Както прецените, но на мен ми харесва повече самата сметка да е на видно място, че тия мигащи банерчета, особено за дарение/спонсорство, в днешния несигурен глобален свят, са малко стряскащи
И въобще не мисля, че сметката трябва да е в раздел Членство, до който пък не можеш да се докопаш, освен ако не разцъкаш яко
Не ми се струва редно да обвързваме въобще сметката и потенциалните приходи по нея с членството. Нека си остане и при членството, но сложете я и в "Кои сме ние". Или направо отделна секцийка в горните менюта - банкова сметка, където може да се напишат и няколко думи за желаещите да помогнат, както и за какво се използват средствата на сдружението, нещо като: "Всички, които работят за съществуването и развитието на Сдружението го правят изцяло безвъзмездно. С набраните приходи Сдружението финансира своята дейност - такси към доставчици за поддържане на сайта ни ... " и там за каквото друго се ползват.
И защо не я сложим все пак сметката на по-видно място, няма лошо, пък който помогне - помогне.
Като гледам колко често чета постинги "чета ви от една година, страхотни сте, възхищавам ви се, много ми помогнахте" и т.н. - сигурна съм, че поне 1/5 от тези хора не биха имали нищо против да се разделят с 20 лева, за да подкрепят идеята.
Тъкмо се подсещам, че при банковата сметка може да се включи и информация като тази: Дарение на средства можете да направите по един от следните начини:
1. С вноска от всеки клон на Булбанк - без такса (като се проверява без такса ли ще е такава вноска наистина)
2. С банков превод от която и да било банка в България - ако имате сметка в друга банка, можете да наредите банков превод. Таксата за банков превод зависи от обслужващата ви банка, средно около 1 лев.
3. С банков превод от чужбина - за да наредите банков превод от чужбина, ще ви трябва SWIFT кода, изписан под сметката. Ако искате изпратената от вас сума да бъде получена в същия размер, моля отбележете при нареждане на превода, че поемате и разноските банката - получател.
4. С превод през системата e-pay .... следват подробности - с кои дебитни карти може да се прави такъв превод и колко е таксата.
5. С пощенски запис от всеки пощенски клон в Страната - тук нямам идея колко струва и т.н.