Благодаря ви мили виртуални приятелки.
Мен вече си ме тресе притеснението и започнаха да ми нахлуват разни мисли в главицата. Тъй като кръвния тест ми е чак в събота и тогава вече Док ще реши какво ще правим, искам да ви попитам нещо. Аз съм с висок пролактин и микроаденома и вече повече от година вземам Достинекс, след трансфера Док. ми каза да продължавам да пия Достинекс докато дойде време за теста. В инструкциите четох, че при бременност Достинекс трябва да се спре и аз сега се притеснявам може ли да стане нещо с плода, може ли да се предизвика спонтанен аборт от тези хапчета, въпреки че са доста добри, знаете ли нещо по въпроса момичета? Имам да взема още една половинка Достинекс в четвъртък и вече в събота ще говоря с Док. за това. Мисля си, че тя си знае работата и че щом ми е казала да продължа да го вземам до деня на теста значи едва ли би навредило, но нали все за нещо трябва да се тревожа, това съм си аз
. Моля ви ако имате някаква информация относно ранна бременност и Достинекс ще съм ви благодарна или ако някоя от вас е преминала през това.
Благодаря ви предварително.
Извинявам се за дългите писания, но притеснение ме гони момичета