0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #880 -: Октомври 08, 2007, 13:20:34 pm »
Ази, мила, успешен старт в процедурата!
Дано този опит е успешен за теб!
И аз като теб мила, първия път нямах търпение да започна, но сега колкото повече наближава, сякаш ме  страх!
Може би това се дължи на усложненията, които получих.Да ти кажа малко ми е интересно, че д-ра ти вдига дозата, понеже аз при първия направих хиперстимулация, и  сега д-ра ми каза, че при втория опит, ще започнем с доста по-малки дози, а при теб обратното.
Но нека не им се месим в работата те си знаят най-добре :lol:. :crossfingers:
*
« Отговор #881 -: Октомври 08, 2007, 13:37:59 pm »
Много се шашкам че от първия път няма да стане защото като гледам много рядко се получава, ама няма как трябва да има първи за да има и втори. Иначе бих скочила веднага на втория за да ми епо-голям шанса...
*
« Отговор #882 -: Октомври 08, 2007, 14:02:45 pm »
Много се шашкам че от първия път няма да стане защото като гледам много рядко се получава
Познавам доста хора при които се получи от раз. Пожелавам ти и при теб да е така. :D
« Отговор #883 -: Октомври 08, 2007, 16:04:55 pm »
Малко да помрънкам  :oops:,пия марвелон вече втора седмица,сега трябва да ми е овулацията,а ми се появи някаво зацапване като пред цикъл.
От какво ли може да е това чудо,другата седмица трябва да ми бият диферелина и се страхувам да не се обърка нещо.
*
« Отговор #884 -: Октомври 08, 2007, 16:07:48 pm »
Не се шашкай Габи, и аз съм на противозаатъчни преди Икси и аз имам зацапване, не съм питала подробно док, но предполагам е от това, че се подтискат някои хормони. Успех :)
« Отговор #885 -: Октомври 08, 2007, 16:14:32 pm »
Благодаря, уж гледам да се настройвам положително,но за пръв път пия такива лекарства и ми е малко странно.
Успех и на теб!
« Отговор #886 -: Октомври 08, 2007, 17:04:49 pm »
Хей Габи и аз първият път на противозачатъчни имах зацапване и се изплаших ,сестрата ми обясни че си е в реда на нещата само ако започна да кървя като при цикъл да се обадя веднага .
Споко всичко ще е наред !
Ази стискам ти палци дано имаш много късмет!!!
Само не разбрах дали ти си искала да дариш фоликули и за това те стимулират с такова количество Гонал.....Другато лекарство не е да те предпази от хипер стимулация,а да даде възможност на повече яйцеклетки да узреят и достигнат до фоликули (спират овулацията ).Вярвай за да се получи това е лекарството което може да промени много неща . :)
При мен също имаше период на страх и стрес от неизвестното ....после реших за себе си че с нищо не си помагам и по добре да вярвам че каквото и да ми се случи ще е за добро .
Успех на всички започнали процедури !!!
Нуше как мина сондажа ?
*
« Отговор #887 -: Октомври 08, 2007, 17:41:43 pm »
Само не разбрах дали ти си искала да дариш фоликули и за това те стимулират с такова количество Гонал.....

Благодаря за палците! :)

За донорството - понеже при първия опит ги ошашках с количество, спонтанно се случи да даря няколко яйцеклетки. И док ме е запомнил като дащна и ми предложи този път, вече предварително уговорено, ако пак съм така дащна, да бъда донор отново.
Та затова си мисля, че започваме с голяма доза.
*
« Отговор #888 -: Октомври 08, 2007, 17:47:58 pm »
Момичета, и аз започнах. Мина първото боооц с Пурегон 100. Довечера пак. Хормоните ми не са много в пътя, но доктора така прецени...
Сега ме мъчи момента да започвам ли и Фраксипарин, че намерих час за д-р Тодорова чак за след седмица и незная кой да питам.
Стискам палци на всички!
*
« Отговор #889 -: Октомври 08, 2007, 17:52:33 pm »
Galli -  :balk_21: :hug2: :bighug: !

Kit kat, Rally_pat -  :thankyousign: !

Vladyhka, Ази, ТА - дано това е вашият успешен опит!  :crossfingers: :goodluck:

За всички момичета в процедури -  :needleani: :egg: :eggsperm: :bfp: preggo stork-boy ylinfant ylinfant ylinfant

« Отговор #890 -: Октомври 08, 2007, 18:12:48 pm »
днес бях на сондаж въобще не боли само дето се притеснявах Нуше как си изписаха ми пурегон 100 който ще започна 1 ден от мц и декарертил -всеки ден и задължително ли е да си го бия сутрин ,утре ще обикалям по аптеките да видим къде ще ми предложат най добра цена успех на всички
« Отговор #891 -: Октомври 08, 2007, 19:11:58 pm »
Да се запиша и аз,днес 22-и ден от МЦ,правиха ми сондаж.Всичко мина добре и започнахме с първия Декапептил/0,1/.На всички момичета благодаря за подкрепата.И на всички много  :crossfingers: от мен... :bighug:
« Отговор #892 -: Октомври 08, 2007, 19:37:00 pm »
Браво Нуше !!! Дълго чаках ама дочаках де да драснеш...сега вече съм спокойна !! :P
Успех на всички който започват процедури ,а на тези който са някъде по.....на процедурите много късмет за напред !! :)
*
« Отговор #893 -: Октомври 08, 2007, 19:48:38 pm »
Сега ме мъчи момента да започвам ли и Фраксипарин, че намерих час за д-р Тодорова чак за след седмица и незная кой да питам.

ТА, най- добре се обади на мобилния на д- р Тодорова и и обясни.
На мен ми беше изписан след ЕТ.

Успех на всички!

« Отговор #894 -: Октомври 08, 2007, 19:49:16 pm »
Браво Нуше !!! Дълго чаках ама дочаках де да драснеш...сега вече съм спокойна !! :P
Успех на всички който започват процедури ,а на тези който са някъде по.....на процедурите много късмет за напред !! :)

:balk_21: Трябва да те стигна....,ти си с едно,две бебета напред... :D,но аз съм плътно зад теб,да знаеш... :bighug:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #895 -: Октомври 08, 2007, 20:41:43 pm »
Успех на всички!!! :D
« Отговор #896 -: Октомври 08, 2007, 20:44:18 pm »
Успех на всички!!! :D
Жени,успех и на теб!Трансфера ти да мине както трябва и вече ще очакваме положителният резултат... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
« Отговор #897 -: Октомври 08, 2007, 20:53:08 pm »
За всички, които започвате или сте вече в процедури пожелавам успешно и плодотворно завършване  :goodluck:стискам ви палци за много  :babyflips: :babyflips: :babyflips:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #898 -: Октомври 08, 2007, 20:54:23 pm »
Аз не съм писала нищо, защото имах някои притеснения.
Вчера извадиха 3, честно казано очаквах по-вече.
На посл. преглед се виждаха 5-6, но вече няма значение.
И ТРИЧКИТЕ са се оплодили.
Утре - трансфер.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #899 -: Октомври 08, 2007, 21:01:09 pm »
Успех на всички момичета в процедури!!!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: