0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #380 -: Септември 21, 2007, 07:29:39 am »
на всички момичета в процедури силно стискам всички палци!!!!!!!!!Успех момичета!!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 preggo preggo preggo
« Отговор #381 -: Септември 21, 2007, 08:36:47 am »
Надеждата умира последна!!!

"Надеждата никога не умира", както казва един ДОБЪР човек  :wink:
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #382 -: Септември 21, 2007, 09:25:52 am »
Много късмет и от мен :goodluck: :balk_21:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #383 -: Септември 21, 2007, 10:07:49 am »
Успех на всички, които са започнали, дано този път ги зарадват двете дълго чакани чертички. Моето второ инвитро е за следващата година, предполагам януари, февруари живот и здраве и за това ще пиша в следващата тема. Вашата сила и борбеност ми вдъхват кураж да продължа напред.Прегръщам ви силно.
*
« Отговор #384 -: Септември 21, 2007, 13:44:58 pm »
Сори за оф топика ама някой знае ли тел. на Маркова в АГто, че трябва спешно да я питам за едни лекарства.
*
« Отговор #385 -: Септември 21, 2007, 14:16:50 pm »
Сори за оф топика ама някой знае ли тел. на Маркова в АГто, че трябва спешно да я питам за едни лекарства.
613805
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
« Отговор #386 -: Септември 21, 2007, 17:32:40 pm »
И аз така знам , че сондажа се прави, за да няма изненади при трансфера, когато е изключено да се правят други манипулаци за да не попречат на имплантирането на ембриона. Всъщност сондажа цели да се разбере проходимостта през шийката на матката, т.е. така наречения цервикален канал дали не е тесен или по някаква причина непроходим.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #387 -: Септември 21, 2007, 17:42:52 pm »
Момичета аз днес очаквам да ми кажат кога ще трансфера -утре или в понеделник та въпросът ми е дали някой знае как може да се помогне някак за по-добро имплантиране?
На мен ми предписаха Медрол за 4 дни по 4 таблетки и прогестерон инжекции ,освен това как мога да си помогна ?  :P
« Отговор #388 -: Септември 21, 2007, 18:24:36 pm »
В клиника Малинов прилагат иглотерапия и някякъв лазер, но не ми е ясно много.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #389 -: Септември 21, 2007, 18:45:42 pm »
Още на трансфера докато лежах си мислих:ето вече съм бременна и запърви път в живота ми ще изпитам това чуство за истинска жена.Имам си дъщеричка.
« Отговор #390 -: Септември 21, 2007, 20:32:03 pm »
трасферът ми ще  е в понеделник!!!!!
което значи на 5 ден от пукцията. :?
Някой знае ли каква е разликата от трансфер на 3 и на 5 ден от пукцията.
Аз май съм много нетърпелива и сега се чувствам малко раздвоенна защо се забавя трансфера ,дали това е предимство или недостатък ....абе май човищинка си е .Трябва да има за какво да се притесняваш инак лошо  :lol:
*
« Отговор #391 -: Септември 21, 2007, 20:48:22 pm »
По-хубаво е като трансфера е 5 ден.Това значи,че се развиват добре. моя трансфер беше на 5 ден. Успех на всички.
*
« Отговор #392 -: Септември 21, 2007, 20:53:14 pm »
трасферът ми ще  е в понеделник!!!!!
което значи на 5 ден от пукцията. :?
Някой знае ли каква е разликата от трансфер на 3 и на 5 ден от пукцията.
Аз май съм много нетърпелива и сега се чувствам малко раздвоенна защо се забавя трансфера ,дали това е предимство или недостатък ....абе май човищинка си е .Трябва да има за какво да се притесняваш инак лошо  :lol:

Е, ти намери за какво да се притесняваш  :lol:
Успех!
« Отговор #393 -: Септември 21, 2007, 20:57:13 pm »
Благодаря на Мими !!!
И аз се разрових из нета и прочетох това онова та съм по-спокойна сега.
Успех на всички в начинанието!!
*
« Отговор #394 -: Септември 21, 2007, 21:46:08 pm »
Много късмет и успех на всички момичета в процедура!  :goodluck: yahoo_17 :goodluck:

« Отговор #395 -: Септември 21, 2007, 22:56:42 pm »
Благодаря на Сигнус!!
Май винаги трябва да се питам защо и как ама нали и писах човищинка си е .
Мерси много аз сега съм наред и спокойна мога да изчакам времето до понеделник. :lol:
Късмет и на останалите почнали опити или са в очакване на започване на опити ,и не бъдете припрени като мене ....няма да ви помогне запазете спокойствие. 8)
*
« Отговор #396 -: Септември 22, 2007, 09:06:02 am »
Хей Нушка76 някога стимулирали ли са те ?Ако не започването с по-малка доза по-добре -винаги може да се увеличи дозата според как отговаря тялото ти на стимулация.
Кой от двамата ще ти прави инвитрото ? На него се довери !!! :D
   Благодаря ти,мила...за съвета. :bighug:Предната ми стимулация е била със 150 Metrodin/5 дни/,слад това дозата ми е увеличена на 225.Но това беше '99 год.,незная как ще реагирам на Пурегона.Но и аз реших да послушам този,който ще води стимулацията.Имам една питанка:Тъй като съпруга ми може и да не е в България за оплождането/имаме замразена сперма,замразихме още миналата година,защото нали уж щях да почвам февруари,но... :(/ Нещо докторите не са ентусиазирани от факта,че може да се наложи да правим със замразена... :( Аз доста четох....и също малко съм обезкуражена :(  Има ли някой,който е правил опита по този начин?  Чудех се дали да не отворя тема "За и Против замразяване на сперма или ембриони"... :)

Това за започването с по-малка доза не е съвсем така. Зависи - при по-възрастни пациентки при които се предполага, че ще има по-незадоволителен яйчников отговор е по-добре да се започне с по-големи дози, за да тръгнат повече фоликули едновременно. Ако се започне с по-малки дози и не тръгнат добре фоликулите последващо увеличение не би помогнало съществено. Това ми се изясни след разговор с д-р Владимиров. Но пак казвам това се отнася за пациентки в по-напреднала възраст, при които се предполага не много добър яйчников отговор. Относно ентусиазма на докторите за използване на замразена сперма - повярвай им! Доколкото зразбрах от обясненията на Александров след едно замразяване и последващо размразяване сперматозоидите намаляват подвижността си, което може да доведе до проблем при самото оплождане. Така, че е по-добре да се работи с пресен материал.

Лек и усмихнат ден от мен  :D
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
*
« Отговор #397 -: Септември 22, 2007, 20:25:32 pm »
 И аз да се запиша-вчера бях при моята лекарка,и ако всичко върви нормално,моето ин-витро ще е през ноември.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #398 -: Септември 23, 2007, 11:02:04 am »
Вчера започнахме с Декапептил 0.1
*
« Отговор #399 -: Септември 23, 2007, 11:13:30 am »
Жени,  :bighug:
Другото го знаеш!  :)