Здравейте момичета,
Нова съм сред вас, за първи път пиша в този форум, но далеч не съм нова в проблемите със забременяването. Просто се подвизавам в съседния форум - БГ Мама. Момичетата от там ме поъсевтваха да пусна темата си и тук.
През април ми правиха лапароскопия и ми откриха ендометриоза - между първа и втора степен. Предписаха ми лечение с Диферелин, който започнах да купувам веднага, тъй като не трябва да се губи и ден след операцията. Така или иначе от Шейново ми приготвиха документите за Диферелин по каса и в крайна сметка касата ми отпусна лекарства.
Ще напиша тук същото, което написах и в БГ Мама. В момента се оказа, че имам Диферелин, койт овече не ми трябва. И тъй като съм си купувала лекарствата, не мисля, че е долно, нахално или каквото и да било да се опитвам да си възстановя дадените пари. Купувала съм си 3 ампули по 320 лева, сега от касата ми се полагат 6. Затова мисля да ги продам по 150 лева всяка - така аз ще си възстановя парите, а някой, на когото са нужни 6 ампули ще може да си ги набави на половин цена.
Пишете ми, ако имате интерес. Успех