0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #240 -: Септември 15, 2007, 21:28:35 pm »
Честито, Димитрова!
 :D
*
« Отговор #241 -: Септември 16, 2007, 09:19:05 am »
А за инвитрото да в Плевен в клиниката на доц.Конова го правих и съм много доволна и благодарна на целия екип там.
А можеш ли да кажеш каква е цената на ин витрото там или  колко ти излезе на теб. Ако пък ни разкажеш как е минала самата процедура - ще ни бъдеш много полезна. В сайта им не видях цени(не съм влизала скоро, може да са ги написали вече!?). Писах им, но и никой не ми е отговорил.

*
« Отговор #242 -: Септември 16, 2007, 10:44:57 am »
Честито Димитрова и лека бременност. :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :bighug: :cheerleader:
http://www.mamaibebe.com/index.php/www/17/бременност.мама.и.бебе/Седмица.след.седмица/
« Отговор #243 -: Септември 16, 2007, 14:37:08 pm »
Честито Димитрова.Желая ти лека и безпроблемна бременност.При доктор Емин ли беше?Там целия екип е страхотен.
*
« Отговор #244 -: Септември 16, 2007, 17:11:34 pm »
Димитрова, честито!
ЧХГ-то ти е прекрасно. желая ти леки и безоблачни 9 месеца и здраво бебе.
Браво на екипът на доц. Конова.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #245 -: Септември 16, 2007, 19:09:48 pm »
Честито Димитрова.Желая ти лека и безпроблемна бременност.При доктор Емин ли беше?Там целия екип е страхотен.
Да при д-р Емин бях...мисля че е страхотен лекар и както казваш целият екип на доц.Конова са просто невероятни.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #246 -: Септември 16, 2007, 19:16:13 pm »
Димитрова, и от мен поздравления! Дай боже още хубави новини с адрес Плевен! Лека бременност! :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #247 -: Септември 16, 2007, 19:45:52 pm »
Не се шашкай Арлина за бройката ,не е важна колко много са а колко са качествените.
Спокойствие предстоят ти още дни на стимулация та има какво още да очакваш.
Първо се шашнах че имам малко ,а сега се шашкам че не са ли много та да успеят да достигнат нужната големина (днес ми казаха че ще триябва да достигнат 18,5 мм )а аз имам само една фоликула която е 17мм другите са кам 14мм и надолу ....
Мисля че повечето жени са устроени така че винаги трябва да се притесняват за нещо ......поне аз май съм таква.....
Та спокойствие само това работи  в твоя полза ,не се притеснявай .
Горе главата !!! :)

aneliqrousseva Благодаря ти за хубавите думи.Утре 7 ден сьм на преглед отново и дано има хубави новини.
  Желая и на теб успех и много кьсмет! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #248 -: Септември 16, 2007, 20:50:48 pm »
Браво и честито, Димитрова!Успех нататък! :D :D :D
Успех и на другите мацки! :wink:
« Отговор #249 -: Септември 16, 2007, 22:47:05 pm »
ЧЕСТИТО,ДИМИТРОВА!!!   УСПЕХ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА. :D :D :D
« Отговор #250 -: Септември 17, 2007, 03:15:33 am »
Спокойно само Арлйн....всичко ще е наред!!!!
На мен ми точат кръв всеки ден напоследък (май съм попаднала на вампири  :lol: в клиниката )и всеки ден се промениа денят Х ама аз не се шашкам .Знам че трябва да назрее момента и да има достатъчно на бройка и големи фолекули преди да ги вадят от мен .Спокойна съм защото и не съм на работа вече и нямя на кой да обяснявам как динамично се промениат нещата с мен по точно в мен .....
Днес ми е 9 ден та то неостанало бре ..... :P
Голямото чакане е после ,да видя как ще се справя с него ??
Да пишеш как е минало ,и не забравяй всичко е строго индивидуално важното е да имаш късмет който ти пожелавам от сърце
Стискам ти палци !!!! :crossfingers:  Успех!!!
*
« Отговор #251 -: Септември 17, 2007, 11:51:02 am »
Знае ли някой за коплекта за ин-витро, дето трябва да си го купя от аптеката на Брегалница /за тези които ще правят ин-витро във Варна/, решила съм да си набавя консумативите от другаде, защото не ми се дават грешни пари 50-60 лв. отгоре за консумативи, дето мога да си купя от другаде, та мисълта ми е дали ще ми се развикат много, ако донеса комплекта от другаде.
Не стига, че си броя всеки лев за да имам пари да процедурите, ами сега и да пълня джоба на някой друг. Какво мислите?
*
« Отговор #252 -: Септември 17, 2007, 12:01:47 pm »
Димитрова - Честито  :)
Лека бременност и успех до края :) и само положителни емоции :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #253 -: Септември 17, 2007, 12:35:02 pm »
ЧЕСТИТО ДИМИТРОВА! ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ ДО КРАЯ!

УСПЕХ И НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА, НА КОИТО И ПРЕДСТОИ АРТ! Аз съм една от вас :)

*
« Отговор #254 -: Септември 17, 2007, 13:25:14 pm »
та мисълта ми е дали ще ми се развикат много, ако донеса комплекта от другаде.
Абе няма да ти се зарадват много, ама все пак може да пробваш. И да се развикат ще им мине, пък и ти не можеш ли да викаш?  :wink:
 Все пак не всички сме богати.........
*
« Отговор #255 -: Септември 17, 2007, 13:34:45 pm »
Вече и на мен ми изписаха лекарствата - Puregon и Cetrotide. Не разбрах за какво се използва Cetrotide. Знае ли някой?
*
« Отговор #256 -: Септември 17, 2007, 13:52:54 pm »
Цетротид блокира LH и FSH и подтиска овулацията.
По-лек блокаж се прави с него. Почва се на 5-6 ден от стимулацията и се бие около 5 дни до пункцията.
Поне на мен това ми обясни Александров.
Каза ми, че с Цетротид гарантирано няма да се получи хиперстимулация.
*
« Отговор #257 -: Септември 17, 2007, 14:18:52 pm »
Значи с Пурегона надуват овулацията, а после какво-слагат ти едновременно и Пурегона и Цитротида ли? Или спират Пурегона и ти слагат само Цитротид за да не се образуват нови фоликули, а само да узреят същестуващите ли?
Нещо ми е объркано.
*
« Отговор #258 -: Септември 17, 2007, 15:00:47 pm »
С Пурегон се стимулират яйчниците да произведат повече фоликули. Не се стимулира овулация. А с Цетротид се блокира овулацията - не трябва да има овулация в цикъла, когато те стимулират, за да може да се извадят яйцеклетките посредством пункция.
Пурегон и Цетротид ще ти ги слагат едновременно през част от дните.
« Отговор #259 -: Септември 17, 2007, 15:05:50 pm »
Здравей Джини
Лекарствато за което  питаш е антигон-предпазва от преждевременна овулация .С него се дава възможност на повечето фолекули да узреят и да достигнат нужната големина.Обикновено се запова стимулация и на 5-6 ден от стимулацията се прибавя това лекарство за да контролират овулацията ......всичките лекарства се използват докато не ти кажат да си биеш лекарството което предизвиква овулация и след 1-2 се събират яйцата ......
Лекарството за което питаш е подобно на Лупрона като деиствие но за разлика от Лупрона който се бие до 2 седмици  преди стимулацията за да потисне естрогенна който произвеждаш и с това да те предпази от свръх стимулация (и с джете лекарства лекарите имат пълен контрол над процеса на образуване на фоликули и достигането им до зрялост )това се бие само 3-5 дена зависи как растат фоликулите в теб.
дано не съм те объркала с моите обяснения..... аз съм на подобен протокол само че лекарството е различно ,а предишният път  бях по дългият протокол и Лупрон
Успех