0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #340 -: Септември 20, 2007, 14:36:43 pm »
Моите документи по ЗК подадох на 29март и на 17 септември получих отговор че съм одобрена.Сега следващия понеделник 24 септември чакам да получа протоколите,че на 1 или 2 октомври ще почвам.
*
« Отговор #341 -: Септември 20, 2007, 14:55:39 pm »
Абе мацки, не че нещо ама си има специална тема за протоколи и одобрения. :wink:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8542.msg263949#new
*
« Отговор #342 -: Септември 20, 2007, 15:51:47 pm »
Джини, мила, само за информация - на доста момичета вече в АГ Варна им се направиха пункциите. Включително и на мен.
Успех на всички  :D
P.S. Ако говориш за нормалните пункции, де  :oops:

За нормалните говоря. Ами защото все гледам в компютъра, вече ще го глътна, на кого докъде са стигнали нещата и никой не пише да разкаже. Аз много се вълнувам и нямам търпение да дойда на работа и да си пусна нета /защото в къщи все не мога/. Абе знам, че на момичетата им е много важен момента и сигурно не им се пише. Стикам палци!!!
*
« Отговор #343 -: Септември 20, 2007, 15:58:31 pm »
Ох и аз съм така!! Жадувам за хубави новини и за развитие, че да си вдъхна надежда. Хайде момичета похвалете се!!!
*
« Отговор #344 -: Септември 20, 2007, 16:16:01 pm »
Жадувам за хубави новини и за развитие, че да си вдъхна надежда. Хайде момичета похвалете се!!!
Ами рано е момичета, много бързате. Аз съм втория трансфер за сезона в АГ-Варна, първата дама няма да я издавам. :wink:  Значи първо трябва да се похвалим ние двете и след това всички останали.  :lol:
« Отговор #345 -: Септември 20, 2007, 16:35:14 pm »
Здравейте момичета!
Пукцията мина добре .Не ме боля и как ли де ме боли като бях под пълна упойка ама после се чуствах малко страно но нищо подобно на болка(слава тебе Господи).Извадиха 15 яйца ,днес ще разбера колко са се оплодили и кога ще е трансфера ,то опциите са две събота или понеделник та...
Прогестерона е инжекции няма опция хапчета или крем.Не е чак толкова болезнено колкото си спомнях.Като момиче са ми били всеки месец в продължение на една година прогестерон -та си болеше и то доста .....ама сега май съм поотраснала и съм станала по-търпелива кой знае ама нещо ми няма.Пия Доксациклин който почнах денят преди пукцията ,медрол който почвам от днес и също така детски аспирин.След 6 дни от прогестеронните инжекции ще си слагам естрогенни лепенки  и разбира се не съм спряла да пия витамини .
Аз да си призная не съм В България и незнам на какво викате сондаж-на мен ми правиха цветна снимка ,ама не с ренген а с ултра саунд преди да започна стимулация по време на противозачатъчните.Предполагам е нещо подобно ,защото с тая манипулация проверяват проходимоста на трабите,състоянието и положението на матката .
На всички пожелавам успешни и беаболезнени манипулации с положителни резултати!
Късмет! :D
*
« Отговор #346 -: Септември 20, 2007, 16:37:14 pm »
Хайде Peta!!!! Стискам ти палци миличка за добри новини :goodluck: :crossfingers: :bfp1: stork-girl :balk_103:
« Отговор #347 -: Септември 20, 2007, 16:46:16 pm »
Peta,Aneliarousseva....стискам ви   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  :blowingdust: :blowingdust2: 
« Отговор #348 -: Септември 20, 2007, 16:58:28 pm »
Благодаря много Нушка76 !
Всички имаме нужда отмного  късмет и търпение май....
« Отговор #349 -: Септември 20, 2007, 17:09:26 pm »
Благодаря много Нушка76 !
Всички имаме нужда отмного  късмет и търпение май....

Така си е..... :D :D :D  Нещо са ме прихванали тези дни....не мога да се контролирам.Уж не ми е за първи път и би трябвало да съм по-улегнала  :wink:,но вълнението напира..,напира.... :wink:  Ох..,веднъж да започна.... :D,тогава пък ще се дерзая за други неща.... :wink: Но и това вълнение си е хубаво по свой си начин,нали... :wink: КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА,не мога да спра да го повтарям... :D  Чакаме новини,бъдещи МАМИ..... :balk_602:
« Отговор #350 -: Септември 20, 2007, 17:19:44 pm »
Нушка76 от твоята уста в Божиите уши !!!
И на мен не ми е за първи път ,ама всеки път се вълнувам като че ли ми е за първи път та те разбирам   :D
Успех на Всички !!

« Отговор #351 -: Септември 20, 2007, 17:47:37 pm »
Aneliarousseva, успех и стиснати палци от мен.
*
« Отговор #352 -: Септември 20, 2007, 18:14:42 pm »
Анелия, силно, много силно стиснати палци за хубави ембриончета!  :crossfingers::crossfingers:

Пета, а ти направо ме изуми. Нямах представа, че си в процедура в момента. Бях с впечатление, че ще е след октомври.  8O Или не съм чела внимателно.  :oops:
Много, много силно ти стискам палци, че да повлечеш крака после. :crossfingers::crossfingers:
*
« Отговор #353 -: Септември 20, 2007, 18:21:52 pm »
Пета, а ти направо ме изуми. Нямах представа, че си в процедура в момента. Бях с впечатление, че ще е след октомври.  8O Или не съм чела внимателно.  :oops:
Чела си внимателно, повредата не е в воя телевизор, както се казва.  :wink: И аз мислех, че ще стартирам октомври, но настъпиха леееки промени.  :lol:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #354 -: Септември 20, 2007, 18:24:18 pm »
Маркова казва,че трябва да ме стимулират със 150 единици Пурегон,а Александров с 300..По принцип Маркова ще ми води стимулацията

Трябва да решиш на кого да се довериш.
Аз ще съм с 400 ед. пурегон на ден по преценка на д-р Александров.
« Отговор #355 -: Септември 20, 2007, 18:25:14 pm »
Момичета,обръщам се към вас,защото съм притеснена,не зная какво да правя. :(  На 08.10 както вече писах ми е сондажа и надявам се няколко дни след това да започна стимулация.Но съм объркана :( :( :(.Маркова казва,че трябва да ме стимулират със 150 единици Пурегон,а Александров с 300..По принцип Маркова ще ми води стимулацията,но Александров ми прави лапарото и ходя и при него за прегледи.Не зная на кого да се доверя,вярвам и на двамата и сега съм много раздвоена....Имам пълно доверие на Александров,но пък не мога скришно от Маркова да си бия още 150 единици..,ами ако нещо се обърка....,тя няма да е наясно какво става... :( Маля посъветвайте ме... :(
момичета, простете за невежеството, но какво е това "сондаж";
*
« Отговор #356 -: Септември 20, 2007, 18:27:03 pm »

Сондажът е пробен трансфер - с катетър като този, който ще се ползва при трянсфера, се проверява проходимостта на шийката и дълбочината на матката, за да няма изненади на самия трансфер, когато в катетъра ще бъдат ембриончетата.
« Отговор #357 -: Септември 20, 2007, 18:28:20 pm »
Момичета,обръщам се към вас,защото съм притеснена,не зная какво да правя. :(  На 08.10 както вече писах ми е сондажа и надявам се няколко дни след това да започна стимулация.Но съм объркана :( :( :(.Маркова казва,че трябва да ме стимулират със 150 единици Пурегон,а Александров с 300..По принцип Маркова ще ми води стимулацията,но Александров ми прави лапарото и ходя и при него за прегледи.Не зная на кого да се доверя,вярвам и на двамата и сега съм много раздвоена....Имам пълно доверие на Александров,но пък не мога скришно от Маркова да си бия още 150 единици..,ами ако нещо се обърка....,тя няма да е наясно какво става... :( Маля посъветвайте ме... :(

Ако беше пуснала търсачката (горе дясно поленцето) щеше да намериш всичко необходимо  :lol:

Виж тук

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #358 -: Септември 20, 2007, 18:31:11 pm »

Да не сме на изпит??? :lol:
« Отговор #359 -: Септември 20, 2007, 18:46:35 pm »

Трябва да решиш на кого да се довериш.
Аз ще съм с 400 ед. пурегон на ден по преценка на д-р Александров.
[/quote] Права си,трябва да реша.... :(  Най-вероятно ще оставя нещата както ги вижда Маркова.Все пак тя ще ми води стимулацията и така е редно.Поне ще знае в даден момент какво да прави.А ако слушам и единият и другият ще стане пълна каша. :wink:  То и в главата ми в момента е пълна каша.... :wink: :wink: :wink: