Отдавна чета коментарите по различните въпроси.Не мислех че и аз ще поискам да разкажа нещо.Отдавна трябваше да отида на гинеколог.Една моя позната,която беше възмутена от въпросната лекарка ме предупреди,но чак такова нещо не вярвах че ще ми се случи.Става въпрос за Студентска поликлиника и Д-р Атанасова.Отидох на контролен преглед с направление.Споделих с нея че от 1 година не мога да забременея.Казах че мъжът ми си е направил спермограма и че при него всичко е наред(от този сайт разбрах че първо това се прави)Помолих я да си направя хормони,като и изброих кои искам.Тя като се развика,взе да ме обижда ,кои ми бил казал че трябва това да се прави и да съм отивала при него.Направо си ме изгони,дори не ме прегледа,облегната на стола,не помръдна.Ужасно бях унизена,плаках по целият път до общежитието,дори в паниката не взет автобус,бях като 'попарена с вряла вода'.А моята позната,която ме предупреди,каза че преди повече от 10 години тази лекарка и е сложила диагноза кухо яйце,пратила я при определен лекар в МА и е била насрочена за кюретаж.Представятели си.А тя горката от 3 години не можела да има деца.Тя не се съгласила,събрала си багажа и отишла във Варна(тя е от там).Там и казали:честито ще имате бебе.Роди момиченце без никакви проблеми.Чувствам се ужасно иде ми да се разкрещя.Представяте ли си няма къде да споделе,няма кой да ми помогне.Как да се оплача от това УЖАСНО отношение.А и друго за лекарката като я видяла веднъж в поликлиниката и казала:Хайде бе ти още ли не си забременяла.Това след като имала вече бебе.Но и го казала доста пресмехулно.А аз не и повярвах,не можех да допусна че някой може да е толкова,толкова....незнам какво да кажа...