0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инвитро през Септември,Октомври и Ноември
« Отговор #1240 -: Октомври 17, 2007, 15:46:15 pm »
Айде и аз в събота съм на пункция, утре вечер ми е прегнила и следва голямото чакане. Според док има 8 много хубави фуликули и още 1-2 други непораснали, но може до пункцията да станат кой ги знае. И после да стискате палците  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #1241 -: Октомври 17, 2007, 15:48:09 pm »
Айде и аз в събота съм на пункция, утре вечер ми е прегнила и следва голямото чакане. Според док има 8 много хубави фуликули и още 1-2 други непораснали, но може до пункцията да станат кой ги знае. И после да стискате палците  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
  Маринче   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  Колко дни ти беше стимулацията?
*
« Отговор #1242 -: Октомври 17, 2007, 15:48:48 pm »
Айде, Маринче лека пункция,
хубави яйчица,после ембриончета
и накрая да се похвалиш!!
Успех!!!
*
« Отговор #1243 -: Октомври 17, 2007, 15:52:07 pm »
Маринка имаш и от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #1244 -: Октомври 17, 2007, 16:03:10 pm »
Здравейте и от мен. Днес. ми е 6 ден от трансфера а от вчера си имам типичните ПМС придружени с гадене и горчив вкус,надявам се поне малко тъй като днес болките ниско в корема и кръста са малко по слаби.И успех на всички момичета.
« Отговор #1245 -: Октомври 17, 2007, 16:04:06 pm »

Маринче   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  Колко дни ти беше стимулацията?
[/quote]

Аз сам по дълъг протокол, но имах малко завишен пролактин и минах на хапчета, днес ми е 12 ден на стимулацията, общо ми е 4-то инвитро, иначе е първо при д-р Стаменов и дано да е успешно.  :lol:
« Последна редакция: Октомври 17, 2007, 16:07:59 pm от marina15 »

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #1246 -: Октомври 17, 2007, 16:10:10 pm »
Маринче, успех на пункцията!
Да ни зарадваш с хубави яйчица, хубави ембриончета и накрая с :bfp:
Оле, Женя успеееех! :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #1247 -: Октомври 17, 2007, 16:30:57 pm »
ole, nu6ka, marina, rila, eganeva :crossfingers: :bfp1:
*
« Отговор #1248 -: Октомври 17, 2007, 17:04:15 pm »
Здравейте, всички!   :balk_104:

Жени, не сваляй гарда накрая! Я колко малко чакане остава.  :crossfingers: :crossfingers:

Аз днес бях на последен преглед. Боднаха ми една конска доза 225 Гонал като за последно и довечера в 23ч 10000 единици Прегнил. И край на боденето. Остава само пункцията да избутам някак и няма да видя игли поне няколко седмици след това.
Лошата новина при мен е, че док очаква да извади 10тина качествени яйцеклетки, които не са достатъчни за донорство. :( Виждам го, че е леко разочарован от производството този път, но ако зависеше от мен, щяха да са повече. :?
Не познавам жената, която се надява да получи яйчица от мен, но ми е безкрайно гузно пред нея, че този път реагирах по по-различен начин на стимулацията и че може би ще й донеса огромно разочарование.  :(
Знам, че нямам вина, но се чувствам неприятно. Просто една напразна надежда е на път да помръкне. Искрено се надявам, че и сега, както предния път, ще има изненада и ще извадят повече яйчица. Дано!
*
« Отговор #1249 -: Октомври 17, 2007, 17:17:21 pm »
Ех Ази ако знаех бих и дала част от моите, на мен 16 май са ми много. Аз да питам че утре ме викат пробно за трансфер, абе колко вода трябва да се налея? Ами казаха ми да ида да видя и можело и да ме върнат за друг ден. Ще отида в 8 часа и ще разбера, ако не ще се върна на работа.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1250 -: Октомври 17, 2007, 17:42:41 pm »

Женя,моля те не падай духом!!!Мина през толкова много мъки..,бори се..,повярва си че можеш да продължиш...А сега точно,когато трябва да си най-силна се оставяш...Ти си една от тези,които ми вдъхна много кураж и ме накара да си повярвам.Не търси симптоми,при всеки е различно.Ти си-си ти...Зная,че на края е най-тежко...,но пък ще видиш,че ще е и най-сладко след 9 месеца  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:

:bighug: :balk_145:

Късмет на всички!!! :crossfingers:

Благодаря на всички!!!  :thankyousign:
« Отговор #1251 -: Октомври 17, 2007, 17:45:55 pm »
Аз сам по дълъг протокол, но имах малко завишен пролактин и минах на хапчета, днес ми е 12 ден на стимулацията, общо ми е 4-то инвитро, иначе е първо при д-р Стаменов и дано да е успешно.  :lol:
 :balk_103:    Трябва да е успешно,вярвай в това....Много късмет ти желая :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_21:
ole, nu6ka, marina, rila, eganeva :crossfingers: :bfp1:
:bighug:
Здравейте, всички!   :balk_104:
Аз днес бях на последен преглед. Боднаха ми една конска доза 225 Гонал като за последно и довечера в 23ч 10000 единици Прегнил. И край на боденето. Остава само пункцията да избутам някак и няма да видя игли поне няколко седмици след това.Знам, че нямам вина, но се чувствам неприятно...
Желая ти безпроблемна пункция и само качественни емрбиони след това... :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  А после ти си знаеш.. :bfp: :balk_103:  Не бива да се тревожиш,че са по-малко от предният път яйчицата.Да,наистина една надежда може да помръкне...Но това е организъм,никой не знае как ще реагира. :( Жалко е за момичето....,но пък постъпката ти е много достойна и аз вярвам,че ще бъде възнаградена.Вярвам,че ще имаш достатъчно качественни яйчица и за двете. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bfp:
« Отговор #1252 -: Октомври 17, 2007, 18:17:53 pm »
Здравейте момичета !!
Марина ,Ази лека пукация и на двете  с много и все хубави ембриони !!!
Не се чуствай виновна Ази ,организъм му викат а не машина та колкото толкова ....все някой друг ще дари необходимите яйца !!!!
Надинчи за трасфера трябва да си изпила 1л вода ,аз се налях още допълнително и едва не прилях :lol:
ЕГанева горе главата !Със симптоми или не ,важен е резултатът ! :P Търпение му е майката ,шашкането не помага .....
Момичета независимо какъв е резултатът борбата продължава.....при  е положителен се започва с кръвни тестове ....и други шашкания  та трябва да сте силни ,търпеливи и ако можете се научете да живеете от тест до тест това помага и то много .
Успехи на всички и много късмет!!!
« Отговор #1253 -: Октомври 17, 2007, 18:29:42 pm »
:bighug: :balk_145:Късмет на всички!!! :crossfingers:

Благодаря на всички!!!  :thankyousign:
:balk_103: :balk_21:
*
« Отговор #1254 -: Октомври 17, 2007, 18:36:43 pm »
Ех Ази ако знаех бих и дала част от моите, на мен 16 май са ми много. Аз да питам че утре ме викат пробно за трансфер, абе колко вода трябва да се налея? Ами казаха ми да ида да видя и можело и да ме върнат за друг ден. Ще отида в 8 часа и ще разбера, ако не ще се върна на работа.
Надинчи, носи си шише от литър и половина, мисля, че там ще ти кажат кога да започнеш да пиеш.
Успех!  :)
« Последна редакция: Октомври 17, 2007, 18:39:56 pm от cygnus »
*

dеkki

• **
  • 74
  • Вярвам в чудеса!
« Отговор #1255 -: Октомври 17, 2007, 18:40:50 pm »
Момичета, и аз стискам палци на всички ви!!!!
« Отговор #1256 -: Октомври 17, 2007, 18:42:13 pm »
Ако искате ми вярвайте,може и да ми се смеете...но в клиниката,в която правих първият си опит.....не са ми казвали,че трябва да пия вода.И не съм и пила...,защото не знаех. :( :( :(  Даже като ми направиха трансфера и ми се ходеше до тоалет,лекарката каза,че няма проблем....да отида и аз станах веднага,не съм лежала. :( А и за колко други неща не бях чувала....,научих ги от вас тук... 8O Големи специалисти,нали....Направо ми идва да отида и..:bonk:
« Последна редакция: Октомври 17, 2007, 19:14:23 pm от Nushka76 »
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #1257 -: Октомври 17, 2007, 19:24:10 pm »
Nushka76,   :hug2: :dance2: :balk_21:
*
« Отговор #1258 -: Октомври 17, 2007, 19:35:02 pm »
Жени, не се предавай!
Ти извървя по-голямата част от пътя, всичко ще е ОК! :bighug:

Успех на всички момичета!
С вас съм и стискам палци само за положителни тестове!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #1259 -: Октомври 17, 2007, 19:43:26 pm »
Ако искате ми вярвайте,може и да ми се смеете...но в клиниката,в която правих първият си опит.....не са ми казвали,че трябва да пия вода.И не съм и пила...,защото не знаех. :( :( :(  Даже като ми направиха трансфера и ми се ходеше до тоалет,лекарката каза,че няма проблем....да отида и аз станах веднага,не съм лежала. :(

Нушка, и аз съм правила в такава клиника където не се пие вода, пиенето на вода улеснява трансфера, защото пикочния мехур като е пълен и повдига матката или нещо такова беше. А за тоалета след трансфер също съм чувала, че може да се осъществи, Мели беше казала в една тема, че ембрионите няма да изпаднат по силата на гравитацията. Тъй че и до тоалет може да си ходиш и навсякъде.  :D