0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #1080 -: Октомври 12, 2007, 22:55:51 pm »
Много ви благодаря, мили момичета! За стиснатите палци, за прегръдките, за пожеланията за успех, за споделянето... Тази вечер изненадващо ни дойдоха гости - наши приятели, върнали се от Гърция. Преди малко си тръгнаха, като разбраха, че ще пътувам през нощта пак за "изпит". Питат ме кога ще спра да уча? ... Кога ли? И аз се питам същото? Изморих се да пътувам!... Още веднъж, благодаря!  :bighug:

« Отговор #1081 -: Октомври 12, 2007, 22:59:30 pm »
Искам да изразя подкрепата си към всички момичета. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: И не пиша имена,за да не пропусна някого.          Благодаря ви за куража,който ми вдъхвате!!!  
« Последна редакция: Октомври 12, 2007, 23:38:33 pm от Nushka76 »
*
« Отговор #1082 -: Октомври 12, 2007, 23:52:01 pm »
Душе, стискам палци и аз. И при мен можеше да спрем и всеки преглед го изживявах. За сега продължавам, но вече на 500 еденици Пурегон при няколко фоликула. Различни са пътищата към заветната цел. Може точно твоя да е с естествен цикъл или пък точно този път.
Много филосовски ме настрои тази процедура. Може би защото май съм решила да е последна.
Успех ти желая!
*
« Отговор #1083 -: Октомври 13, 2007, 10:59:42 am »
Душке и ТА нема да се предавате момичета!!! Ще станете майки някой ден, ще изтърпите всичко и после само ще се връщате с усмивка назад и ще казвате - струваше си....
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #1084 -: Октомври 13, 2007, 14:21:49 pm »
Здравейте! Аз пак съм тук. Малии кво чудо беше, женици не очаквах направо. Кат се дигнаха майка ми и мъжа ми един през друг и двамата да ми обясняват колко прибързано било тва решение, как можело м.Юли да ми кажат, че ще забременея спонтанно пък сега да ми говорят за инвитро, как не му било дошли времето да се предприема толко крайна мярка и т.н. Побъркаха ме направо. 2 дни е само преговори и спорове. Ама и аз им натрих носовете. Моят досега за 8 месеца в клиниката е стъпил само 1 път, когато прави спермограмата, а майка ми дойде с мен за лапарото. През другото време си ходя сам сама като кукувица. Не им стана приятно, че им го казах, ама в крайна сметка за да каже доки, че трябва да се прави точно това, значи е обмислил и преценил всичко. Лелеееееее, троянската война сега вода ще ни носи. Как ще се оправя и двамата нямам на идея. Дойде им кат кофа ледена вода, ама....

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1085 -: Октомври 13, 2007, 15:59:28 pm »
maggi4ka, ти ще си решиш.
Всичко се пише на твоето  :cul2:
*
« Отговор #1086 -: Октомври 13, 2007, 16:23:50 pm »
Привет, Магичка!
То решението трябва с мъжа ти да го вземете!
Иначе Еганева е права, че всичко на твойто дупе се пише!
Успех ти пожелавам!
« Отговор #1087 -: Октомври 13, 2007, 17:17:19 pm »
Мила Магичка ...не само на дупето ама и на корема ти ще се пише. :P....ама ти защо не отидеш някъде за второ мнение преди да си почнала ... :wink:
Няма смисъл от караница....трябва ти пълна подкрепа,пътят по който си тръгнала е дълъг и труден пълен с компромиси, който се правят и от двете страни та ....
Желая ти много успех и късмет !!!  :)
« Отговор #1088 -: Октомври 13, 2007, 17:37:21 pm »
marina15, на добър час !
Желая ти много късмет , следя историята и ти стискам палци!
Много ти благодаря за подкрепата  и дано по-скоро да разхождаме с теб нашите бебета! :bori_003: :bori_011: :bori_009:

Здравейте! Аз пак съм тук. Малии кво чудо беше, женици не очаквах направо. Кат се дигнаха майка ми и мъжа ми един през друг и двамата да ми обясняват колко прибързано било тва решение, как можело м.Юли да ми кажат, че ще забременея спонтанно пък сега да ми говорят за инвитро, как не му било дошли времето да се предприема толко крайна мярка и т.н. Побъркаха ме направо. 2 дни е само преговори и спорове. ........

Магичка, наистина за твоя по-голама увуреност и за тяхно успокоение отиди и при още един специалист в областта за да се увериш как са нещата при теб, както казва Анелия, виж какво ще каже дали има смисъл да чакаш да се случат по естествен начин или да се опиташ да им помогнеш, времето минава неусетно, а пък наистина този път по който тръгваш е много тежък и труден понякога ти трябва наистина и време и силна подкрепа от хората около теб, когата изгубиш кураж - те са тези които ще ти го дадат.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #1089 -: Октомври 13, 2007, 18:40:09 pm »
Момичета, аз най-напред искам да се извиня ако не питам на подходящото място, но рових из форума, а не открих отговор на въпроса какви изследвания са задължителни преди ИКСИ. При нас ще е или стандартно такова или на ЕЦ (ако док каже, че е възможно). И понеже имам записан час за след месец, не ми се искаше да стоя в информационно затъмнение.. Благодаря предварително и на всички, пишещи тук- УСПЕХ  :D

« Отговор #1090 -: Октомври 13, 2007, 18:50:21 pm »
Виж информацията тук                                       http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=591&Itemid=21 дали ще ти е полезна и достатъчна ??

« Отговор #1091 -: Октомври 14, 2007, 13:29:35 pm »
Здравейте момичета.Много съм щастлива че и аз ще опитам ин витро сега.Преди два дни получих одобрение от здравната каса.Дано всичко мине ок ще го правя пр Щерев. Пожелавам на всички момичета да мине ок.и да се родат едни хубави бебоци :bori_007:
*

ivaleta

• 200
  • Няма по-голямо щастие от децата!
« Отговор #1092 -: Октомври 14, 2007, 13:57:55 pm »
момичета,

За съжаление ще трябва да отложим инвитрото поне с месец.   Нещо хормоните са в дисбаланс, а и ми пуснаха допълнителни изследвания за яйчников резерв, с които не сам много наясно, но някои ги пращат чак в Германия.

Някоя от вас знае ли за какво се пускат антиовариални антитела, антифосфолипидни антитела, клетъчен имунитет и Inhibin B?

Подтискащите хормони при дълъг прогокол инжекции ли са или има вариант и за лекарства?  Съжалявам за многото въпроси, но не съм наясно с доста неща.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #1093 -: Октомври 14, 2007, 14:06:21 pm »
Виж информацията тук                                       http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=591&Itemid=21 дали ще ти е полезна и достатъчна ??

Мерси,мила.  :) Това съм го чела, но явно няма смисъл да бързам, а да се оставя в ръцете на док. Той ще ми каже какво и кога. Защото явно няма строго определени неща, а са в зависимост от киничната картина. Ще се въоръжа с търпение..  :)

*
« Отговор #1094 -: Октомври 14, 2007, 14:23:34 pm »
Inhibin B - за яйчниковия резерв
АФА и анти спермалните антитела- за антитела
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #1095 -: Октомври 14, 2007, 14:28:10 pm »
Inhibin B - за яйчниковия резерв
АФА и анти спермалните антитела- за антитела
Mpia, тези винаги ли ги назначават или при предишен неуспешен опит? А Инхибин Б нали е за оценка на яйчниковия резерв? Ако съм правила ФСХ Инхибинът не е ли излишен?  :oops:

*
« Отговор #1096 -: Октомври 14, 2007, 15:08:08 pm »
На мен доктора ми ги назначи сега- а ние търсим причината за стерелитета.
Би трябвало да са изследвани преди процедурите.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #1097 -: Октомври 14, 2007, 16:07:16 pm »
При нас причината е уж ясна- мъжки фактор. При мен нещата са ок засега. Изследвала съм ЛХ, ФСХ, тестостерон и естрадиол, имам и чудесна цветна снимка, а утре ще правя пролактин и прогестерон.

*
« Отговор #1098 -: Октомври 14, 2007, 17:06:18 pm »
Преди изследване на пролактин се лежи половин час-ако не го знаят в лабораторията им напомни.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
« Отговор #1099 -: Октомври 14, 2007, 17:35:28 pm »
Преди изследване на пролактин се лежи половин час-ако не го знаят в лабораторията им напомни.
Знам, че се почива. Чак за лежане.. Предполагам може и седнала, нали  :D