0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноемвр&
« Отговор #320 -: Септември 19, 2007, 23:41:43 pm »
Ако това ще ти е от полза....миналата година си подадох документите на 03.04 и получих отговор декември месец.Дано тази година действат по-бързо,но... :(
БЛАГОДАРЯ ТИ
ИМА ЛИ НЯКОЙ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОТ ОЛИМЕД ВЪВ ВАРНА
И МОЖЕ ЛИ КОГАТО Е ГОТОВ ПРОТОКОЛА И ОДОБРЕН ЕСТЕСТВЕНО, ДА ОТИДЕШ И ДА РАБОТИШ С ДРУГ ЕКИП
БЛАГОДАРЯ

БЛАГОДАРЯ ТИ
ИМА ЛИ НЯКОЙ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ОТ ОЛИМЕД ВЪВ ВАРНА
И МОЖЕ ЛИ КОГАТО Е ГОТОВ ПРОТОКОЛА И ОДОБРЕН ЕСТЕСТВЕНО, ДА ОТИДЕШ И ДА РАБОТИШ С ДРУГ ЕКИП
БЛАГОДАРЯ
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #321 -: Септември 19, 2007, 23:50:24 pm »
Ако някой има впечатление ще отговори,аз лично не съм чула да се споменава нещо за там, вероятно от скоро правят инвитро.
За здравната каса има срок в който да си вземеш лекарствата, но кога точно ще започнеш си решаваш ти и лекарят при когото си се насочила. Може да се смени клиниката, но предполагам не е много приятно, стига и в друга да те приемат с този протокол, не знам как са отношенията в подобен случай.
Бих те помолила да пишеш с малки букви както си му е реда, така все едно се караш.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #322 -: Септември 19, 2007, 23:55:34 pm »
Първият път правих Ин Витро в Олимед.Честно да ти кажа,не съм доволна.И не защото не е станало нищо,а от други съображения.Имам позната,която тази година прави 3 опита отново там и тя не е доволна/въпреки,че я предупредих/.Имам друга позната пак прави там,но 2002 г....и тя е на същото мнение.Нещо......поне за мен,не са добри,имат доста пропуски....Иначе Монастирска е много сладкодумна...,така те омагьосва....Незная...,това е мое мнение,никого не ангажирам с него.
*
« Отговор #323 -: Септември 20, 2007, 08:38:26 am »
Аз сьщо правих инвитро там юли но при др.Симеонова.Моито инвитро беше оспешно но за кратко бяха се хванали 2 ембриона и в 7 седмица всичко свьрши.Като отношение немога да се оплача.
*
« Отговор #324 -: Септември 20, 2007, 08:43:24 am »
Георгия,по мое мнение бягай далеч от тях,ето някои теми:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=10952.0

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=3071.0

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8483.0

А ако се разровиш още във форума(пусни просто Олимед в търсачката) и ще намериш доста неща..и то 99% лоши...много са зле,доколкото знам нямат точна идея какво правят - а за отношението,че било добро - ми то има си хас поне откъм отношение да не го докарват - като ти съдират кожата с двойно и тройно повече пари от всички други клиники(виж първата тема горе).... 8O
Все пак изборът си е твой. Успех!
« Последна редакция: Септември 20, 2007, 08:53:47 am от Counterfeit »

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #325 -: Септември 20, 2007, 08:46:56 am »
Георгия, да се включа и аз!
Подкрепям останалите с негативизма към Олимед.
Иначе за протоколите - може, аз лично бях с протоколи от Олимед и направих инвитро в АГ Варна. А иначе само ще ти кажа, че в АГ цената на процедурата е 1800, а в Олимед 3200!  8O 8O 8O Сама си направи заключенията.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #326 -: Септември 20, 2007, 09:01:34 am »
Момичета,обръщам се към вас,защото съм притеснена,не зная какво да правя. :(  На 08.10 както вече писах ми е сондажа и надявам се няколко дни след това да започна стимулация.Но съм объркана :( :( :(.Маркова казва,че трябва да ме стимулират със 150 единици Пурегон,а Александров с 300..По принцип Маркова ще ми води стимулацията,но Александров ми прави лапарото и ходя и при него за прегледи.Не зная на кого да се доверя,вярвам и на двамата и сега съм много раздвоена....Имам пълно доверие на Александров,но пък не мога скришно от Маркова да си бия още 150 единици..,ами ако нещо се обърка....,тя няма да е наясно какво става... :( Маля посъветвайте ме... :(
« Отговор #327 -: Септември 20, 2007, 09:10:35 am »
Маркова казва,че трябва да ме стимулират със 150 единици Пурегон,а Александров с 300.
Моето лично мнение е ,че преди да започне самата стимулацията е трудно да се каже каква е точната доза за теб. Ще започнеш с някаква доза , при необходимост тя ще се увеличи или намали. На своя глава в никакъв случай !!! няма да си променяш дозата. Лекаря , който ти следи стимулацията ще я определи. Не се притеснявай предварително , а се довери на док.  :wink:
Успех ти пожелавам
« Отговор #328 -: Септември 20, 2007, 09:17:26 am »
Благодаря ти Angelina...Но ако лекарят предцени в последствие да ми увеличи дозата,дали ще мога да направя хубави фолекулили,не е ли по-добре да започна с по-голяма доза,а в последствие да се намали..Ох.....,направо се побърквам... :( :( :(
« Отговор #329 -: Септември 20, 2007, 09:19:47 am »
Ще направиш хубави фоликули спокойно ,лекарите си знаят работаата. И се успокой,  притеснението в никакъв случай не ти помага  :)
« Отговор #330 -: Септември 20, 2007, 09:23:36 am »
Ще се опитам да се поуспокоя....Много ти благодаря...Може би ще се доверя на Маркова,все пак тя ще ми проследи стимулацията.Редно е да спазя нейните препоръки, :(
*
« Отговор #331 -: Септември 20, 2007, 09:24:25 am »
вероятно от скоро правят инвитро

Да, да, от скоро ... Има няма 10 години  :wink:  :lol:
« Отговор #332 -: Септември 20, 2007, 10:22:34 am »
Момичета има въпрос за пункцията.Това се прави с упойка нали?Има ли болки след това.И за да бъда още по точна имам задържани фоликули,въпреки че вече втори месец съм на Логест.Док каза че ако не се пукнат ще ми ги пука оперативно.Моля ако на някой му са правили такава пункция да сподели мнение,че съм обезумяла от старх. :balk_80:
« Отговор #333 -: Септември 20, 2007, 10:29:13 am »
По принцип процедура за инвитро се започва ако няма задържани фуликули и затова много често 1 месец преди това се пият противозачатъчни. Пункцията сама по себе си се прави с упойка. След пункцията нищо ти няма или най-много само леки болки, ако има по сериозни оплаквани трябва веднага да се търси лекаря. Това не би трябвало да се случи ако пункцията е протекла нормално. Протича кратко и  не е изобщо страшно, нито пък боли.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #334 -: Септември 20, 2007, 11:28:07 am »
пункцията се прави с пална упоика.изобщо не боли по време на процедурата.след това болките са като при цикал.но аз мисля 4е теб те интересува сондата при нея се пукат задаржаните фуликули които са станали на кисти4ки ако има такива.ина4е предназна4ението на сондата е друго но и това може да се сварши между другото таи като и тя е с упоика
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...
« Отговор #335 -: Септември 20, 2007, 11:46:20 am »
Благодаря че се включихте толкова бързо.На мен това нещо ми предстои следващия четвъртък.И сондаж и може би пункция на кистите(дано са се спукали от самосебе си).
Чао и късмет на всички момичета!
*
« Отговор #336 -: Септември 20, 2007, 12:25:47 pm »
Анелия, тъкмо се чудех, че е време на някои момичета вече да се прави пункция. Дано всичко да е наред с яйчицата. Успех! Чакам те да се обадиш пак.
*
« Отговор #337 -: Септември 20, 2007, 12:27:52 pm »
Пак съм аз. Прогестерона не е ли на таблетки. Защо на инжекция?
*
« Отговор #338 -: Септември 20, 2007, 13:09:04 pm »
Джини, мила, само за информация - на доста момичета вече в АГ Варна им се направиха пункциите. Включително и на мен.
Успех на всички  :D
P.S. Ако говориш за нормалните пункции, де  :oops:
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #339 -: Септември 20, 2007, 13:11:49 pm »
[ЗА ПРЪВ ПЪТ СЕ ВКЛЮЧВАМ
МОЛЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯ - ЧАКАМ ОДОБРЕНИЕ ОТ КАСАТА, ПОДАДОХ ДОКУМЕНТИ В КРАЯ НА МАРТ И ПЪРВАТА СЕДМИЦА НА АПРИЛ СА ПРИДВИЖЕНИ НЕЩАТА
ВЪПРОСА МИ Е, СЛЕД КАТО МИ ОТГОВАРЯТ, ЧЕ ВЪПРОС НА НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ЩЕ Е ОТГОВОРА ОТ КАСАТА, ИМАМ ЛИ НАДЕЖДИ ЗА ТАЗИ ГОДИНА
Т.Е НЯКОЯ ОТ ВАС ПОЛУЧИЛА ЛИ Е СКОРО ПРОТОКОЛА????
БЛАГОДАРЯ
Аз моите документи по ЗК ги подадох 12.03.2007г. и отговор получих едва началото на септември месец.Вече успях да взема от аптека"БРЕГАЛНИЦА" 2 от лекрствата , но ми казаха че Меногона ще го имат октомври месец.И както вече споменх ,мисля октомври да започвам при доц. Маркова ин витро независимо дали е дошъл меногона или не ако трябва ще го купя само него немога повече да чакам.9г. чакам бебе и няма и няма.