0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Отново на преглед
« -: Август 23, 2007, 16:27:47 pm »
Оф, вече съвсем се обърках. Днес се върнах от София. За 6 месеца в Пловдив нищо не се направи. Днес направихме една консултация с д-р Праматаров за да ни посъветва какво да правим от тук нататък. За тези 6 месеца, само си ходих на преглед, без да ме лекуват и т.н. Досега е трябвало да се видят дали са проходими тръбите,след като имам две операции на корема, абе незнам вече. Сега ми предписаха Дуфастон (имам ЛУФ синдром)- да го пия от 10 до 25 ден. Да видим дали ще се спука най после този фоликул. Взеха ми цитонамазка - виждат някакво възпаление. Ще се пукна от притеснение какво ще излезе. От къде пък това сега? Другата седмица съм пак на преглед. И ще планираме началото на октомври лапароскопия. С тия операции на корема - апандисит и от спуканата киста....много ме е стах от лапароскопията.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Re: Отново на преглед
« Отговор #1 -: Август 23, 2007, 17:04:28 pm »
Не се страхувай – аз съм с една коремна операция от киста, с една от апендисит и една от херния.
След това имам две лапароскопии, предстои ми трета.
В сравнение с коремните лапарото е много по-лека оперция и бързо се възстановяваш.
 Успех! :wink:
*
« Отговор #2 -: Август 23, 2007, 17:09:06 pm »
Страх ме е не от самата операция, а от срастванията, дали има и колко са сериозни и дали няма да пукнат някое черво което се е срестнало. Може и страхът ми да не е основателен, но просто си го мисла...
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Август 23, 2007, 21:28:33 pm »
marty не се страхужай мила.Лапароскопия не е страшна,по-страшно е да бездействаш!!!!!Всички ние стъпка по стъпка вървим бавно към целта!Всичко ще е наред!Успех! :D :D :D

В Пловдив ,при кой лекар ходи????лично аз в Пловдив препоръчвам само д-р Даскалов.
При останалите си губиш само времето.
« Последна редакция: Август 23, 2007, 21:46:08 pm от adi »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #4 -: Август 24, 2007, 06:31:24 am »
Притесненията са ти излишни.
Отпусни се - всичко ще бъде наред.
 :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #5 -: Август 24, 2007, 08:22:04 am »
Marty не се притеснявай, макар че те разбирам, защото и на мен ми предстои лапароскопия и се притеснявам от сраствания, заради операцията ми от апендикс, но с притеснение само си пречим. Лично аз се надявам да има всичко успешен край и да обсъждаме един ден други теми :bori_003: :bori_011: :D
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #6 -: Август 24, 2007, 09:46:09 am »
Страх ме е не от самата операция, а от срастванията, дали има и колко са сериозни и дали няма да пукнат някое черво което се е срестнало.
И аз като теб се страхувам от същото, защото при мен срастванията са много. Но все пак имам две лапароскопии минали без усложнения, та явно има начин да се направи безпроблемно и трябва да се доверим на докторите.
Както са ти казали момичетата бъди спокойна и уверена и всичко ще мине по-леко.  :wink:
*
« Отговор #7 -: Август 24, 2007, 13:22:12 pm »
Малко се успокоих след като прочетох отговорите ви. Явно просто човек първоначално си мисли само лоши неща.
Искам да ви питам когато се взима цитонамазка има ли проблем ако все още леко кървиш от цикъла? Не силно кървене, а това остатъчното, което продължава още малко след като уж ти е свършило?