0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #100 -: Септември 04, 2007, 23:09:10 pm »
Благодаря ви мили виртуални приятелки.
Мен вече си ме тресе притеснението и започнаха да ми нахлуват разни мисли в главицата. Тъй като кръвния тест ми е чак в събота и тогава вече Док ще реши какво ще правим, искам да ви попитам нещо. Аз съм с висок пролактин и микроаденома и вече повече от година вземам Достинекс, след трансфера Док. ми каза да продължавам да пия Достинекс докато дойде време за теста. В инструкциите четох, че при бременност Достинекс трябва да се спре и аз сега се притеснявам може ли да стане нещо с плода, може ли да се предизвика спонтанен аборт от тези хапчета, въпреки че са доста добри, знаете ли нещо по въпроса момичета? Имам да взема още една половинка Достинекс в четвъртък и вече в събота ще говоря с Док. за това. Мисля си, че тя си знае работата и че щом ми е казала да продължа да го вземам до деня на теста значи едва ли би навредило, но нали все за нещо трябва да се тревожа, това съм си аз  :oops:. Моля ви ако имате някаква информация относно ранна бременност и Достинекс ще съм ви благодарна или ако някоя от вас е преминала през това.
Благодаря ви предварително.
Извинявам се за дългите писания, но притеснение ме гони момичета  :oops:
« Отговор #101 -: Септември 04, 2007, 23:48:34 pm »
Здравей Съни !!
Разбира се че ще е положителен теста имай търпение !!!!
Добре  си повела крак вече за септемврийската сесия!!!!
Сега можеш спокойно да си изчакаш теста да потвърди добрата новина
А на останалите който още се борят много късмет и радост!!! :D
*
« Отговор #102 -: Септември 05, 2007, 00:23:25 am »
sunnyflower, честито миличка! Щом е отчел домашния тест, и кръвния в събота ще отчете. За ПМС си е съвсем нормално да го имаш в начална бременност. Сега само си почивай повече и всичко ще е наред.
« Отговор #103 -: Септември 05, 2007, 07:41:31 am »
sunnyflower,тихичко ЧЕСТИТО и от мен :goodluck: :crossfingers:

*
« Отговор #104 -: Септември 05, 2007, 08:27:58 am »
Честито мила Съни! :D Прекрасна новина!
Чудесно начало на есенната група! Дано и тук завалят положителните резултати както през лятото! :D
Относно Достинекса  те разбирам, защото и аз имам микроаденом и винаги съм се питала ако ми се случи чудото някой ден какво да правя с хапчетата. Вярвай на своя доктор, щом така е казала значи си го пий Достинекса, а съботата е съвсем близо. Аборт съм чувала, че е възможен при ряско спиране на хапчетата. Така, че мила не се притеснявай излишно! Пожелавам ти само усмивки от тук нататък! :D
« Отговор #105 -: Септември 05, 2007, 09:07:49 am »
Честито мила!Малко време има до събота, дано твоето начало постави успешен старт на есенната групичка и тя да надмине лятната по :bfp:
Желая ти успех до края! :lol:
[/color]
*
« Отговор #106 -: Септември 05, 2007, 09:14:25 am »
Съни, с прекрасна новина започваш есенната серия! Стискам палци в събота ЧХГто да е като за световно!  :crossfingers: :crossfingers:
А толкова ранен уринен да отчете 2 чертички, Касси, не ти ли намирисва на повече от 1 бебче? Ти ги усещаш тези работи ;) (чакайте да не се изложа, че не знам колко ембриона са върнали на Съни  :?)

Хайде все така да върви тази есен!
*
« Отговор #107 -: Септември 05, 2007, 10:12:38 am »
Хайде Съни дано да повлечеш крак за всички нас от есенната серия. Стискам палци за събота. Не мисли за никакви симптоми, мисли за памперси и се усмихвай по-често. Всичко ще бъде наред.  :hug2:
« Отговор #108 -: Септември 05, 2007, 10:48:56 am »
Желая успех на всички! Аз също мисла да започна опитите през октомври пък каквото стане.
« Отговор #109 -: Септември 05, 2007, 11:48:48 am »
sunnyflower едно тихичко и от сърце - честито. Стискам палци за събота. Вярвам, че ще има само радостни новини. :bighug: :bighug: :goodluck:
*
« Отговор #110 -: Септември 05, 2007, 13:57:01 pm »
И аз да се похваля 13 ден след трансефера ЧХГ 206.8. Пожелавам на всички такъв резултат. :P
http://www.mamaibebe.com/index.php/www/17/бременност.мама.и.бебе/Седмица.след.седмица/
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #111 -: Септември 05, 2007, 14:03:07 pm »
И аз да се похваля 13 ден след трансефера ЧХГ 206.8. Пожелавам на всички такъв резултат. :P
Честит ти положителен тест! Стискам палци да се удвои след ден!

Съни, пий си Достинекса. Твърде рано е да го спираш.

Успех мацки!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #112 -: Септември 05, 2007, 14:14:33 pm »
Ей, пълните ми сърцето! Само така! :D
Дай боже още положителни тестове!
*
« Отговор #113 -: Септември 05, 2007, 14:15:47 pm »
Дай боже още положителни тестове!
Е, ще има!  :wink: То сега се започва!  :D
*
« Отговор #114 -: Септември 05, 2007, 14:26:59 pm »
Браво, милички! Само така  :D
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #115 -: Септември 05, 2007, 14:34:18 pm »
Ехаа, браво за хубавите новини, само така! :D
Успех на всички!
*
« Отговор #116 -: Септември 05, 2007, 14:37:36 pm »
Съни, Сю, това не е сън. Така започват хубавите приказки със щастлив край. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #117 -: Септември 05, 2007, 14:51:06 pm »
И аз ще опитам късмета си отново в края на СЕПТЕМВРИ началото на ОКТОМВРИ - стискайте палци момичета много се надявам да успеем този път ...!!!!
*
« Отговор #118 -: Септември 05, 2007, 16:21:07 pm »
Съни, Сю, това не е сън. Така започват хубавите приказки със щастлив край. :wink:
Честито момичета,  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: радвайте се на бременността и се обичайте. Лека и безпроблемна от мен и накрая да гушкате бебоците  :lol:
:goodluck:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #119 -: Септември 05, 2007, 18:05:06 pm »
Дано да повлечем крак и да има много като нас :bighug: :bfp1:
http://www.mamaibebe.com/index.php/www/17/бременност.мама.и.бебе/Седмица.след.седмица/