0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #1180 -: Октомври 16, 2007, 13:35:07 pm »

Абе аз искам друго да питам. Много ме боли от тая пункция, нормално ли е. Все едно нещо ме дърпа там долу,ходя нормално ама ме боли като пристъпвам. Сега май само но-шпа мога да пия а пък то не ми действа.
И още едно въпросче. Маркова изписва на всички 3 пъти по 1 естрофем след пункцията. Не е ли множко това количество, и плюс това 3 пъти по две утрогестан вагинално?

Нормално е да те боли. Можеш да ползваш Тилкотил свещички.
За естрошема, може да ти е по-тънка лигавицата, затова да е по-висока дозата.
Утрогестана си е добре.

lb2f
*
« Отговор #1181 -: Октомври 16, 2007, 13:37:10 pm »
Естрофем предписва ли се преди трансфер? :?При мен го предписаха няколко дни след това.

*
« Отговор #1182 -: Октомври 16, 2007, 13:40:02 pm »
doroty, спокойно. При всеки е различно, щом лекарят ти е преценил тогава , значи тогава му е времето.  :D
*
« Отговор #1183 -: Октомври 16, 2007, 13:42:25 pm »
Съгласна съм с това.Важно е крайния резултат да е добър. :D

*
« Отговор #1184 -: Октомври 16, 2007, 13:42:39 pm »
Искам обаче да те попитам,след пункцията дават ли ти болнични от АГ-то и колко или всеки се спасява?
Аз не бях с болничен. Отсъствах един ден, измислих си неква причина и днес съм пак на работа, за трансфера ша ходя при личната обаче. Но дават знам със сигурност, тъй като с мен имаше една жена с болничен. Трябва обаче да се преместиш на шестия етаж и там да лежиш до трансфера.
*
« Отговор #1185 -: Октомври 16, 2007, 15:17:09 pm »
Надинчи и аз се каня след пункцията да ходя на работа. Как обаче се справяш с поставянето на прогестерона. Нали е вагинално.
« Отговор #1186 -: Октомври 16, 2007, 15:18:40 pm »
Надинчи и аз се каня след пункцията да ходя на работа. Как обаче се справяш с поставянето на прогестерона. Нали е вагинално.
Aз го пия...няма как на работа по друг начин :)
*
« Отговор #1187 -: Октомври 16, 2007, 15:35:25 pm »
Ами днес пробвах /с утрогестана/, сложих си го и си пуснах облегалката на стола. Идеално стана... и след 1 4ас си я вдигнах
*
« Отговор #1188 -: Октомври 16, 2007, 15:46:53 pm »
Ами днес пробвах /с утрогестана/, сложих си го и си пуснах облегалката на стола. Идеално стана... и след 1 4ас си я вдигнах
Хи хи и аз процедирам по същият начин в обедната почивка.  :lol:
« Отговор #1189 -: Октомври 16, 2007, 16:13:09 pm »
Браво,момичета!Така си мечтаех и аз да действам активно и да не мисля,но с тая хиперстимулация препоръката е да се движа като под вода,да лежа и седя!Стискам палци на всички
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #1190 -: Октомври 16, 2007, 16:21:56 pm »
Цитат
препоръката е да се движа като под вода,да лежа и седя!Стискам палци на всички
оххххх и мен това ме 4ака.в 4етвартак сам на преглед да видиме колко яи4ица има в кошницата.до 10 дена ще ми е трансфера и запо4ва голямото лежане
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #1191 -: Октомври 16, 2007, 16:26:16 pm »
Успех момичета, Димайа не се тревожи резултата е добър и трябва да започне да се удвоява. Аз пък мислих , мислих и реших да си седя в къщи след пункцията още за всеки случей, че не само ми е развалена облегалката ами и други неудобства могат да се случат и никой няма да се съобразява с мен, но ако ми писне в къщи може и да се върна. Днес питах за грипа и ми казаха , че до трансфера да гледам да се оправям и да не вдигам температура, че иначе трябвало да минавам на антибиотик , а за трансфера може да се окаже неблагоприятен такъв факт. Така, че продължавам с колдрекса и аспирина.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #1192 -: Октомври 16, 2007, 16:39:08 pm »
Здравейте момичета.
Благодаря ви за подкрепата.
В събота ми беше трансфера. Върнаха ми 3 ембриона и сега е голямото чакане. За момента удържам фронта. И аз имам болки ниско долу в корема, като пред менструация. Те не са постоянни, нито много силни, но и мен ме плашат. Моля се всичко да е наред. Стискам палци и на вас, момичета!!! :crossfingers: за :bfp1:
« Отговор #1193 -: Октомври 16, 2007, 16:40:09 pm »
Teya  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #1194 -: Октомври 16, 2007, 16:41:42 pm »
Браво Димая!!!!Дано всичко да върви по вода по нататък,не забравяй борбата продължава до самото раждане ааа и по нататък. :P
Надиче късмет на трансфера !!!Боли след пукция като застъпи устрагена ще се поуспокоят нещата в тебе .Няма начин да не чустваш подръпвания и такива нали са били в тебе.Почивай си и събирай позитивна енергия за трансфера ....
Браво Нуше!!! Как събра смелост а??? :wink: Не е толкова страшно нали ?? :needleani:
Момичета внимавайте за деня след пукция .......все пак сте имали анестезия и се счита че още не сте много адекватни .....а и някой имат по=големи болки други по-малки ама главното е да се възстановите и да сте готови за трансфера ....за това обикновено се почива в деня след пукция... :P
За трасфера може да ходите на работа на следващият ден особено ако не е много натоварваща работа ви (свързана с вдигане на тежки неща и седене на дълги часове права )
Не рискувайте след като сте жертвали толкова много време ,финанси и надежди най вече!!!
Късмет на всички и много успехи!!!
« Отговор #1195 -: Октомври 16, 2007, 16:51:16 pm »
Теяа не се шашкай от болките и не се притеснявай за тях .
Мен ме болеше както ме боли първи ден от цикъла и ме подръпваше ту от дясно ту от ляво ......резултат бремена
Знам че сега е най-трудно минаващото време за тебе и всеки симптом ще те плаши ,но опитай се да си мислиш колкото може по-малко какво става с тебе .Всичко ще се подреди !!!
Успех!!!Стискам ти палци ! :D
*
« Отговор #1196 -: Октомври 16, 2007, 16:54:38 pm »
Здравейте, момичета!

Аз се позагубих, защото не ходя на работа, а в къщи нямам нет.

Та да се отчета и аз:
Днес ми е 8ми ден от стимулацията. Фоликулите са 15-тина. Левия има само 3-4 мижавки. Но десния компенсира. Не зная по колко мм са, но на 5ти ден тръгнаха 12-13мм. Лигавицата била добра. Док не е много подробен в отчетите пред мен, иначе в картона си е всичко както трябва :), но няма значение.
И така, утре последен Гонал само 75 единици и Цетротид за последно, преди това обаче преглед за потвърждаване на дозата. И утре вечер Прегнил 10000. Няма никъде Ovitrelle, поне аз не открих.
Пункцията ще е в петък.

Чувствам се прекрасно, здрава съм, нямам никаква тежест в корема и напрежение в яйчниците , каквито имах при първия опит. Явно Гонала си е доста по-различен от Пурегона, а и 15-тина фоликула не са като 29. :)

Надинчи, Нуше, Джини, малко остана, стискам ви палци! Ама и вие на мен ;).

Ами май това е засега. Успех на всички!
*

dеkki

• **
  • 74
  • Вярвам в чудеса!
« Отговор #1197 -: Октомври 16, 2007, 16:59:10 pm »
Благодаря ви момичета!
Ще гледам да удвоя резултата!
Още веднъж УСПЕЕЕЕЕХ!!!
*
« Отговор #1198 -: Октомври 16, 2007, 17:02:49 pm »
Ази стискам здраво.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Много ги мътиш наведнъж. Голяма продуктивност значи!!! Щом и лигавицата е добра, останалото е божа работа както се вика.
Аз имам 11 оплодени ембриончета ме зарадва Александров!
« Отговор #1199 -: Октомври 16, 2007, 17:06:52 pm »
Ази ,Гонала е страхотно лекарство наистина !!!
Стискам  ти палци за лека пукция в петък  и резултатен трасфер по нататък!!! :)
Надинчи супер !!!Дано и сега да се делят и да са готови за трасфер и имплатация скоро  :lol: