0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Болки в гърдите
« -: Август 22, 2007, 21:45:23 pm »
Момичета искам да ви попитам: имате ли представа колко най-рано преди цикъл започват да ви болят гърдите? Зная, че е различно при всеки, но мен от няколко месеца започват да ме болят веднага след овулацията 8O , днес ми е 18 ден от МЦ(с продължителност средно 30 дни) и започнаха да ме наболяват. Дано да не съм задала въпроса си много объркано :oops: Благодаря ви.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: Болки в гърдите
« Отговор #1 -: Август 22, 2007, 21:52:23 pm »
веднага след ову!!! :D
« Отговор #2 -: Август 22, 2007, 21:54:44 pm »
При мен е различно. Има месеци в които болките започват 7 дни преди цикъл ( най-често ), друг път 3-4 дни, но и аз съм имала случаи, когато гърдите започват да ме болят веднага след овуласия 10- 12 дни преди М.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #3 -: Август 22, 2007, 21:57:07 pm »
В предвид на това, че съм след две стимулации - всеки месец ме болят когато си щат.  :?
А преди - винаги 3-5 дни след ову.  :wink:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #4 -: Август 22, 2007, 21:59:30 pm »
Веднага след овулация. Понякога и 7-8 дни преди М. Но точно един ден преди М. гърдите рязко се отпускат. Това за мен е сигурен признак за запасяване с превръзки.

*
« Отговор #5 -: Август 22, 2007, 23:55:33 pm »
А мен гърдите ме болят постоянно.На какви ли не лекари съм ходила през годините,три мамографии съм правила,никой не може да ми каже защо постоянно ме болят.А преди МЦ направо не се пипат.
« Отговор #6 -: Август 23, 2007, 04:09:14 am »
   Обикновено веднага след овулация,но понякога се случва броени дни преди М.,или изобщо да не ме болят.Интересното е ,че откакто пих билките за кисти от Поп Богомил(без да ги прехвалвам),гърдите ме болят много по-малко,а иначе преди ме скъсваха.Подуваха се ужасно и не можех да спя по корем.
« Отговор #7 -: Август 23, 2007, 09:10:27 am »
При мен си болят когато си им скимне. Опитвах се да разбера каква е зависимостта, но не открих такава поне при мен.
« Отговор #8 -: Август 23, 2007, 14:28:07 pm »
Здравейте, момичета. За година и половина бебеправене, опознах напълно тялото си и разчитам безпогрешно симптомите на ПМС. Винаги десетина дни преди датата на М. гърдите са ме боляли, но както по-горе е написала наша съфорумка, и при мен един ден преди да ми дойде, те се отпускат и болката или чувствителността изчезват. Миналия месец реших да пия "Фемимодел", за да сваля някое кило преди морето. Гърдите започнаха да ме болят още преди ОВУ /което засичам с тестове/ и продължиха до датата на М. И всъщност... не ми дойде. Гърдите, особено зърната продължиха да са втвърдени и чувствителни. Реших, че "хормоналното равновесие" в моя организъм вече е минало. Ядосах се, че така безотговорно започнах да пия добавката за отслабване. Изчаках два дни закъснение и направих тест - обикновен, китайски, от 0.90 лв. И без голяма надежда, след толкова неуспешното работене по въпроса за второ дете. Е, оказах се бременна. Сега съм по-щастлива отвсякога. Дай Боже всекиму!     
« Отговор #9 -: Август 23, 2007, 16:13:34 pm »
10 дена преди цикъл винаги започваха болките(като не включвам месеците,в които ме стимулираха)
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #10 -: Август 23, 2007, 17:46:38 pm »
Благодаря ви за отговорите моми4ета. Реших да ви попитам защото преди не бях засичала такава зависимост с Ову-то, но от 2-3 месеца ми направи впечатление. Преди ме боляха 2-3 дни преди да ми дойде МЦ.
« Отговор #11 -: Август 29, 2007, 01:05:46 am »
Мене съ6то запо4ват да ме болят веднага след О,и в първия ден на цикъла,болката из4езва.
*
« Отговор #12 -: Август 29, 2007, 10:51:09 am »
Мен започваха да ме болят 7 дена след О, обаче този месец още на 2-3 ден, което е много странно за мен.
« Отговор #13 -: Август 31, 2007, 11:21:36 am »
Мен пък запо4ват да ме болят всеки месец разли4ни дни след овулацията някой път на следващия ден,след 2-3 дни-разли4но. :balk_113:
*
« Отговор #14 -: Август 31, 2007, 11:54:19 am »
И при мене е различно, но по принцип напоследък ме болят от Ову до М, като болките са на моменти, има дни в които болката спира и на другия ден пак продължава.
*
« Отговор #15 -: Август 31, 2007, 17:22:28 pm »
ДА ДА,и при мен е различно :balk_161:няма никаква логика,но е така...пък може и да има,знам ли :ask:
Роби-10.07.1994г.
Александър-30.07.2008г.
*
« Отговор #16 -: Август 31, 2007, 19:17:06 pm »
Момичета искам да ви попитам: имате ли представа колко най-рано преди цикъл започват да ви болят гърдите?

При мен някъде горе долу 10 дена или 2 седмици преди м. А понякога се случва изобщо преди м. да не ме болят. Общо взето различно.
« Отговор #17 -: Август 31, 2007, 21:40:32 pm »
А аз не мога да засека. Има месеци, в които ме болят по 2 седмици докато ми дойде, а има и месеци, в които никак не ме болят.
Изобщо не мога да намеря връзка. Понякога са адски болезнени, друг път не.
*
« Отговор #18 -: Август 31, 2007, 22:19:56 pm »
По принцип започват да ме болят една седмица преди М,при продължителност на цикъла 30-31,32 дни.Но последните два месеца забелязвам нещо странно.Миналия месец започнаха да ме болят на 15-тия ден,а този месец на 13-тия.
А пък преди да почна със стимулациите въобще не помня да са ме боляли.
« Отговор #19 -: Септември 01, 2007, 12:55:21 pm »
Здравейте! :) За първи се включвам във форума. По въпроса с болките в гърдите - от 2 месеца сериозно сме се захванали с опити да си имаме бебче/с измервания на ову, наблюдения и целия там боен антураж :D/ и този месец забелязах, че гърдите започнаха да ме болят ужасно преди овулацията, подуха се, не можеха да се пипат, а сега, 3 дни преди менструалния ми цикъл/стискма палци да не идва  :)/, усещам болка само при допир.Но болката е особенно силна от външната им страна. Искам да ви попитам дали някой има същите болки?