Аз лично съм доволна от д-р Даниела Станева ,Майчин дом там има и други добри лекари така че може да се насочиш към тях.
За всеки е различно добър е този лекар който му е помогнал.
Незнам на какво основание правите заключения от рода "За всеки е различно добър е този лекар който му е помогнал."
Ако става въпрос за просто гинекологичен преглед, назначаване на профилактични изследвания преди бременност, установяване на такава или лекуване на някакви възпаления или др. подобни, не съм съгласна, че във Варна няма голям избор, има и то доста лекари гинеколози, които могат и го правят това.
Но ако става въпрос за сложен проблем с репродуктивната система на мъжа или жената, борба за бебе повече от една година има само един път и той е специалистите по стерилитет, като имам предвид Ин витро центъра в АГ болница.
Много подобни теми подминавах, но може би ще бъда полезна на някой след време, като изкажа личното си мнение за д-р Станева от Майчин дом - Варна. При установен проблем при мъжа ми - азооспермия, вследствие двустранен крипторхизъм и операция в късна възраст -7годишен, доказано първо със спермограми, правени две биопсии на тестиса, където се изолират единични сперматозоиди, д-р Станева ми препоръчва все пак да направим "Инсеминация"
И неспециалист, но много изформиран човек, каквито сме повечето тук, благодарение на Зачатие, ще каже, че това е груба грешка! Повече не отидох при нея, за мен нямаше смисъл!