0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #860 -: Октомври 07, 2007, 21:28:47 pm »
Teoxa, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за утре.
*
« Отговор #861 -: Октомври 07, 2007, 21:33:32 pm »
Теоха, много късмет и успех и от мен!  :crossfingers:

*
« Отговор #862 -: Октомври 07, 2007, 21:38:32 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и от мен
*
« Отговор #863 -: Октомври 07, 2007, 21:44:38 pm »
И от мен едни стиснати палци за всички момичета в процедура или очакващи резултат. Ако са наред хормоните ми и аз започвам утре - къс протокол, в друга клиника.
Предварително съм се "вкиснала" ужасно. Година и половина го чакам този старт на втората процедура. Аз ще започна с Пурегон, че имам 14 ампули от миналогодишната програма на НЗОК. Дано октомври е и моят месец...
*
« Отговор #864 -: Октомври 07, 2007, 21:54:32 pm »
Айде мацки стискам ви палци за леки и най-важното успешни процедури!
Късмет на всички!
*
« Отговор #865 -: Октомври 07, 2007, 22:01:30 pm »
Жени, видях, че си на линия! Хайде, казвай, как мина пункцията?

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #866 -: Октомври 07, 2007, 22:08:35 pm »
Благодаря ви за всичко! :)
За   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
За    :bighug:

За пожеланията най-вече.
Утре ще пиша по-вече.

Успех на всички! :D
*
« Отговор #867 -: Октомври 08, 2007, 00:08:17 am »

Е, приемете и мен в отбора!  :lol: С голямо удоволствие ви съобщавам, че първите 3 инжекцийки гонал са вече в коремчето ми. Дано имаме късмет!

Миличка, ти си знаеш...  :balk_21: :bighug:
*
« Отговор #868 -: Октомври 08, 2007, 00:14:36 am »

Утре ще пиша по-вече.

Успех на всички! :D

Жени, чакаме новини!  :eggsperm: yahoo_17 yahoo_17 :cuddle:
« Отговор #869 -: Октомври 08, 2007, 10:00:24 am »
[ Нормално ли е да ме боли глава малко след инжекцията? Днес на обяд имах 4 инжекции по 75 ед. гонал и около един час след това ме болеше главата и едни такива вълни ме обливаха - ту топли, ту студени...
[/quote]
аз се бях побъркала от тези вълни и ми беше едно ушантено :lol:.това е от големите дози лекарства.аз стигнах до 6 Гонала,а после по 7 Меногона,но тези вълни са само от гонала
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #870 -: Октомври 08, 2007, 10:06:12 am »
Явно при всеки е различно.
Предният ми опит беше с Гонал, но не съм имала такива вълни.
« Отговор #871 -: Октомври 08, 2007, 10:12:58 am »
Започва и моят маратон,утре ще ми пият кръв за всички иследвания,още нищо не знам за после,четвърти опит но при нов екип и нова надежда,направо ми се плачи,ударят ме най различни мисли,но това е в началото.Този път знам че ще имам огромна подкрепа от всички ВАС,всички тук сте невероятни!На всички огромен късмет и огромни коремчета. :bighug:
<a
*
« Отговор #872 -: Октомври 08, 2007, 11:01:44 am »
Здравейте, момичета!

Оле, Душка, Нуше, стиснати палци!
ЕГанева, очакваме добри новини и знаеш, че си чупим пръстите да стискаме силно за теб :crossfingers: :crossfingers:

Да се отчета и аз:
Днес ми дойде сутринта още със ставането от леглото. И както си му е реда си отидох на УЗД за проверка на състоянието на яйчниците и определяне на подробности около старта.
И така стартът е утре с 225 единици Гонал за първите 2 дни. Дръжте се, че с тази доза се очартава да бия рекорди по брой фоликули. Както с по 150 единици миналия път снесох 29 яйца, този път колко ли ща са... Вярвам на д-р Александров и съм спокойна за преценката му. Само дето не ми се започва  :balk_146: Пълна противоположност на първия опит - тогава нямах тъпрение, а сега ... Както и да е, ще го избутаме и този опит, та дано да е последен.

Успех на всички в процедура, а на чакащите - късмет до небето!
*
« Отговор #873 -: Октомври 08, 2007, 11:11:32 am »
Успех ,Ази!  :D Всичко ще е наред този път.
« Отговор #874 -: Октомври 08, 2007, 11:12:09 am »
Ази,
поговори отново с доктора. Много ти е тази доза!
Успех!

lb2f
« Отговор #875 -: Октомври 08, 2007, 11:38:46 am »
Душе, те момичетата са ти писали, ама и аз да си кажа... Студени и топли вълни, слабост в мускулите, леко напълнях, ама гърдите ми станаха оооолелеле малееее (те не че са малки, ама от гонала хептен :?)

Ази, съгласна съм с jazzybaby - питай Александров защо така ти е вдигнал дозата...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #876 -: Октомври 08, 2007, 11:42:43 am »
Peta, благодаря за подкрепата! И да знаеш, че чакам броя на бебчетата да науча ;)

Джази, Рали, благодаря за съвета, ще опитам отново да му наблегна на количеството яйчица, но съм убедена, че много добре помни. Успокоява ме това, че няма да съм блокирана с Диферелин или Декапептил, а с Цетротид и се надявам, че няма да има ХС.
Предполагам, че все пак иска да се застрахова за количество, нали ме готви за донор.

Не знам защо, но вътрешно съм убедена, че този път ще е последен. Или ще завърши с положителен тест или ще с някакви сериозни проблеми, които ще ме откажат да правя следващи. Искрено се надявам, че ще е първото!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #877 -: Октомври 08, 2007, 12:01:22 pm »
Това обяснява по-високата доза.

Цитротида няма да ти повлияе да има или да няма ХС, той контролира нивото на ЛХ, за да няма преждевременна лутеницазия. Сигурна съм, че си знае работата щом ти е пуснал стартова доза за 2 дни, обикновено първата ФМ е едва на 5-6 ден от цикъла. Вероятно сега ще има също така задоволителен брой фоликули в предвид на това, че жлезата ти няма да е блокирана.
Ази УСПЕХ мило! :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #878 -: Октомври 08, 2007, 12:07:08 pm »
 :bighug:, Евро!

Може би се самозаблуждавам, че Цетротида ще ме спаси от ХС, но док ми обеща, че с него няма да имам никаква. Вярвам му! Какво да го правя, нали е симпатяга, как да не му вярва човек ;)
*
« Отговор #879 -: Октомври 08, 2007, 13:19:27 pm »
Азиии, успех миличка! Аз бях на преглед днес, всичко ок, има фоликули, дал господ, докторката въздъхна че много ми била дебела лигавицата. Аз по принцип мисля че трябва да се радвам за това ама тя нещо се намръщи. Днес ми е 7ми ден и ми намалява Гонала че много бързо се равивам :lol: :lol: :lol: