0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Болки в гърдите
« Отговор #20 -: Септември 01, 2007, 14:57:30 pm »
Здравейте. По въпроса за болките сгърдите ще ви споделя моите такива болки. Обикновено ме болят седмица преди М. Последният месец не можех да лежа по корем(аз толкова много обичам и така спя през 80% от съня ми). Имам месеци почти без такава болка или два-три преди М. Но повечето пъти търпя цяла седмица и после ден-два по време на М. Сега трябва да имам М на 08.09 и днес вече усещам болка и дразнене.
« Отговор #21 -: Октомври 02, 2007, 19:57:09 pm »
Здравейте, момичета!
Виждам, че отдавна никой не е писал тук. Надявам се, ако можете да ми дадете отговор на моя проблем. При мен гръдите започват да ме болят 7 дни преди цикъл и спират до 1-2 дни след като ми дойде. Сега обаче нещо не е както трябва и ме болят непрестанно повече от две седмици, като в последните дни болката се засилва, подути са и на моменти парят. Вчера правих тест ову и се появиха двете чертички. Предполагам, че заради това болката е по- силна. Последния ми цикъл / 19.09/ не беше много обилен и поради тази причина си направих тест за бременност- отрицателен е. От два дни ме боли корема ниско долу, започнаха да ми се появяват от неприятните пъпки преди цикъл  8O 

Незнам дали да ходя по  лекари или да си трая.
Моля ви, ако някой може да ми помогне със съвет.
Предварително ви благодаря.

П.С. Пропуснах да спомена, че корема ми е подут, както преди цикъл.
« Последна редакция: Октомври 02, 2007, 20:19:05 pm от Котарана »
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #22 -: Октомври 02, 2007, 20:47:21 pm »
Коте, изчакай да ти закъснее и тогава мисли за лекар. Не искам да те отчайвам, но преди около 4 месеца бях като тебе - напрегнати гърди, балки ниско долу и то точно от датата на О, а и също като тебе имах оскъден М предишния месец... Е, продължавам да си следя овулацията.... Въпреки провалините ми надежде тогава, надявам се искрено и ти стискам палци при тебе да е от друго  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #23 -: Октомври 03, 2007, 00:42:47 am »
baby_s, благодаря за отговора. Какво ти казаха на теб. Аз доста съм се притеснила и незнам какво да правя. Досега не ми се беше случвало такова нещо. Дано не е сериозно  :balk_144:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #24 -: Октомври 03, 2007, 06:42:31 am »
..................
Незнам дали да ходя по  лекари или да си трая.
Моля ви, ако някой може да ми помогне със съвет.
Предварително ви благодаря.

П.С. Пропуснах да спомена, че корема ми е подут, както преди цикъл.
Отиди на лекар. Направи си мамологичен преглед и помоли да ти изпишат нещо. На мен ми изписаха преди доста години/нещо-витамини по схема/ -няма да споменавам какво,защото може да започнеш да пиеш без преглед :D.
От тогава нямам проблеми с гърдите.
Но въпреки това ходя /почти редовно на мамолог/.
Последният път закъснях с 6-7 месеца.Нямах никакви оплаквания.Направиха ми снимка и след 20' поискаха нова- няма да ти описвам какво преживях чакайки:,,Ето ...нищо не ме боли, значи е злокачествено..." и на всичкото отгоре имаше една сестра, която винаги ми се усмихваше докато чаках втората снимки и дори ме попита:,,Вие сте с мамографа нали.../и клатеше глава състрадателно, кото потвърждаваше мислите ми.Ад.Слава богу нищо ми няма.
Та за това, не питай- а действай и отиди на лекар.
Прегледа е 20 лв.-  ако нямаш направление.
Става за 10' и след това си спокойна.
Това беше моят съвет :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #25 -: Октомври 03, 2007, 08:18:57 am »
Добро утро! Коте, оказа се, че няма нищо - отидох, прегледаха ме, но доки ми каза, че нямало нищо, за което да се притеснявам, даже и хапчета не ми изписа - случвало се понякога да болят така (за гърдите става въпрос), а за болките ниско долу - накакво възпаление беше, не си спомням точно, но ми изписа прахчета за вагинални промивки, няма да ти кавзам и аз какви, за да не хукнеш към аптеката и да си назначаваш самолечение  :wink: Отиди да се прегледаш - нищо страшно няма, тъкмо си минаваш редовен профилактичен преглед

« Отговор #26 -: Октомври 03, 2007, 12:34:18 pm »
denis и baby_s, благодаря за съветите. Аз също мислех, че трябва да отида на лекар. А колкото до самолечението- не бих го направила, така че споко и да бяхте писали какво сте пили нямаше да си го купя  :D
denis, това с чакането ми е известно, само че беше по друг повод. Разбирам те, мила, кошмар е. Аз тогава за няколко дни се състарих с години. И как пък само лоши мисли са на човек в главата в такъв момент.
Много ми помогнахте.
Хиляди благодарности и на двете.
Приятен и щастлив ден!
 :balk_21: :balk_21: :bighug: :bighug: :thankyousign:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #27 -: Октомври 03, 2007, 15:54:42 pm »
Котаранче, и да ни държиш в течение по прегледите! Хайде, стискам ти палци във всяко едно отношение  :P

« Отговор #28 -: Октомври 03, 2007, 23:24:16 pm »
Бебенце, ще пиша какво е станало, но най- вероятно ще е след няколко дни. Сега се намирам в един малък град, където не познавам почти никой. Поразпитах за лекари, но отговора беше- "по- добре иди някъде другаде, не рискувай тук". Така, че докато си организирам нещата ще мине малко време.
Много ви благодаря за подкрепата и съветите, много са ценни за мен.
Поздрави,    :hug2: и  :flower:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #29 -: Октомври 04, 2007, 14:11:13 pm »
Коте, желая ти късмет - в намирането на свестен лекар и в другото, де  :lol:

« Отговор #30 -: Октомври 04, 2007, 19:19:11 pm »
Благодаря, бебе! Късмет и на теб в бебеправенето ;)
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: скоро да се похвалиш с  :bfp: :goodluck:
*
« Отговор #31 -: Октомври 05, 2007, 09:26:20 am »
Здравейте момичета! Ще споделиа и моите болежки. Обикновенно започват да ме болят гърдите 1-2 дни след О и болките се засилват до 1 ден преди М. Тогава просто не се търпят. Преди 2 месеца лекувах инфекциа(за което не ми се говори,разочаровах се от лекаря си и сега си търся свестен специялист). От тогава не са ме боляли така силно и като че ли зависимоста от цикъла не е такава. Също и М ми е много оскъдна. 1 ден и после 2-3 дни едно такова кафеникаво. Правих си тест  :bfn: за мое поредно разочарование. Посаветвайте ме нещо мпля ви!
Ако някои е имал такива рязки промени след лечение нека спомене за тях, защото съм много притеснена.
 :help1:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #32 -: Октомври 05, 2007, 13:54:34 pm »
Прес, направи си кръвен тест, със сигурност ще се установи дали има бременност. А за оскъдния цикъл - повечето тук сме имали поне един оскъден цикъл, заради който се си задавали въпроса "дали не е цветна..." Отиди на лекар, направи си прегледите, сподели си съмненията и ще се види от какво е! Бъди сигурна, че ние ще те подкрепим емоционално! :balk_103: :bighug:

*
« Отговор #33 -: Октомври 09, 2007, 11:26:44 am »
прес, най-свестния специалист в Пловдив е д-р Даскалов, аз от Лондон пътувам, за да ходя при него, успех
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #34 -: Октомври 09, 2007, 11:45:44 am »
Благодаря ви за подкрепата момичета! makiyaki, ако не е неудобно ще може ли да ми изпратиш информациа каде работи др. Даскалов и на каква практика е( имам предвид дали е с частен кабинет или е към касата). Все още не съм изгубила надежда за този месец.Остана ми 1 ден да почакам(цикала ми никога не е бил по-дълъг от 28, а днес нямам болки) :balk_80:
:bighug:
*
« Отговор #35 -: Октомври 09, 2007, 12:07:55 pm »
Д-р Даскалов работи в Медукус алфа , клиниката няма договор с касата
*
« Отговор #36 -: Октомври 09, 2007, 14:54:36 pm »
Благодаря mpia!
Ще я намеря и ще започна изследвания скоро...ако ми дойде.Все още си имам една малка надеждичка за този месец.
Успех и на теб и скоро да се похвалиш с добра новина. :crossfingers:
*
« Отговор #37 -: Октомври 09, 2007, 15:02:08 pm »
Този месец със сигурност ще ми дойде М защото съм болна и изпуснах овулацията но другия ще работя усилено :)
 :crossfingers: на теб да не ти дойде
Медикус алфа се намира при пеещите фонтани
Трябва да си запишеш час ако решиш да ходиш 032 63 44 63
Ако ти закъснее пак иди там имат 4Д ехограф
*
« Отговор #38 -: Октомври 09, 2007, 15:25:42 pm »
Сетих се къде е.Благодаря от все сърце за напътствието.
И още нещо- докато не ти доиде все има надежда.
Целувки и  успех!   :)