудно от теб..,но.....Важен е финала.... :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #1314 -: Октомври 18, 2007, 18:38:53 pm »
Надичи,стискам палци.Транфер на 5 ден е по-добре от 3.
« Отговор #1315 -: Октомври 18, 2007, 19:14:33 pm »
Нушка, не се притеснявай от броя на яйцеклетките. Аз уж имах 11, а от тях 8 бяха добри, а при пункцията се оказа, че не са 8, а 5 добрите. Всички се бяха оплодили и ми върнаха 3-те най-добри ембриона. Така, че не е важно количеството, а качеството. Спокойно!!!
  Не,това в момента не ме тревожи/имам предвид бройката/Ще видим на края какво ще излезе... :balk_111:  Teya... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1316 -: Октомври 18, 2007, 19:32:46 pm »
Кой го казва?
Другата за бой. :lol:

:lol: :lol: :lol:
 :cheerleader: :grouphug2:
« Отговор #1317 -: Октомври 18, 2007, 22:00:13 pm »
Момичета,чета ви и споделям притесненията.Те са на всяка крачка.Обаче се опитвайте да се радвате и на всяка крачка напред.Пътят е неизмеримо дълъг,така че се пазете.И Нуше,брой на яйцеклетките не е толкова важен.Дефакто трябва само една,но качествена.Всичко е много индивидуално,просто вярвайте и правете всичко с радост от надеждата и очакването.
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

« Отговор #1318 -: Октомври 18, 2007, 22:09:53 pm »
Момичета,чета ви и споделям притесненията.Те са на всяка крачка.Обаче се опитвайте да се радвате и на всяка крачка напред.Пътят е неизмеримо дълъг,така че се пазете.И Нуше,брой на яйцеклетките не е толкова важен.Дефакто трябва само една,но качествена.Всичко е много индивидуално,просто вярвайте и правете всичко с радост от надеждата и очакването.
   :balk_21:
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
« Отговор #1319 -: Октомври 18, 2007, 23:30:53 pm »
Нуше,спокойно,прави каквото ти кажат , не се товари с черни мисли и финала ще е повече от положителен - казвам го от личен опит!Nadin4i,аз също отидох за трансфер на 3 ден,а се върнах и го направихме на 5 ден,което според мен беше от огромно значение за успеха(сега съм в 21г.с.)За водата:не се наливайте от рано,защото докато стане време да легнете за трансфера ще ви се пръсне мехура - почнете възможно по-късно без да ви разбере Мели, защото ще ви увика разбира се.А за естрофема:така го изписват във Варна,предполагам заради тънка лигавица - аз го пиех до 1-ят видеозов в 6г.с.УСПЕХ на всички момичета с пожелания за много :babyflips: :babyflips: :babyflips: :balk_602: