Здравейте момичета, отдавна само си чета форума Ви и все си казвах че все още не съм за тук, но явно подсъзнателно съм го осъзнавала, щом влизам всеки ден за да се "уж" информирам, но....предполагам че всеки е минал по този път и ще ме разберете.
Близо година не се пазим с моят мъж,но никога не сам се замисляла за Ову ми или колко често правим секс,просто живеехме щастливо и си казвахме че господ си знае работата и ще се случи точно когато е писано,но този момент все не идваше.Започнах да се ровч ,да се интересувам,да чета,да вземам фолиева киселина,намалих цигарите,направих си изследвания и на мъжленцето ми също и всичко показваше че е наред.Купих си Ову тестове,меря и БТ ,но само от месец.Започнах да се моля на Господ ,да осмисли живота ни,ходих дори и на гледачка. Оххх, не искам отново да преживявате кошмара отново с мен ,защото вярвам че всяка от вас е минала по този път,затова ще спра до тук и ще опиша някой от изследванията си за да ми дадете вашето компетентно и обосновано на факти и опити мнение.
1.Спермограма на мъжа ми с 1 ден въздарйание-подвижност- 58%,концентрация-33,общ брой-66
2.За мен
-Пролактин-378.78
-ЛХ-8.64
-ФСХ- 6.91
-Естрадол- 0.165
- хламидия Ig A + Ig G -отрицателни
-цитонамаска-в норма
-хепатит- отрицателни
-ходих на видеозон - издърпана матка в ляво
-нормални фуликули
Сега ще се опитам да публикувам и графиката си от този месец,но не знам дали ще се справя.
Благодаря на всички предварително за вниманието.