0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #220 -: Септември 15, 2007, 12:19:35 pm »
Петя  :crossfingers: :crossfingers: на18 09
:balk_602:
*
« Отговор #221 -: Септември 15, 2007, 12:59:49 pm »
На всички пожелавам само :bfp1:
« Отговор #222 -: Септември 15, 2007, 16:09:00 pm »
То и лежането се превръща в стрес ако човек не е свикнал много да се излежава и обича да се движи, но във всеки случей и докторите не са стигнали до единно заключение по въпроса доколкото съм разпитвала. Със сигурност е добре да няма натоварвания и човек да е спокоен и да не го мисли много. Аз имам една приятелка дето е с близнаци и през повечето време ходеше на работа, защото не я свърташе само да седи и лежи в къщи.  :lol:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #223 -: Септември 15, 2007, 16:15:41 pm »
Момичета, след първия си трансфер ходих на работа, след втория лежах и почивах, защото и аз като вас исках да съм спокойна и т.н.
Резултатът и двата пъти беше един и същ /отрицателен/, така че едва ли е от толкова голямо значение дали ще се ходи на работа или не /ако говорим за работа без големи физически натоварвания/.
Дерзайте и не мислете толкова много  :D Това си е Божа работа  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #224 -: Септември 15, 2007, 17:48:23 pm »
здравейте,моето инвитро беше през август.На 31 авгут ми беше трансфера и днес 15 дена по късно кръвният е 1103.94 (м 0.5 - 2.67mIU/ml ; ж. 0.5 - 2.mIU/ml  :D че е положителен ми е ясно но според вас висок ли е или е нормален.Още не мога да повярвам че ми се случва....пожелавам на всички успехи и само положителни тестве.

« Отговор #225 -: Септември 15, 2007, 18:11:51 pm »
Честито Димитрова  :D и лека бременност
Според мен е прекрасен резултат. Колко ембриончета ти върнаха?
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #226 -: Септември 15, 2007, 18:15:33 pm »
Благодаря  :D върнаха ми 3 ембриончета... и затова питам за резултата...

« Отговор #227 -: Септември 15, 2007, 18:40:33 pm »
Здравейте мили момичета!!
7 дни на стимулация ,от 2 дена си бия и Антагонист .Днес пак се замерваха яйцата-аз нещо не съм разбрала ....имала съм 8 само в левият яйчник а в десният 11 яйца ..и най-големи са в дясно.Във Вторник или в сряда ще ми вадят яйцата а после след 3-5 дни обратно и голямото чакане......
Аз спрях да ходя на работа от днес ,стана непоносимо -искаха ми да им кажа точно кога ще отсъствам и.......то никой не знае та камо ли аз ......та това беше краят на моята  работа .
Утре пак имам лаборатория та ще се разбере точно кога ще е деня Х.
Успех
« Отговор #228 -: Септември 15, 2007, 18:45:25 pm »
Браво Димитрова !!!!
Голяма радост !!!!Лека бременост ти желая !!!
*
« Отговор #229 -: Септември 15, 2007, 18:57:46 pm »
Честито, Димитрова! Лека бременност ти желая! Къде го прави това ин витро през август - вероятно си в чужбина, нали?
Успех на всички момичета в процедури, а на чакащите резултати - да са само положителни!

« Отговор #230 -: Септември 15, 2007, 19:02:46 pm »
Честито Димитрова!
Лека бременност до края!
[/color]
*
« Отговор #231 -: Септември 15, 2007, 19:03:58 pm »

Честито Димитрова!Желая ти лека и спокойна бременност!

Момичета за сьжаление аз не мога да се похваля с много ембриончета.Само 5 :balk_144:на 5 ден.
*
« Отговор #232 -: Септември 15, 2007, 19:05:39 pm »
Сега прочетох в друга тема, че Димитрова е забременяла в Плевен. Много се радвам на такива новини!

*
« Отговор #233 -: Септември 15, 2007, 19:11:40 pm »
Честито Димитрова, лека и безпроблемна бременост, височко ти е ЧХГ-то - вероятно близнаци или три :D, но при всяка жена е индивидуално какви ще са стойностите :)

Момичета за сьжаление аз не мога да се похваля с много ембриончета.Само 5 :balk_144:на 5 ден.

Арлина имаш 5 фоликула на 5 ден от стимулацията или имаш 5 ембриона на 5 ден от оплождането, защото второто си е направо мечта :) Успех!
« Последна редакция: Септември 15, 2007, 19:15:41 pm от st »
*
« Отговор #234 -: Септември 15, 2007, 19:28:53 pm »

Арлина имаш 5 фоликула на 5 ден от стимулацията или имаш 5 ембриона на 5 ден от оплождането, защото второто си е направо мечта :) Успех!
[/quote]
Sorry!
Грешка!!!  Де кьсмет 5 ембриончета.имах предвид 5 фоликула на 5 ден от стимулацията.
*
« Отговор #235 -: Септември 15, 2007, 19:34:42 pm »
Спокойно, важното е да извадят и 5 зрели яйцеклетки на пункцията, а може и още фоликули да израстнат :D
« Отговор #236 -: Септември 15, 2007, 19:40:32 pm »
Честито Димитрова! Лека и безпроблемна бременност.
Арлина, не се притеснявай за бройката по важно е да са с добро качество.Имаш стиснати палци от мен.
Успех на всички момичета от есенната сесия.
*
« Отговор #237 -: Септември 15, 2007, 19:46:06 pm »

Благодаря Ви st и flower76 за подкрепата.
« Отговор #238 -: Септември 15, 2007, 20:17:55 pm »
Не се шашкай Арлина за бройката ,не е важна колко много са а колко са качествените.
Спокойствие предстоят ти още дни на стимулация та има какво още да очакваш.
Първо се шашнах че имам малко ,а сега се шашкам че не са ли много та да успеят да достигнат нужната големина (днес ми казаха че ще триябва да достигнат 18,5 мм )а аз имам само една фоликула която е 17мм другите са кам 14мм и надолу ....
Мисля че повечето жени са устроени така че винаги трябва да се притесняват за нещо ......поне аз май съм таква.....
Та спокойствие само това работи  в твоя полза ,не се притеснявай .
Горе главата !!! :)
« Отговор #239 -: Септември 15, 2007, 20:59:00 pm »
Благодаря на всички момичета за пожеланията.Пожелавам на всички такава радост в най скоро време и стискам палци на всички които вмомента са в процедурата и много  :bfp: А за инвитрото да в Плевен в клиниката на доц.Конова го правих и съм много доволна и благодарна на целия екип там.